BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Σύστημα ελέγχου 96 τμημάτων κάνει διαθέσιμο η Valtra για τα παρελκόμενα

Εστιάζοντας στην ταχεία εξέλιξη της τεχνολογίας με στόχο την αξιοποίηση στον τομέα της ευφυούς γεωργίας, η Valtra κάνει σύντομα διαθέσιμη μια νέα έκδοση του συστήματος Section Control, ικανή να διαχειρίζεται έως και 96 τμήματα σε σπαρτικές, ψεκαστικά, διανομείς ή καλλιεργητές.

2203-valtra_section_control_96_with_multiboom-a

Βασίλης Σοφός

259
0

Η Valtra έρχεται τώρα να επεκτείνει τις δυνατότητες του εσωτερικού συστήματος ελέγχου τμημάτων της, το οποίο είναι πλέον σε θέση να διαχείριζεται έως και 96 ξεχωριστά τμήματα συνολικά. Προηγουμένως, το αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου τμήματος της εταιρείας ήταν σε θέση να χωρίσει τη μπούμα ενός ψεκαστικού συμβατού με ISOBUS σε 24 ή 36 τμήματα.



Το νέο Section Control 96 μπορεί να χωρίσει τη μπούμα σε έως και 96 διαφορετικά τμήματα, ενώ η λειτουργία Multiboom καθιστά δυνατό τον ταυτόχρονο έλεγχο έως και τριών διαφορετικών βραχιόνων πλήρως αυτόματα. Η Valtra λέει ότι το νέο χαρακτηριστικό είναι ιδανικό για τον έλεγχο εργαλείων όπως σπαρτικές συμβατές με ISOBUS, ψεκαστικά, διανομείς και καλλιεργητές.

Έλεγχος σε τρεις βραχίονες

Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν 96 τμήματα που πρέπει να λειτουργούν μεμονωμένα, εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα διαχείρισης τριών βραχιόνων ή τριών λειτουργιών σε 36 διαφορετικά τμήματα. Αυτό έχει τη δυνατότητα να επιβλέπει μια εφαρμογή σποράς που εφαρμόζει τρία διαφορετικά υλικά -τον σπόρο, το κυρίως λίπασμα και ένα μικρής θρέψης λίπασμα ή ένα αρχικό λίπασμα.

Αναβαθμισμένη οθόνη

Η εταιρεία σημειώνει πως αυτή η τελευταία εξέλιξη ελέγχου ενότητας είναι εύκολη στη χρήση από την οθόνη στο υποβραχιόνιο SmartTouch. Το περιβάλλον χρήσης σε αυτήν την τελευταία έκδοση είναι παρόμοιο με το παλιό, με μόνη προσθήκη τα περισσότερα τμήματα. Ωστόσο, το τρακτέρ πρέπει να έχει ήδη εγκατεστημένη την αυτόματη καθοδήγηση Valtra Guide και τον έλεγχο ISOBUS.



Οι πελάτες με τρακτέρ Valtra τέταρτης και πέμπτης γενιάς που χρησιμοποιούν ήδη το Section Control 36 της Valtra θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στις νέες δυνατότητες μόλις ενημερωθεί το λογισμικό του τρακτέρ στο επόμενο προγραμματισμένο σέρβις, λέει η Valtra.



Από την άλλη, οι πελάτες που χρησιμοποιούν το λογισμικό 24 τμημάτων μπορούν να αγοράσουν την αναβάθμιση στη νέα ενότητα 96. Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για τρακτέρ Valtra πέμπτης γενιάς και θα είναι διαθέσιμη για τρακτέρ Valtra τέταρτης γενιάς αργότερα μέσα στο έτος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία