BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Προεξέχον στην γκάμα του 2022 της Landini το ευέλικτο Utility τρακτέρ 5-085

Το νεό τρακτέρ της κατηγορίας Utility από την Landini, με ονομασία 5-085, κατασκευάστηκε με γνώμονα την ευελιξία σε όλα τα αγροκτήματα, με ικανότητες που φέρνει εις πέρας από τον 75 ίππων κινητήρα του.

LA_RS2B_Serie5_BlueIcon_Field_PowerHarrow_002

Βασίλης Σοφός

1729
2

Η Landini ανανεώνει την γκάμα της για το 2022, έχοντας όμως ως προεξέχον μέλος της το ευέλικτο 5-085, ένα μοντέλο που προσφέρει αρκετά για κάθε είδους εργασία. Η Landini εφοδίασε το 5-085 με κινητήρα 3,4 λίτρων και 75 ίππων της FPT, ο οποίος παρέχει καλή ισχύ έλξης με ροπή 375 nm στις 1.400 rpm.



Το τρακτέρ διαθέτει μηχανικά ελεγχόμενο πίσω κοτσαδόρο με εργονομικό σύστημα ανύψωσης (ELS) που ανυψώνει φορτία έως και 3.900 κιλά (8.600 λίβρες), ενώ ισχύς του PTO έχει ικανότητα διαχείρισης 1.600 κιλών. 


Ξεχωρίζει στην ευελιξία

Σύμφωνα με την εταιρεία, το τρακτέρ εξοπλίζεται με έναν σχετικά μικρό μπροστινό άξονα για να βελτιώσει την ευελιξία και να διατηρήσει ένα συμπαγές αποτύπωμα για χρήση μέσα και γύρω από υπόστεγα και άλλους στενούς χώρους.



Ο κατασκευαστής προσφέρει στο τρακτέρ τον προαιρετικό μπροστινό φορτωτή L15, που ελέγχεται από ένα εργονομικό joystick, το οποίο ούτε μειώνει την απόσταση του 5-085 από το έδαφος ούτε περιορίζει τον κύκλο στροφής του, όπως αναφέρει. Μπορεί να φιλοξενήσει πίσω τροχούς 34 ιντσών που παρέχουν μεγαλύτερη απόσταση και μεγαλύτερη χρησιμότητα για εργασίες σε ανοιχτό πεδίο σε εργασίας δεματιάσματος, άροσης και κουρέματος. Τα εύχρηστα χειριστήρια μετάδοσης, όπως οι λειτουργίες Hi-Lo και H-M-L, απλοποιούν τη διαχείριση του τρακτέρ. 
 Το ενσωματωμένο σύστημα πέδησης του 5-085 συνδέει τα πίσω φρένα και μπροστινά φρένα.



Η Landini λέει ότι αυτή η ενσωμάτωση μειώνει την απόσταση πέδησης έως και 50%. Το σύστημα ενεργοποιεί τα φρένα ανάλογα με την πίεση του πεντάλ για ακριβή έλεγχο. Αναφορικά με την ορατότητα, οι χειριστές απολαμβάνουν πανοραμική θέα από την καμπίνα του 5-085, η οποία διαθέτει γυάλινη οροφή για πρόσθετη ορατότητα κατά την εργασία με μπροστινό φορτωτή.



Η ιταλική φίρμα προσφέρει, τέλος, επιλογές τηλεματικής για εργασία με καθοδήγηση GPS και για συλλογή απομακρυσμένων διαγνωστικών στοιχείων, με τη διαχείριση του να γίνεται απομακρυσμένα από τους οι ιδιοκτήτες.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

29-10-2023 12:52drecreawn

The Evolution of the Zip Code From Streamlining Mail Delivery to Decision Support and Surveillance <a href=http://propeci.cfd>propecia online pharmacy</a> Beyond that, look at the contents of the bottle

Απάντηση

01-04-2023 23:08ionitouth

The daily Propranolol dosage should be titrated up gradually to minimize the risks of unwanted reactions <a href=https://cialis.motorcycles>buy cialis daily online</a>

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία