BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τη νέα σειρά των ειδικών Stage V REX3 λανσάρει η Landini για το 2022

Στην γκάμα του 2022 με τα ανανεωμένα τρακτέρ της, η Landini βάζει και το φρεσκαρισμένο Stage V REX3, ειδικότητά του τους αμπελώνες και τους οπωρώνες, κινητήρα Kohler και 68 ή 75 ίππους.

Landini-Rex-3-080-GE-vigneto_2

Βασίλης Σοφός

955
0

Η Landini ανακοίνωσε πρόσφατα τη νέα της γκάμα προϊόντων για το 2022, συμπεριλαμβανομένων των νέων τρακτέρ της σειράς REX3 με κινητήρα Stage V. Το REX3 έχει νέο σχεδιασμό καπό και καινοτόμες τεχνολογίες που το έκαναν φιναλίστ για το βραβείο Tractor of the Year 2021 στην κατηγορία Best of Specialized.


Το συμπαγές REX3 είναι ιδανικό για εργασίες σε αμπελώνες, οπωρώνες, κηπουρικές και θερμοκηπιακές εργασίες. Το τρακτέρ έχει μεταξόνιο 1.950 χιλιοστών (76,7 ιντσών) και 213 χιλιοστά (8,4 ίντσες) απόσταση από το έδαφος. Το εξωτερικό πλάτος κυμαίνεται από 1.350 έως 1.617 χιλιοστά (53 έως 63,6 ίντσες), ανάλογα με το μοντέλο. Το REX3 είναι διαθέσιμο με χαμηλού προφίλ καμπίνα και σε τυπικές εκδόσεις καμπίνας.



Η κατασκευή τεσσάρων κολόνων της καμπίνας και οι πίσω αρθρωτές πόρτες επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση και την πλήρη ορατότητα. 
 Τα νέα REX3 τροφοδοτούνται από τετρακύλινδρους κινητήρες 16 βαλβίδων, 2,5 λίτρων Stage V της Kohler, με ισχύ 68 ή 75 ίππων Αμφότερες οι εκδόσεις κινητήρα φτάνουν έχουν μέγιστη ροπή 315 nm στις 1.500 σ.α.λ. Οι χειριστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον διακόπτη κινητήρα για να αποθηκεύουν και να ανακαλούν γρήγορα τις ρυθμίσεις στροφών όταν περνούν από τη μια δραστηριότητα στην άλλη, με το ντεπόζιτο των 50 λίτρων να κρατά το τρακτέρ σε λειτουργία όλη την ημέρα.

Το κιβώτιο ταχυτήτων 16 + 16 του τρακτέρ επιτρέπει ταχύτητες από 0,4 έως 40 χλμ./ώρα και διαθέτει μηχανικό χειριστήριο όπισθεν στο τιμόνι. Στις επιλογές περιλαμβάνεται pto διπλής ταχύτητας, μπροστινός σύνδεσμος και PTO, γρήγορες συνδέσεις και υποστήριξη για μεσαίας ανάρτησης και μπροστινής τοποθέτησης εργαλεία.



Τα REX3 F-GE πλάτους 2,2 έως 2,5 μέτρων κινούνται εύκολα ανάμεσα σε σειρές οπωρώνων και μπορούν να ελίσσονται σε στενούς χώρους ειδικών καλλιεργειών, καθώς και να εκτελούν καθημερινές εφαρμογές αγροκτημάτων. Σύμφωνα με την εταιρεία, η έκδοση Low-Profile Cab μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αμπελώνες ή σε θερμοκήπια. Πρόθετο χαρακτηριστικό ευελιξίας η επιλογή μπροστινού ανυψωτικού με μέγιστη ικανότητα 1.000 κιλών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία