BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με δύο σειρές δοντιών και συμπαγή κατασκευή ο νέος καλλιεργητής Terremoto 2 της Maschio Gaspardo

Για τρακτέρ μέσης ισχύος, η Maschio Gaspardo προσφέρει τον Terremoto 2, έναν συμπαγή και ισορροπημένο καλλιεργητή δύο σειρών, που τοποθετείται λιγο κάτω από το μοντέλο Terremoto 3.

Maschio-Gaspardo-Terremoto-01

Βασίλης Σοφός

1680
0

Εκτός από το Terremoto 3, ένα μοντέλο με τρεις σειρές δοντιών που διατίθεται από 3 έως 5 μέτρα σε αναρτώμενο ή ημιαναρτώμενη έκδοση, η Maschio Gaspardo εντάσσει ένα νέο καλλιεγητή στην γκάμα της που προορίζεται να είναι το οικονομικό και ελαφρύτερο μοντέλο.



Ως τέτοιο, για να ικανοποιήσει τους παραγωγούς μικρότερων εκτάσεων, στις οποίες κινούνται μικρής ή μεσαίας ιπποδύναμης τρακτέρ, ο καλλιεργητής Terremoto 2 προσφέρεται σε σταθερή έκδοση με 2,5, 3 και 3,5 μέτρα πλάτος, ενώ μπορεί να προετοιμάσει και την σποροκλίνη με ένα μόνο πέρασμα.



Το Terremoto 2 έχει το ήδη γνωστό δόντι με δυνατότητα κλίσης για να μεταβάλλει τη γωνία χάρη σε δύο θέσεις. Τα σημεία πλάτους 90 χιλιοστών και τα πλαϊνά φτερά πλάτους 470 χιλιοστών εξασφαλίζουν βάθος εργασίας έως και 25 εκατοστά.

Η κλιμακωτή διάταξη των δοντιών εξασφαλίζει εξαιρετική ροή ακόμη και με μεγάλες ποσότητες υπολειμμάτων, σε στεγνά ή βρεγμένα εδάφη, λέει η εταιρεία. Παράλληλα, το καμπυλωτό σχήμα του εκτροπέα βοηθά στη διασφάλιση της βέλτιστης ανάμειξης των υπολειμμάτων των καλλιεργειών και του εδάφους.



Από τον βασικό εξοπλισμό, το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με σύστημα ασφαλείας με κοχλία διάτμησης, αλλά χάρη σε ένα προαιρετικό σύστημα ασφαλείας χωρίς διακοπή του διπλού ελατηρίου, το Terremoto 2 μπορεί επίσης να λειτουργήσει σε βαριά εδάφη με πέτρες. Αυτό το σύστημα ενεργοποιείται όταν η δύναμη στο άκρο υπερβαίνει τα 500 κιλά. Το κεντρικό τμήμα του μηχανήματος αποτελείται από μια σειρά οδοντωτών δίσκων 520 χιλιοστών που είναι διατεταγμένοι σε κλιμακωτές σειρές και στερεώνονται με ασφάλεια από αθόρυβα μπλοκ. Ισοπεδώνουν το έδαφος, θάβουν υπολείμματα και κλείνουν τυχόν αυλακιές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία