BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Torion 738 T Sinus: Yπογραφή της Liebherr και υβριδικό σύστημα διεύθυνσης για το μικρό τηλεσκοπικό της Claas

Ο νέος φορτωτής της γερμανικής φίρμας διαθέτει κινητήρα Stage V, αρθρωτή αρχιτεκτονική και ύψος ανύψωσης στα 4,8 μέτρα.

402831-27

Βασίλης Σοφός

105
0

Ευελιξία με μείωση της γωνίας διεύθυνσης χάρη στο σύστημα Sine, οικονομική απόδοση αλλά και πολλή τεχνολογία προσφέρει ο μοναδικός μικρός στην γκάμα της Claas αρθρωτός τηλεσκοπικός φορτωτής Torion 738 T. Κατασκευασμένο από την Liebherr και με καρδιά Yanmar, το Torion 738T Sinus έχει σημείο περιστροφής κάδου σε ύψος 4,96 μέτρων.



Η απόσβεση του άκρου του βραχίονα ανήκει στον βασικό εξοπλισμό ενώ το μέγιστο φορτίο ανατροπής είναι 3.800 κιλά. Όπως και με τα άλλα μοντέλα Torion Sinus, η τελική ταχύτητα στο νέο μοντέλο είναι 40 χλμ./ώρα. Στην καμπίνα έχει εγκατασταθεί μια πανοραμική οροφή για τη βελτίωση της ορατότητας του βραχίονα όταν αυτός βρίσκεται στην υψηλότερη θέση.



Το Torion 738T Sinus είναι εξοπλισμένο με το σύστημα διεύθυνσης Sinus, το οποίο αντιπροσωπεύει έναν συνδυασμό συστήματος διεύθυνσης στον πίσω άξονα με αρθρωτό σύστημα παράλληλα. Αυτό επιτρέπει στο όχημα να κάνει μια μικρή στροφή ενώ παραμένει πολύ σταθερό.



Κάτω από τα πράσινα πάνελ υπάρχει ένας τετρακύλινδρος κινητήρας Yanmar με 73 ίππος που πληροί τα πρότυπα Stage V με τη βοήθεια DPF και DOC, με τη τεχνολογία SCR να απουσιάζει, το ίδιο και το πρόσθετο υγρό καυσίμου AdBlue.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Claas
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία