BACK TO
TOP
Τεχνολογία

McCormick X6.4 P6 Drive: Η νέα σειρά των 155 ίππων με γνώμονα την ευελιξία

Kινητήρα Stage V της FPT που φτάνει τους 155 ίππους και ωφέλιμο φορτίο 9,5 τόνων φέρει η νέα σειρά της τρακτέρ της McCormick , η οποία αποκτά και νέο στιλιστικό ενδιαφέρον, αφού «αγγίζει» σε αισθητική τα μεγάλα μοντέλα.

5-immagine-wpcf_1920x900

Βασίλης Σοφός

1243
0

Ευελιξία, απόδοση και τεχνολογία είναι οι τρεις λέξεις που ορίστηκαν ως γνώμονας από την McCormick για να αναπτύξει τη νέα σειρά X6.4 P6 Drive Stage V, σχεδιασμένη για εργασίες ανοιχτού πεδίου, χορτονομής, πολλαπλές εφαρμογές και εργασίες με φορτωτή.

McCormick X6.4 P6 Drive: Ανεβάζει πιο ψηλά τον πήχη

Η σειρά X6.4 P6 Drive, με κινητήρα Stage V τώρα, χάρη στο σύστημα μετεπεξεργασίας καυσαερίων, περιλαμβάνει τα μοντέλα X6.413, X6.414 και X6.415, που τροφοδοτούνται από FPT NEF 45 4,5 λίτρων, 16 βαλβίδων και 4κύλινδροι, με μέγιστη ισχύ 155 ίππους. Η διάταξη του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων διαμορφώνει ένα μεταξόνιο 2.560 χιλιοστών εξασφαλίζοντας μεγάλη σταθερότητα, αλλά ταυτόχρονα και ευελιξία.



Το κιβώτιο P6-Drive με 6 ταχύτητες Power Shift και 4 σειρές προσφέρει 24 + 24, σχέσεις, οι οποίες γίνονται 40 + 40 όταν υπάρχει το σύστημα Creeper. Η ισχύς ενισχύεται από το 4-τάχυτο PTO. Το μπροστινό ανυψωτικό μπορεί να σηκώσει έως και 2.500 κιλά, ενώ το πίσω, ηλεκτρονικό, έως 7.200 κιλά. Ο πίσω τροχός μπορεί να έχει διαστάσεις 650 / 60R38 και το επιτρεπόμενο φορτίο φτάνει μέχρι και τα 9.500 κιλά. Το κλειστό κεντρικό υδραυλικό σύστημα είναι εξοπλισμένο με αντλία 123 λίτρων/λ. ικανή να διαχειρίζεται έως και 7 διανομείς.

Σχεδιασμός και λειτουργικότητα

Σχεδιασμός με εργονομία, άνεση με τεχνολογία που εφαρμόζονται για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας είναι τα άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν το X6.4 P6-Drive τον καλύτερο σύμμαχο στο πεδίο. Η καμπίνα του νέου μοντέλου της McCormick χαρακτηρίζεται από την εγκεκριμένη (FOPS) πανοραμική οροφή με άνοιγμα για φυσικό αερισμό, η οποία βελτιώνει την απόδοση του τρακτέρ στη χρήση του μπροστινού φορτωτή M40 και στις εργασίες χορτονομής. Η εταιρεία τοποθετεί και έως και 14 φωτιστικά led, 8 από τα οποία είναι ενσωματωμένα στην οροφή για βελτιστοποίηση της όρασης ακόμα και τη νύχτα.

Οι συνθήκες οδήγησης βελτιώνονται περαιτέρω από τη μηχανική ανάρτηση καμπίνας σε συνδυασμό με τον μπροστινό άξονα αναρτημένο με ανεξάρτητους βραχίονες. Η καμπίνα είναι σχεδιασμένη με υλικά υψηλής ποιότητας με την ίδια προσοχή στη σχεδίαση και τη λειτουργικότητα να φαίνεται και στα όργανα ελέγχου, με μια εργνονομική οθόνη αφής 12 ιντσών και χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε λύσεις που διευκολύνουν τη συντήρηση του τρακτέρ.



Το νέο καπό -σε όλα τα μοντέλα του ομίλου- έχει άνοιγμα 90 μοιρών και τα ψυγεία καθιστούν δυνατή την πραγματοποίηση επεμβάσεων στο όχημα με απλό, γρήγορο και ασφαλή τρόπο. Το X6.4 P6-Drive προσφέρει το σύστημα PSM, «Precision Steering Management», για τον έλεγχο και τη διαχείριση της δορυφορικής καθοδήγησης. Μια τεχνολογία τελευταίας γενιάς που ενσωματώνεται με το σύστημα ελέγχου εφαρμογών ISObus και το σύστημα McCormick Fleet & Remote Diagnostic Management, το οποίο μειώνει σημαντικά το λειτουργικό κόστος, αυξάνει την αποδοτικότητα και την κερδοφορία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία