BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα χρωματική παλέτα με κίτρινο-κόκκινο για μηχανήματα χορτονομής της New Holland

Ως ένα νεύμα για την κληρονομιά που άφησαν τα κίτρινα μηχανήματα, το νέο στυλ θα εφαρμοστεί σε στρογγυλών δεματιών χορτοδετικές, στις μεγάλες τετράγωνες BigBaler PLUS και στα ολοκαίνουργια αυτοκινούμενα μηχανήματα Speedrower PLUS το 2022.

haytools-styling-new-holland-04_2

Βασίλης Σοφός

105
0

Την ιστορία 70 χρόνων στα μηχανήματα χορτονομής χαιρετίζει η New Holland με τη νέα χρωματική παλέτα κίτρινου-κόκκινου που θα εφαρμόσει σε ορισμένα από τα μηχανήματα χορτονομής της γκάμας, διαθέσιμα σε διάφορες αγορές. Το νέο αυτό στυλ θα εφαρμοστεί σε στρογγυλές χορτοδετικές, τις μεγάλες τετράγωνες BigBaler PLUS και στα ολοκαίνουργια αυτοκινούμενα μηχανήματα Speedrower PLUS το 2022. Αυτές οι αναβαθμίσεις στην εμφάνιση ακολουθούν το στυλ που είχαν τα πρώτα μηχανήματα BigBaler High Density της εταιρείας.



«Η αλλαγή αυτή δείχνει τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον μας», λέει ο Mark Lowery, Διευθυντής Μάρκετινγκ της New Holland Βορείου Αμερικής. «Η New Holland έφερε επανάσταση στην διαχείριση της χορτονομής με την είσοδο στην αγορά της πρώτης χορτοδετικής πριν από περισσότερα από 70 χρόνια.



Τις δεκαετίες που ακολούθησαν, τα εμβληματικά κόκκινα και κίτρινα χρώματα αντιπροσωπεύουν την καινοτομία και την ποιότητά μας. Έτσι, κάναμε τώρα αλλαγές εμφάνισης στον εξοπλισμό, ενώ παραμένουμε πιστοί στην κληρονομιά και το DNA μας», δήλωσε ο Mark Lowery.



Για τα μοντέλα του 2022 και μετά, οι έμποροι και οι πελάτες θα δουν λοιπόν περισσότερο κίτρινο χρώμα στα συγκεκριμένα μηχανήματα, μια απόχρωση που παρέχει επίσης μεγαλύτερη ορατότητα από πλευράς λειτουργίας, εξυπηρέτησης και ασφάλειας, όπως τονίζει η εταιρεία.



Για την προώθηση αυτού του στυλ, έχει δημιουργηθεί μια ειδική διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «A New Dawn», όπου το «Dawn» συμβολίζει μια νέα αρχή και ενσωματώνει μια παλέτα χρωμάτων με θέμα την ανατολή, παρόμοια με τα νέα σχέδια βαφής που βρίσκονται σε αυτά τα μηχανήματα, τα οποία θα ντυθούν κίτρινα από τον Σεπτέμβριο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία