BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα γενιά Claas Disco Move που προσαρμόζεται στις ιδιομορφίες του εδάφους

Η νέα τεχνολογία στα κοπτικά με την ονομασία Move εισάγει μια νέα γενιά μηχανημάτων που «διαβάζουν» με ακρίβεια το ανάγλυφο του εδάφους.

2016-06-30-de-de-claas-disco-1100-trend-pic-1-data_2_3

249
0

Η Claas, ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανημάτων διαχείρισης χόρτου, διαθέτει ένα νέο πρωτοποριακό χορτοκοπτικό μηχάνημα στη σειρά Disco. Πρόκειται για το νέο Disco 3200FRC Move, με τη νέα τεχνολογία στα κοπτικά με την ονομασία Move να εισάγει συνολικά μια νέα γενιά μηχανημάτων που «διαβάζουν» με ακρίβεια το ανάγλυφο του εδάφους.



Τα εμπρόσθια χορτοκοπτικά παρουσιάζονται με την πολυβραβευμένη μπάρα κοπής Max Cut με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά κοπής. Το μηχάνημα διαθέτει κυματοειδές σχήμα με ενιαίο πλαίσιο χωρίς κολλήσεις και ατσάλινους συνδέσμους που επιτρέπουν τη διέλευση μόνο καθαρού χόρτου στους κυλίνδρους σύνθλιψης, απομακρύνοντας λάσπες και χώμα.

Γρήγορη και εύκολη προσαρμογή

Χάρη στο εύρος κάθετης κίνησης των 1.000 χλστ., το Disco Move μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα και αποτελεσματικά σε ανώμαλο έδαφος, ακόμη και σε μεγάλα τρακτέρ με μπροστινά υδραυλικά που έχουν μεγάλο ύψος από το έδαφος και σε υψηλές ταχύτητες κοπής, για άψογη συγκομιδή.

Το Disco Move κινείται τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, ανεξάρτητα από την κίνηση του τρακτέρ, και προσαρμόζει πλήρως το ύψος ανύψωσης του χλοοκοπτικού. Το χαμηλό κέντρο βάρους του κεντρικού άξονα του κοπτικού διαβάζει τις μικρές αποκλίσεις του εδάφους με απόλυτη ακρίβεια και η νέα γεωμετρία σύνδεσης Move αποσβένει τις μεγαλύτερες ανωμαλίες στην επιφάνεια του εδάφους εξασφαλίζοντας άψογη προσαρμογή σε κάθε συνθήκη.



Σε όλα αυτά προστίθεται και η τεχνολογία Active Float υδροπνευματικής ανάρτησης, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα από το τρακτέρ.Τα νέα εμπρόσθια κοπτικά προσφέρονται σε πλάτη εργασίας 3,0 και 3,4 μ. με επιλογή για σύνθλιψη με δάκτυλα ή κυλίνδρους καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Τα μηχανήματα της Claas διαθέτει στην ελληνική
αγορά η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ (τηλ. 2310/780866)

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Claas
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία