BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με δύο μοντέλα φιναλίστ στο θεσμό Tractor Of The Year 2022 του Οκτωβρίου η Valtra

Ο Φινλανδός κατασκευαστής δεν έχει ένα αλλά δύο τρακτέρ υποψήφια για τα βραβεία Tractor of The Year 2022 (ToTY), με το θεσμό να αναδεικνύει συνολικά 14 μοντέλα από τις κατασκευάστριες Case IH, CLAAS, John Deere, Landini, Massey Ferguson και New Holland.

valtra-t-series-tractor-5th-gen-sunshine-red-800-450

Βασίλης Σοφός

350
0

Το A115 HiTech 4 της Valtra είναι υποψήφιο στην κατηγορία Best Utility με το T235 Direct να φλερτάρει για το κορυφαίο βραβείο Tractor of the Year. Μια κριτική επιτροπή από 26 διεθνείς δημοσιογράφους που εκπροσωπούν 25 χώρες θα επιλέξει- όπως συμβαίνει από το 1998- τους νικητές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στη Διεθνή Έκθεση EIMA 2021 (ή τη Διεθνή Έκθεση Μηχανημάτων Γεωργίας και Κηπουρικής) που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου στην Μπολόνια της Ιταλίας. 
Το T235 Direct είναι μέλος της πέμπτης γενιάς Τ της Valtra, με μοντέλα από 155 έως 271 ίππους (115 έως 202 κιλοβάτ) που ο κατασκευαστής αποκαλεί «το σύγχρονο άλογο εργασίας σας».



Το T235 Direct διαθέτει εξακύλινδρο κινητήρα AGCO Power Stage V ονομαστικής ισχύος 220 λίππων αλλά μπορεί να αγγίξει τους 250 με την αύξηση ισχύος. 
Διαθέσιμο σε 5 πακέτα -Comfort, Comfort Pro, Technology, Technology Pro και Technology Pro X, το T235 Direct προσφέρει ένα συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων κιβώτιο της ίδιας της εταιρείας (CVT) με αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία, καθώς και ένα υποβραχιόνιο SmartTouch με έξυπνη διεπαφή χρήστη και έξυπνη κολόνα A για την απεικόνιση των λειτουργιών.



Η οθόνη στην Α κολώνα προβάλλει τα δεδομένα που σχετίζονται με την απόδοση, όπως οι στροφές του κινητήρα, τα επίπεδα καυσίμου και η κατάσταση του κιβωτίου ταχυτήτων, παρέχοντας συνολικά έλεγχο των καίριων ρυθμίσεων του τρακτέρ.

Η πέμπτη γενιά Valtra A

Το A115 HiTech 4 ανήκει στα συμπαγή τρακτέρ της σειράς A, επτά μοντέλων, της πέμπτης γενιάς. Διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων τεσσάρων βημάτων Valtra HiTech 4 με ηλεκτρονικά ελεγχόμενες ταχύτητες, 16 εμπρός και 16 όπισθεν. Τ



ο A115 HiTech 4 τροφοδοτείται από έναν αναβαθμισμένο τετρακύλινδρο κινητήρα 4,4 λίτρων Stage V AGCO Power, με ισχύ 115 ίππους και 455 νιουτόμετρα μέγιστης ροπής. Η Valtra κάνει λόγο για διαστήματα σέρβις 600 ωρών στο τρακτέρ και το εξοπλίζει με ένα επανασχεδιασμένο κάλυμμα κινητήρα, επανασχεδιασμένους τροχούς, προαιρετικά κουμπιά PTO στο πίσω λασπωτήρα και καμπίνα που παρέχει υψηλή ορατότητα, μεταξύ των άλλων σημαντικών χαρακτηριστικών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία