BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην 1η θέση ικανοποίησης η Fendt για τους Ευρωπαίους αντιπροσώπους σύμφωνα με την Climmar

Με βάση τα αποτελέσματα του European Dealer Satisfaction Index (DSI) που δημοσίευσε ο ευρωπαϊκός οργανισμός αντιπροσώπων Climmar, η κατασκευάστρια από το Μαρκτομπερντόρφ μάζεψε 14,6 μονάδες στη συνολική βαθμολογία και κατάφερε να αυξήσει σημαντικά το πλεονέκτημά της έναντι της δεύτερης κατάταξης.

Fendt_300_Vario_2015

Βασίλης Σοφός

1158
0

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η γερμανική κατασκευάστρια Fendt «σκοράρει» αναφορικά με την ικανοποίηση των αντιπροσώπων από 9 ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι έδωσαν μια υψηλή βαθμολογία σε ό,τι έχει να κάνει με τους τομείς του after sales και της εγγύησης, της εκπαίδευσης, την προστασίας κλοπής και της συνολικής εικόνας της μάρκας. Το 2021, η Fendt κατέλαβε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Βαρόμετρο Ικανοποίησης Αντιπροσώπων, για τέταρτη συνεχόμενη φορά.



Με βάση τα αποτελέσματα του European Dealer Satisfaction Index (DSI) που δημοσίευσε ο ευρωπαϊκός οργανισμός αντιπροσώπων Climmar, η εταιρεία μάζεψε συνολικά 14,6 μονάδες στη συνολική βαθμολογία, κατάφερνοντας να αυξήσει σημαντικά το πλεονέκτημά της έναντι του ανταγωνιστή της. Η Fendt σημείωσε ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία στους τομείς «After sales και εγγύηση» (15,2 βαθμοί), «Εκπαίδευση» (14 βαθμοί) και «Προστασία κλοπής» (13,5 βαθμοί). Στον τομέα «Δημόσια Εικόνα», η γερμανική μάρκα άγγιξε μάλιστα σε νέο υψηλό ρεκόρ με 17,5 μονάδες.

Σχέση μεγάλης εμπιστοσύνης μεταξύ κατασκευάστριας και αντιπροσώπων

«Είμαι χαρούμενος που φέτος, παρ' όλες τις προκλήσεις, η ζήτηση για μηχανήματα Fendt είναι ιδιαίτερα υψηλή. Αυτό ισχύει τόσο για τα τρακτέρ όσο και για τα άλλα προϊόντα τς Fendt, από θεριζοαλωνιστικές μηχανές έως χορτοδετικές μηχανές και τηλεσκοπικά μηχανήματα», δήλωσε ο Christian Erkens, Διευθυντής Πωλήσεων της Fendt για την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Η επιτυχία της επιχείρησής μας, ειδικά σε δύσκολες στιγμές, εξαρτάται επίσης από την ικανή και επαγγελματική βοήθεια των αντιπροσώπων μας. Ως εκ τούτου, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την καλή αξιολόγηση και την εμπιστοσύνη των αντιπροσώπων μας».


Christian Erkens

«Η δυσκολία στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς φέτος, καθώς και για τους εταίρους μας. Έχουμε χειριστεί αυτά τα σημεία συμφόρησης πολύ καλά σε στενή συνεργασία με τους αντιπροσώπους μας - δήλωσε ο Christoph Gröblinghoff, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Agco/Fendt.

Έρευνα σε 9 ευρωπαϊκές χώρες

Η οργάνωση αντιπροσώπων Climmar περιλαμβάνει 16 εθνικές ενώσεις και τις συνδεδεμένες εταιρείες τους στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων και ιδρύθηκε το 1953. Σκοπός των ερευνών τους είναι να αξιολογήσουν τη σχέση μεταξύ κατασκευαστών γεωργικών μηχανημάτων και εμπόρων προκειμένου να δείξουν τις αλλαγές με ουδέτερο τρόπο.


Christoph Gröblinghoff

Η φετινή έρευνα, που διεξήχθη από τις 2 Απριλίου έως τις 25 Μαΐου, περιελάμβανε αντιπροσώπους από εννέα ευρωπαϊκές χώρες. Οι συμμετέχοντες στην διαδικτυακή έρευνα αξιολογούν τη σχέση μεταξύ αντιπροσώπων και κατασκευαστών μέσω 14 κριτηρίων, για καθένα από τα οποία βαθμολογούν από 0 έως 20 βαθμούς. Τα κριτήρια περιλαμβάνουν την εικόνα της μάρκας, την υποστήριξη για την πώληση τρακτέρ και ανταλλακτικών, τη βοήθεια και τα επίπεδα εγγύησης επιστροφής χρημάτων.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Fendt
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία