BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα αναβαθμισμένα τρακτέρ Puma 155-200 ίππων ανακοινώνει η Case για το 2022

Από φρεσκάρισμα τόσο στην μετάδοση όσο και στην καμπίνα περνούν τα Case Puma κανονικού μεταξονίου 140-175, τα οποία ακολουθούν την αναβάθμιση που δέχτηκαν πρόσφατα και τα μακριού μεταξονίου Puma 185-240.

caseih_puma_175_cvxdrive_onroad_599126_650_

Βασίλης Σοφός

2670
1

Τα τρακτέρ Case IH Puma 140-175 επωφελούνται από μια σειρά νέων χαρακτηριστικών για το 2022. Η εταιρεία επεμβαίνει στα τρακτέρ προσθέτοντας χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την παραγωγικότητα και να εμπλουτίσουν τη λειτουργική εμπειρία.



Σε συνέχεια της επιτυχίας της αναβαθμισμένης σειράς Puma 185-240 με μακρύ μεταξόνιο, η νέα σειρά βασικού μεταξονίου Puma 140-175 – με μέγιστη ισχύ από 155 ίππους έως 200 ίππους – αναβαθμίζεται σε τομείς όπως η εξωτερική εμφάνιση η συμπεριφορά του συστήματος μετάδοσης κίνησης και η εργονομία της καμπίνας. Το προφίλ της σειράς παραμένει ίδιο, με τρεις εκδόσεις που επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις πελατών. Το αρχικό Puma 140-165 είναι η οικονομική επιλογή, το Puma 150 και 165 Multicontroller παρέχει στους πελάτες περισσότερο αυτοματισμό και το Puma CVXDrive προσφέρει κορυφαία παραγωγικότητα.

Νέα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας και βελτιώσεις στην καμπίνα

Τα νέα μοντέλα Puma 140-175 βασίζονται στα θετικά σχόλια και την αντίδραση των πελατών των πρόσφατα ανανεωμένων τρακτέρ με μακρύ μεταξόνιο Puma 185-240, με βελτιώσεις που στοχεύουν στο όφελος τόσο του ιδιοκτήτη όσο και του χειριστή. Μια επανασχεδιασμένη είσοδος με σκαλοπάτια τύπου Case Magnum παρέχει ευκολότερη πρόσβαση, ενώ οι αναβαθμίσεις στην καμπίνα περιλαμβάνουν βάση τηλεφώνου, θύρες τροφοδοσίας USB και βάση για tablet για διευκόλυνση της διαχείρισης στην καμπίνα. Τα εσωτερικά υλικά έχουν αναβαθμιστεί σε καλύτερης ποιότητας, αφού η επένδυση της καμπίνας εμπνέεται από τα Ι.Χ., με νέο premium δερμάτινο τιμόνι να αυξάνει και την γοητεία της οδήγησης.



Η ορατότητα στα μοντέλα Multicontroller και CVXDrive έχει βελτιωθεί χάρη σε έναν νέο υαλοκαθαριστήρα χαμηλής βάσης ευρύτερης σαρώσεως που καλύπτει 60% περισσότερη περιοχή, ενώ υπάρχει και ένα νέο δοχείο ψύξης διαθέσιμο για αναψυκτικά. Για τους χρήστες φορτωτών, ένα νέο προηγμένο joystick θα βελτιώσει τους χρόνους κύκλου. Στο πίσω μέρος των νέων μοντέλων Puma, η εργονομία αποθήκευσης του άνω συνδέσμου και οι υδραυλικές συνδέσεις έχουν βελτιωθεί για μεγαλύτερη στιβαρότητα. Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν λυχνίες LED και σύνδεση γραμμής αέρα για φούσκωμα και καθαρισμό.

Βελτιώσεις στη μετάδοση CVXDrive

Τα μοντέλα Puma CVXDrive έχουν δεχτεί αναβαθμίσεις στο κιβώτιο ταχυτήτων, με τους μηχανικούς της Case IH να έχουν επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της οδηγικής εμπειρίας βελτιώνοντας τη συμπεριφορά και της επιτάχυνση/επιβράδυνση  και βελτιώνοντας την ευαισθησία του πεντάλ μετάδοσης κίνησης. Υπάρχει όμως και μεγαλύτερη ευαισθησία και ανίχνευση της θέσης του πολυελεγκτή, με δυνατότητα παράκαμψης που προστίθεται στο πεντάλ του cruise control, την οποία οι πελάτες θα εκτιμήσουν όταν στρίβουν στο κεφαλάρι. Οι ρυθμίσεις CVXDrive, από την άλλη, μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν μέσω της οθόνης AFS Pro 700.

Νέα πακέτα προδιαγραφών

«Τρία νέα πακέτα διαθέσιμα για τα τρακτέρ Puma 140-175 θα διευκολύνουν τους πελάτες να επιλέξουν τις ιδανικές προδιαγραφές τους», λέει η Case. Το πακέτο Selection, για μοντέλα Puma 140-165, πληροί τις βασικές απαιτήσεις των πελατών. Τα τρακτέρ Multicontroller και Puma CVXDrive διατίθενται σε δύο πακέτα, Advanced και Professional.



Το πακέτο Advanced προσφέρει τα πιο κοινά χαρακτηριστικά που απαιτούν πολλοί πελάτες για καθημερινές λειτουργίες, ενώ το πακέτο Professional επικεντρώνεται στην τεχνολογία AFS, είναι έτοιμο για καθοδήγηση και διαθέτει την οθόνη AFS Pro 700.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

09-12-2021 21:20Βαγγέλης Γκαιτατζης

Συγχαρητήρια,ΜπραβΟοο&Καλές Πωλήσεις...!!!.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία