BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Από τρακτέρ και αλωνιστικές τα κέρδη στην Ευρώπη για τον όμιλο CNH

Η συνολικά αυξημένη ζήτηση για τρακτέρ και αλωνιστικές μηχανές έφεραν αντίστοιχα υψηλά κέρδη για τον όμιλο CNH, μέσα στον οποίο βρίσκονται μεταξύ άλλων οι μάρκες Case IH, New Holland και Steyr.

Basildon_2016_T7_Line_019

Βασίλης Σοφός

1613
2

Αύξηση των καθαρών πωλήσεων κατά ένα τρίτο έδειξαν τα οικονομικά αποτελέσματα του 2021 για τον όμιλο CNH, με τον τελευταίο να καταγράφει ένα ανοδικό ενδιαφέρον για τρακτέρ και αλωνιστικές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της ευρωπαϊκής αγοράς. Οι αγορές ήταν ανοδικές σε όλες τις περιοχές. Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις τρακτέρ κάτω των 140 ίππων αυξήθηκαν κατά 10% στη Βόρεια Αμερική (23% για τρακτέρ άνω των 140 ίππων) το 2021 με την αγορά αλωνιστικών να παρουσιάζει αντίστοιχο ενδιαφέρον. Στην Ευρώπη μάλιστα, η ζήτηση για τρακτέρ και αλωνισικές αυξήθηκε κατά 16% και 17%, αντίστοιχα.

Οι πωλήσεις τρακτέρ και αλωνιστικών ήταν ανοδικές στη Νότια Αμερική (+22% και +19%, αντίστοιχα) αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο (+15% ζήτηση για τρακτέρ και +19% ζήτηση αλωνιστικών). Τα θετικά αποτελέσματα του 2021 για το γεωργικό τμήμα της CNH Industrial υποβοηθήθηκαν από ένα ισχυρό τελευταίο τρίμηνο. Έτσι, η αύξηση κατά 21% στις καθαρές πωλήσεις (στα 4,1 δισ. δολάρια (3,4 δις το 4ο τρίμηνο του 2020).

«Στο τέταρτο τρίμηνο ξεπεράσαμε τις προσδοκίες διαχειριζόμενοι την εφοδιαστική μας αλυσίδα, συγκεκριμένα τις ελλείψεις μικροτσίπ, καλύτερα από ό,τι αναμενόταν, και ενώ αυτές οι πιέσεις είναι πιθανό να επιμείνουν, το ίδιο ισχύει και για την αποδεδειγμένη ικανότητα της ομάδας μας να τις ξεπεράσει», σχολιάζει ο CEO του ομίλου CNH Industrial, Scott Wine.



«Με την συνεχή άνοδο στις τελικές αγορές και στη λίστα παραγγελιών μας και με μια ολοκληρωμένη στρατηγική για το μέλλον, ο όμιλος είναι ενθουσιασμένος που θα εισέλθει στο 2022 ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον γεωργικό και κατασκευαστικό εξοπλισμό», σημειώνει ο ίδιος.

Συνολικά, αν τα συγκεκριμένα γεωργικά αποτελέσματα προστεθούν σε εκείνα που απέφεραν οι πωλήσεις κατασκευαστικού εξοπλισμύ, εμπορικών και εξειδικευμένων οχημάτων, κινητήρων και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, τα ενοποιημένα έσοδα του CNH ύψους 33,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων αυξήθηκαν κατά 28% το 2020, με την εταιρεία να παραμένει αισιόδοξη και φέτος, βλέποντας αύξηση καθαρών πωλήσεων 10-14%.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

13-03-2023 07:52ΓΑΛΙΩΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΕΧΟ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟ NEW HOLLAND T 5 115 και έχω πρόβλημα με το παρτηκοφ όταν σκάφη η φρέζα ακούγετε έντονα μήπως γνωρίζει η εταιρεία το εργοστάσιο που το κατασκευής του το πρόβλημα του έχουν δόση κάποια λύση ο τεχνικός λέει ότι είναι το ταμπερ αν έχεις κάποια λύση ευχαριστώ και καλή σας ημέρα

Απάντηση

15-02-2022 23:12Βαγγέλης Γκαιτατζης

ΜπραβΟοο & πολλά Συγχαρητήρια...!!!.Καλές Πωλήσεις...!!!

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία