BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Επιστροφή της Case IH στην ευρωπαϊκή εκθεσιακή σκηνή, όλη η ατζέντα

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να επιστρέψει στις μεγάλες αγροτικές εκθέσεις κατά το υπόλοιπο του 2021 και 2022 μετά την απουσία της λόγω της πανδημίας.

58896_1

Βασίλης Σοφός

4
0

Τα μηχανήματα της Case στις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις πατούν πάλι το χαλί, ύστερα από την απουσία της κατασκευστριας -όπως και άλλων εταιρειών- από την ευρωπαϊκή σκηνή λόγω των εξελίξεων της πανδημίας του covid-19.

Όπως δήλωσε εταιρεία, έρχεται στις μεγάλες αγροτικές σε όλη την Ευρώπη, με έμφαση στην ασφάλεια για τους πελάτες και τους υπαλλήλους της. Το εκθεσιακό πρόγραμμα, το οποίο υπόκειται σε αλλαγές ανάλογα με τα μέτρα Covid-19, θα ξεκινήσει με την Innov-Agri στο Παρίσι από σήμερα Τρίτη έως Πέμπτη (7-9 Σεπτεμβρίου). Θα συμμετάσχει επίσης στην Agribex, τη μεγαλύτερη εσωτερική εμπορική έκθεση του Βελγίου για τη γεωργία και τον τομέα του πράσινου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Brussels Expo από τις 7 έως τις 12 Δεκεμβρίου. Η Case IH δήλωσε ότι θα παρουσιάσει μια σειρά από νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων δημόσιων εκδόσεων AFS Connect των τρακτέρ Quadtrac και Optum. Θα δείξει επίσης τις τελευταίες εκδόσεις των μοντέλων Puma 150-175 και 185-240, μαζί με την αλωνιστική Axial-Flow 9250 AFS Harvest Command και τη ανανεωμένη και βραβευμένη χορτοδετική LB436 HD.

Για το 2022, η κατασκευάστρια επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της σε πέντε μεγάλες εκθέσεις, ξεκινώντας με τη FIMA 2022, 8 έως 12 Φεβρουαρίου. Μια μεγάλη έκθεση για τον αγροτικό τομέα στη Νότια Ευρώπη, η 42η Διεθνής Έκθεση Αγροτικών Μηχανημάτων, θα πραγματοποιηθεί στη Σαραγόσα με τα μηχανήματα της Case να πατούν στο ισπανικό έδαφος. Στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στο Ανόβερο της Γερμανίας για την Agritechnica, με την κορυφαία εμπορική έκθεση για γεωργικά μηχανήματα στον κόσμο να είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου.

Αργότερα μέσα στο έτος, η Case IH θα βρεθεί στη SIMA 2022. Με την επέτειο των 100 χρόνων της έκθεσης, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, στο Παρίσι, από τις 6 έως τις 10 Νοεμβρίου. Μέσα στο Νοέμβριο, η εταιρεία θα δώσει το παρών στην EIMA International 2022, την 45η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, στην Μπολόνια της Ιταλίας. Η τελική ημερομηνία στο ημερολόγιο της Case IH για το επόμενο έτος είναι η Agraria 2022, στην κεντρική Αυστρία, από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία