BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Την παραγωγή ενός εκατ. τρακτέρ γιορτάζει η γαλλική μονάδα της Massey Ferguson

Εργαζόμενοι και ηγεσία στη γαλλική μονάδα παραγωγής στο Μπωβαί γιόρτασαν δίπλα σε ένα Massey Ferguson 8S.305 Dyna-VT, που αποτέλεσε το ορόσημο του ενός εκατομμυρίου τρακτέρ που έχουν παραχθεί εκεί.

all-operators-celebrating-the-million-tractor

Βασίλης Σοφός

400
0

Την επέτειο 175 χρόνων παρουσίας στον αγροτικό χώρο αλλά και την παραγωγή ενός εκατομμυρίου τρακτέρ τίμησαν εργαζόμενοι και ηγετικά στελέχη της Massey Ferguson στο Μπωβαί, την περιοχή όπου βρίσκεται η γαλλική μονάδα παραγωγής της εταιρείας από το 1960. «Το 2022 είναι μια χρονιά-ορόσημο για την Massey Ferguson», δήλωσε ο Darren Parker, αντιπρόεδρος της Massey Ferguson της Βόρειας Αμερικής.



«Χαιρετίζουμε τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των συναδέλφων μας στο Μπωβαί για την παραγωγή του ενός εκατομμυρίου τρακτέρ. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε φέτος τα 175 χρόνια παρουσίας της Massey Ferguson», σχολίασε ο ίδιος. Γιορτάζοντας τα 62 χρόνια παραγωγής στο Μπωβαί, ο Thierry Lhotte, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Massey Ferguson και πρόεδρος της AGCO στη Γαλλία, παρουσίασε το τρακτέρ Massey Ferguson 8S.305 Dyna-VT -το ορόσημο για το ένα εκατομμύριο τρακτέρ- στον Thierry Aubrée, έναν αγρότη και εργολάβο από το χωριό La Chapelle-des-Fougeretz στη Γαλλία.



Όλα ξεκίνησαν με το MF 825 το 1960. Από τότε, η μονάδα παραγωγής αυξανόταν συνεχώς, παράγοντας εμβληματικά τρακτέρ με γνώμονα την καινοτομία, όπως το MF 3000 Series το 1986, το πρώτο τρακτέρ με ενσωματωμένα ηλεκτρονικά. Το 2008, το MF 8600, εισάγει την έννοια της αποδοτικής ισχύος, η οποία μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, χάρη στην πρώτη χρήση της τεχνολογίας SCR σε αγροτικό μηχάνημα. Η σειρά MF 8S το 2020, με το βραβευμένο Protect-U concept, το οποίο διαθέτει κενό 9,4 ιντσών μεταξύ της καμπίνας και της εγκατάστασης του κινητήρα, μειώνει τη θερμότητα, τον θόρυβο και τους κραδασμούς που μεταδίδονται στην καμπίνα και βελτιώνει την ψύξη και τις επιδόσεις.

Η σειρά MF 8S έλαβε τα βραβεία Tractor of the Year 2021, Red Dot: Product Design 2021 και Farm Machine 2022.
 Να σημιεωθεί ότι το εργοστάσιο έχει δει καινοτόμες εξελίξεις τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής πρακτικών Lean Manufacturing, της επέκτασης της γραμμής συναρμολόγησης καμπίνας Beauvais 2, ενός κέντρου logistics και ενός εργαστηρίου προσαρμογής τρακτέρ. Η εγκατάσταση παράγει πολλά από τα πιο δημοφιλή τρακτέρ της μάρκας, συμπεριλαμβανομένων των MF 4700 M, MF 5700 M, MF 5S, MF 6S, MF 7S, MF 8S και MF 8700 S Series.



Καθημερινά μπορούν να παράγονται έως και 100 τρακτέρ και να αποστέλλονται σε αντιπροσώπους σε περισσότερες από 70 χώρες. «Καθώς παραδίδουμε αυτό το εκατομμυριοστό τρακτέρ, πρόκειται να ενοποιήσουμε τις τοποθεσίες μας σε μια ενιαία μονάδα με όλα τα τμήματά μας κάτω από μια στέγη», είπε ο Thierry Lhotte. «Αυτό προσφέρει υψηλή ευελιξία και αξιοποιεί τις μοναδικές εμπειρίες, τις δεξιότητες και τη δέσμευση των ανθρώπων που εργάζονται εδώ. Αυτό το ορόσημο για το τρακτέρ είναι η επιτυχία των 2.500 εργαζομένων μας», επισήμανε ο ίδιος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία