BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην υπηρεσία του θεσμού γευσιγνωσίας Best Wine Stars τα νέα αμπελουργικά της Landini

Μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις για το κρασί θα συνοδεύσουν τα ειδικά αμπελουργικά τρακτέρ της Landini, τα οποία, μετά την έκθεση Fieragricola 2022, θα συνοδεύσουν ως σπόνσορες στις 14 και 15 Μαΐου του 2022 τον θεσμό Best Wine Stars.

Landini-Rex4__c_

Βασίλης Σοφός

258
0

Η Landini είναι αρκετά ταυτισμένη με την αμπελοοινική κουλτούρα, συνεπώς δεν αποτελεί έκπληξη η συμμετοχή της ως χορηγού στην μεγαλύτερη εκδήλωση για το κρασί, την Best Wine Stars, με τα ειδικά αμπελουργικά τρακτέρ της για το 2022.

To Best Wine Stars είναι μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στην προώθηση του αμπελοοινικού τομέα στην Ιταλία, τώρα στην τρίτη της εκδοχή, προγραμματισμένη για τις 14 και 15 Μαΐου 2022 Η Landini ανακοίνωσε ότι θα είναι ο κύριος χορηγός για το 2022, την εκδήλωση αφιερωμένη στην προώθηση της οινικής κουλτούρας. Η Landini είναι μία από τις κατασκευάστριες που έχει μια πολυεπίπεδη προσφορά εξειδικευμένων αγροτικών οχημάτων: από τα ολοκαίνουργια ερπυστριοφόρα Trekker 4, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην έκθεση Fieragricola 2022, έως το REX4 Electra - Evolving Hybrid, το συμπαγές υβριδικό που αποκαλύφθηκε στην EIMA 2021 και σχεδιάστηκε ειδικά για δραστηριότητες στον αμπελώνα και στον οπωρώνα.



Ως εκ τούτου, τα μοντέλα αυτά της Landini θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κρασιού που έχει προγραμματιστεί για τις 14 και 15 Μαΐου στο Palazzo del Ghiaccio στο Μιλάνο. «Η Landini είναι μια φημισμένη μάρκα της ιταλικής βιομηχανίας, σύμβολο του ''Made in Italy'' και αυτής της αριστείας που αναγνωρίζεται ακόμη και πέρα από τα εθνικά σύνορα, ως συνώνυμο της ποιότητας. Αξίες που μπορούμε βρίσκουμε εύκολα στα ιταλικά κρασιά, τα οποία ανέκαθεν εκτιμούνταν και αναγνωρίζονταν σε όλο τον κόσμο.Όπως οι παραγωγοί καλλιεργούν και φροντίζουν τα σταφύλια με αφοσίωση, επαγγελματισμό και πάθος να δημιουργούν εξαιρετικά κρασιά, με τον ίδιο τρόπο επενδύουμε, ερευνούμε και εργαζόμαστε για να προσφέρουμε όλο και περισσότερο ανταγωνιστικά, αποδοτικά και τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα στην αγορά», σχολιάζει ο Mario Danieli από τον όμιλο Argo Tractors.

«Με αυτή την έννοια η ομάδα μας αγκαλιάζει αυτή την εκδήλωση και τους πρωταγωνιστές της, υπογραμμίζοντας τη φυσική εγγύτητα με αυτόν τον τομέα χάρη και στην τεχνολογία των ειδικών τρακτέρ μας, τεχνολογία που βελτιώνει και βελτιστοποιεί την εργασία στους αμπελώνε», προσθέτει ο ίδιος.



Ο όμιλος Argo Tractors έχει αφοσιωθεί στην καινοτομία εδώ και χρόνια, χάρη στις ισχυρές επενδύσεις στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης και ταυτόχρονα καλλιεργώντας το πάθος για δουλειά στη γεωργία με ιδιαίτερη προσοχή στον ανθρώπινο παράγοντα», προσθέτει ο ίδιος. Το «Best Wine Stars», που δημιουργήθηκε από την Prodes Italia Srl σε συνεργασία με τον σομελιέ και οινοποιό Adua Villa, είναι μια εκδήλωση γευσιγνωσίας στην οποία τα καλύτερα οινοποιεία -περισσότερα από 210 συμμετέχοντα οινοποιεία, συμπεριλαμβανομένων ξένων παραγωγών και παραγωγών αλκοολούχων ποτών- θα παρουσιάσουν τα καλύτερά τους προϊόνα σε εμπειρογνώμονες του κλάδου, γνώστες και λάτρεις του κρασιού.



Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα διοργανωθούν 6 masterclasses από την Adua Villa και μια ομάδα ομιλητών που θα επιλεγούν από έγκυρες εθνικές εφημερίδες. Στα πέντε βραβεία που θα απονεμηθούν από την κριτική επιτροπή -Καλύτερος Λευκός Οίνος, Καλύτερος Κόκκινος Οίνος, Καλύτερος Αφρώδης Οίνος, Καλύτερο λογότυπο και Καλύτερη Ετικέτα -προστίθενται και το βραβείο Landini, του κύριου χορηγού της διοργάνωσης φέτος. Το βραβείο περιλαμβάνει αναμνηστική πλακέτα και, για το καλύτερο οινοποιείο, κουπόνι για την αγορά τρακτέρ Landini.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία