BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στα μηχανήματα της Horsch η πλατφόρμα ανταλλαγής δεδομένων μηχανήματος-χρήστη HorschConnect

Ξεκινώντας από την σπαρτική Pronto 6 DC PPF και στη συνέχεια σε άλλα μοντέλα, η Horsch θα ενσωματώσει τη λύση HorschConnect, η οποία διασφαλίζει την ασφαλή αλλά και αποδοτική ανταλλαγή δεδομένων μηχανήματος-χρήστη.

horsch_pronto-dc_7-1900x1900_q_75

Βασίλης Σοφός

219
0

Ο Horsch μαζεύει όλες τις ψηφιακές της λύσεις στο HorschConnect, το σύστημα ανταλλαγής δεδομένων που είναι, όπως λέει, όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά σχεδιασμένο. Το σύστημα έκανε ένα όχι τόσο γνωστό ντεμπούτο στην σπαρτική μηχανή Pronto 6 DC PPF αλλά τώρα η εταιρεία λανσάρει και επίσημα τη νέα της ψηφιακή λύση, η οποία μάλιστα δίνει και τη δυνατότητα αποδοτικής δικτύωσης μεταξύ πελάτη και αντιπροσώπου.

Όλα συλλέγονται εδώ

Το HorschConnect συνδυάζει όλες τις εξελίξεις και τις λειτουργίες που σχετίζονται με την ψηφιοποίηση των μηχανών Horsch και των συστημάτων της, όπως η εφαρμογή MobileControl, η οποία επιτρέπει τον έλεγχο του μηχανήματος μέσω smartphone ή την πύλη τηλεματικής για την καταγραφή δεδομένων εξ αποστάσεως.

Με αυτόν τον τρόπο, οι διαδικασίες εργασίας μπορούν να απλοποιηθούν και οι ροές πληροφοριών μπορούν να βελτιστοποιηθούν περαιτέρω. Με τη βοήθεια του HorschConnect, ο αγρότης μπορεί να ελέγχει τα μηχανήματά του και τις πληροφορίες τους και μπορεί, για παράδειγμα, να δει τη ταχύτητα εργασίας ή τον ρυθμό εξάπλωσης.



Οι ειδοποιήσεις βοηθούν παράλληλα στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και στην αύξηση της αποτελεσματικότητας, Επιπλέον, είναι δυνατή η απομακρυσμένη διάγνωση πληροφοριών και μηνυμάτων σφαλμάτων που επιτρέπει μια προληπτική δράση πριν δημιουργηθούν καθυστερήσεις.

Η εφαρμογή ελέγχει το μηχάνημα

Επιλεγμένες λειτουργίες του μηχανήματος μπορούν να εκτελεστούν και να ελέγχονται μέσω smartphone. Η εστίαση είναι στη διευκόλυνση της εργασίας για τον πελάτη. Για παράδειγμα, ο αγρότης μπορεί να απενεργοποιήσει το μηχάνημά του διαισθητικά και γρήγορα μέσω της εφαρμογής, να εισαγάγει τιμές και να ξεκινήσει τη διαδικασία.



Επιπλέον, μπορεί να βρει όλες τις πληροφορίες για το μηχάνημα στην εφαρμογή. Η λύση SmartCan συνδέει το μηχάνημα με το διαδίκτυο ή το smartphone μέσω ενός ενσωματωμένου μόντεμ WLAN και GPS. Μια ενσωματωμένη κάρτα μνήμης εξασφαλίζει τα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων όταν δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας, με την Horsch να προσφέρει το σύστημα για όλα τα γεωργικά μηχανήματα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία