BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Κερδοφορία των Case IH, New Holland και Steyr το τρίτο οικονομικό τρίμηνο του έτους-πρόκληση

Το τμήμα με τις «αγροτικές» φίρμες της CNH Industrial (Case IH, New Holland και Steyr) είδε τις καθαρές πωλήσεις του τρίτου τριμήνου να αυξάνονται κατά σχεδόν ένα τρίτο στα 3,56 δισ. δολάρια ΗΠΑ σε σύγκριση με τους ίδιους τρεις μήνες του 2020.

IMGP8574-Edit

Βασίλης Σοφός

85
0

Ευρώπη και Βόρεια Αμερική αντιπροσώπευσαν την σημαντική αύξηση στα έσοδα του τρίτου τριμήνου που οι Case IH, New Holland και Steyr είδαν να αυξάνονται φέτος. Η αγορά τρακτέρ της Βόρειας Αμερικής αυξήθηκε κατά 3,0% (κάτω από 140 ίππους) και 29% (πάνω από 140 ίππους) ενώ οι θεριζοαλωνιστικές μηχανές φέρνουν μια αύξηση 29%. Στην Ευρώπη, οι αγορές τρακτέρ και αλωνιστικών αυξήθηκαν κατά 5,0% και 55%, αντίστοιχα. Η ζήτηση για νέα τρακτέρ και αλωνιστικές στη Νότια Αμερική αυξήθηκε κατά 8,0% και 16%, αντίστοιχα.



Στον υπόλοιπο κόσμο, το ενδιαφέρον για τρακτέρ, ωστόσο, μειώθηκε κατά 7,0% ενώ η ζήτηση για αλωνιστικές αυξήθηκε κατά 28%. Όπως και να είναι τα πράγματα στο μέλλον, η εταιρεία λέει ότι το βιβλίο παραγγελιών της έχει υπερδιπλασιαστεί για τρακτέρ και αλωνιστικές σε όλο τον κόσμο.

Τα μεγάλα προβλήματα προμηθευτών αναμένεται να περιορίσουν τα αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου όμως οι καθαρές πωλήσεις του τμήματος γεωργικών προϊόντων CNHi ύψους 10,57 δις δολαρίων για τους πρώτους εννέα μήνες του τρέχοντος έτους είναι 41% υψηλότερες από τους ίδιους εννέα μήνες πριν από ένα χρόνο. Φυσικά,αν τα μηχανήματα κατασκευής, τα εμπορικά και εξειδικευμένα οχήματα, τα συστήματα κίνησης και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες προστεθούν στα στοιχεία των γεωργικών μηχανημάτων, τότε οι καθαρές πωλήσεις του ομίλου CNHi για τους πρώτους εννέα μήνες του τρέχοντος έτους φαίνονται αυξημένες κατά 39% στα 23,4 δις δολάρια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία