BACK TO
TOP
Τεχνολογία

New Holland: Ειδική έκδοση της ενσιρωτικής FR Forage Cruiser για την επέτειο 60 χρόνων

Φέτος, η εταιρεία γιορτάζει την 60η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου της αυτοκινούμενου μηχανήματος, του SP818, με ένα επετειακό Special Edition μοντέλο που φέρει πιο παιχνιδιάρικα και ζωντανά χρώματα.

408066_2

Βασίλης Σοφός

22
0

Ένας συγκεκριμένος αριθμός αντιτύπων από τα κίτρινα αυτοκινούμενα ενσιρωτικά FR σχεδιάζει το New Holland Harvesting Center of Excellence στο Ζέντελγκεμ του Βελγίου. Η σειρά FR Forage Cruiser κλείνει 60 χρόνια κυκλοφορίας και το μοντέλο «60th Anniversary Special Edition» διαθέτει καινοτομίες όπως το τελευταίας γενιάς σύστημα τηλεματικής MyPLM Connect, η τεχνολογία Power Cruise για να εξασφαλιστεί η σταθερή απόδοση σε περιοχές όπου η πυκνότητα των καλλιεργειών ποικίλλει, η ομοιόμορφη λειτουργία του New Holland HydroLoc και ActiveLoc που βαθμονομεί αυτόματα το μήκος κοπής ανάλογα με την υγρασία καλλιεργειών και, φυσικά, η τεχνολογία ανάλυσης θρεπτικών ουσιώ NutriSense που δίνει στους καλλιεργητές δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για θρεπτικά συστατικά σε μια πύλη MyPLM Connect στην καμπίνα.



Η τεχνολογία ανάλυσης θρεπτικών συστατικών New Holland NutriSense βοηθά τους αγρότες να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις για την εμπορία των καλλιεργειών τους, οι οποίες γίνονται περισσότερο κερδοφόρες. Το βραβευμένο σύστημα NutriSense της New Holland ενσωματώνεται στην διαδικτυακή πύλη MyPLMTM Connect της φίρμας, επιτρέποντας στους πελάτες να οπτικοποιήσουν τα δεδομένα των θρεπτικών συστατικών που συλλέγονται από τα μηχανήματά τους στην εφαρμογή MyPLM Connect Farm. Το βραβευμένο σύστημα NutriSense έλαβε «Silver Medal» στον διαγωνισμό SIMA Innovation Awards 2021, αφού παρέχει στους αγρότες πολύτιμες μετρήσεις της υγρασίας των καλλιεργειών, του αμύλου, της ακατέργαστης πρωτεΐνης, των ινών (ADF και NDF), της τέφρας και του ακατέργαστου λίπους σε κάθε περιοχή του πεδίου τους.



Ο αγρότης μπορεί να οπτικοποιήσει αυτά τα αγρονομικά δεδομένα με έναν διαισθητικό, φιλικό προς το χρήστη τρόπο στην πύλη MyPLM Connect και να τα χρησιμοποιήσει για να λάβει τεκμηριωμένες αποφάσεις που θα του επιτρέψουν να πουλήσει τις καλλιέργειές του με τον πιο κερδοφόρο τρόπο. Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει η εταιρεία, το σύστημα NutriSense στα FR Forage Cruiser μπορεί να βοηθήσει τον κτηνοτρόφο ή τον εργολάβο σε διάφορες φάσεις του κύκλου εργασίας, ξεκινώντας από την κατανόηση και τη διαχείριση της υγείας και της απόδοσης του πεδίου χρησιμοποιώντας δεδομένα πεδίου από έτος σε έτος.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις μετρήσεις που συλλέγει το μηχάνημα για να προσδιορίσουν εάν υπάρχει μόλυνση του εδάφους στις ζωοτροφές και έτσι να προσθέσουν ένα προστατευτικό μέσον για τα ζώα Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες στα σιτηρά επιτρέπει στον αγρότη να καθορίσει εάν η καλλιέργεια είναι κατάλληλη για ζωοτροφές ή για άλεση σιταριού, το οποίο πωλείται σε υψηλότερη τιμή. Γνωρίζοντας την αξία της συγκομιδής τους κατά τη συγκομιδή θα βοηθηθούν επίσης να αποφασίσουν πώς να αποθηκεύσουν τη σοδειά. Τα επίπεδα των θρεπτικών συστατικών της καλλιέργειας όπως το άμυλο καθορίζουν επίσης εάν η καλλιέργεια είναι κατάλληλη για παραγωγή βιοκαυσίμων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία