BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα παρελκόμενα χορτονομής της ιταλικής ROC εξαγόρασε ο όμιλος της Kubota

Η είσοδος των Kvernaland και Kubota στα μηχανήματα συλλογής και ξήρανσης γίνεται με την απόκτηση του 80% της ιταλικής φίρμας ROC.

156437171

Βασίλης Σοφός

119
0

Το γκρουπ Kverneland Group, η νορβηγική εταιρεία που ανήκει στον ιαπωνικό όμιλο Kubota ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία για την απόκτηση του 80% των μετοχών της εταιρείας ROC, ηγέτη στην παραγωγή παρελκόμενων συλλογής και ξήρανσης ενσιρώματος, που βρίσκεται στην Ιταλία.

Επέκταση στην αγορά χορτονομής

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Kverneland Group Shingo Hanada επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία ROC θα ενισχύσει περαιτέρω τη στρατηγική δέσμευση τόσο του ομίλου Kverneland όσο και της Kubota Corporation για τον τομέα του εξοπλισμού συγκομιδής ζωοτροφών, προσθέτοντας ένα σημαντικό προϊόν όπως η σειρά χορτοσυλλεκτών.



Επιβεβαιώνεται επίσης η συνέχιση της μάρκας ROC και η διανομή της. Οι Denis Ubaldi και Raffaele Ubaldi, σημερινοί ιδιοκτήτες της ROC, θα διατηρήσουν τους σημαντικούς τους ρόλους στην εταιρεία μετά τη συμφωνία αυτή. «Βλέπουμε μεγάλες ευκαιρίες και συνέργειες για να γίνουμε μέρος του ομίλου Kverneland και Kubota», σχολιάζουν οι αδελφοί Ubaldi. Το να είσαι μέλος αυτής της ομάδας με ισχυρό παγκόσμιο αποτύπωμα προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε πολλούς τομείς, όπως η ανάπτυξη προϊόντων, η παραγωγή και η σημαντική περαιτέρω ψηφιοποίηση των γεωργικών συστημάτων και λύσεων».

Ο Denis και ο Raffaele Ubaldi εξέφρασαν επίσης την πεποίθησή τους ότι η εν λόγω συμφωνία θα ενισχύσει περαιτέρω την ROC και την ικανότητά της να αναπτύσσεται και να παρέχει ενδιαφέροντα προϊόντα, λύσεις και υποστήριξη στους εταίρους και τους πελάτες της.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία