BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τη σημαντική διάκριση Red Dot λαμβάνει η σειρά N των τρακτέρ της Valtra

Η νέα καμπίνα με τα προηγμένα αλλά συνάμα απλά στη λειτουργία συστήματα και ο εξωτερικός σχεδιασμός της νέας σειρά τρακτέρ N φέρνουν την Valtra νικήτρια με το βραβείο σχεδιασμού Red Dot για το 2022.

valtra-n174-n-series-tractor-technology-option-package-hero-800-450

Βασίλης Σοφός

350
0

Η Valtra παρουσίασε τα τρακτέρ της σειράς N πέμπτης γενιάς τον Απρίλιο του 2021, προσθέτοντας νέα έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως μια οθόνη στην καμπίνα στην κολόνα Α και τη δυνατότητα σύνδεσης με αυτόματη καθοδήγηση και άλλες τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας.



Αυτές οι προσθήκες, οι οποίες βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη και την καθημερινή απόδοση, δίνουν το βραβείο σχεδίασης Red Dot στην κατηγορία «Σχεδίαση Προϊόντων». 
 «Τα τρακτέρ N της πέμπτης γενιάς έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στον πελάτη την καλύτερη δυνατή εμπειρία τρακτέρ», λέει ο Kimmo Wihinen, επικεφαλής τμήματος, βιομηχανικού σχεδιασμού και εμπειρίας χρήστη. «Το τρακτέρ δεν πρέπει μόνο να φαίνεται καλό, αλλά πρέπει επίσης να εξυπηρετεί σε μια σειρά εφαρμογών. Λάβαμε πολλά θετικά σχόλια από τους πελάτες μας, πολλοί από τους οποίους περιγράφουν το τρακτέρ ως πολύ άνετο και εύκολο στη χρήση, ειδικά όσον αφορά την τεχνολογία έξυπνης γεωργίας», σημειώνει ο ίδιος. 


Σειρά Ν: Ένα ολοκληρωμένο πακέτο

Η σειρά N αποτελείται από τα τρακτέρ N135, N155e και N175. Η ισχύς ξεκινά από τους 135 ίππους και φτάνει τους 155 ίππους στο N155e και τους 165 ίππους στο μοντέλο N175. Η Valtra λέει ότι οι κινητήρες Stage V προσφέρουν την καλύτερη αναλογία ισχύος προς βάρος στην κατηγορία των τρακτέρ αυτής της κατηγορίας, ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα κιβωτίων ταχυτήτων, με την επιλογή Direct CVT αυτόματης και χειροκίνητης λειτουργίας.

Η νέα καμπίνα του τρακτέρ περιλαμβάνει μια επανασχεδιασμένη κονσόλα τιμονιού και έναν εύχρηστο μοχλό, ενώ η θέα είναι ανεμπόδιστη, δίνοντας συνολικά καλύτερη εργονομία και πιο διαισθητική επαφή. Το επάνω μέρος της οθόνης, τοποθετημένης στην κολόνα Α του τρακτέρ επιτρέπει στους χειριστές να παρακολουθούν την ταχύτητα οδήγησης, την ταχύτητα του κινητήρα και άλλες ζωτικής σημασίας πληροφορίες.



Τα κάτω τμήματα της οθόνης εμφανίζουν την κατάσταση μετάδοσης και τις προκαθορισμένες στροφές και ταχύτητας ταξιδιού από προεπιλογή, αλλά είναι προσαρμόσιμες, ώστε οι χειριστές να μπορούν να τις ρυθμίσουν για να εμφανίζουν τις πληροφορίες που σχετίζονται με την εκάστοτε εργασία.
 Η Valtra εξοπλίζει τα τρακτέρ με χαρακτηριστικά γεωργίας ακριβείας, όπως το Auto U-Pilot, το οποίο συνδυάζει το σύστημα διαχείρισης ακρωτηρίου, και το Valtra Guide για τον έλεγχο των εργαλείων με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία