BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με εγκαίνια νέας μονάδας αντιμετωπίζει η Kubota τις καθυστερήσεις στην Ευρώπη

Η Kubota ξεκίνησε πρόσφατα να εργάζεται στο νέο της Κέντρο Διανομής στη Βόρεια Ευρώπη (NEDC) στο Alblasserdam της Ολλανδίας.

kubota_nedc_image1_-detail__1_

Βασίλης Σοφός

303
0

Αυτή η επένδυση έγινε για την ανάπτυξη μεγαλύτερης ικανότητας συναρμολόγησης και συστήματος logistics, επιτρέποντας στην Kubota να παραδίδει προϊόντα γρηγορότερα. Ο Yuichi Kitao λοιπόν, Πρόεδρος και Αντιπρόσωπος Διευθυντής της Kubota Corporation μαζί με τον Shinichi Yamada, Πρόεδρο της European Tractor Business Unit, εγκαινιάζουν επίσημα το νέο Κέντρο Διανομής Βόρειας Ευρώπης (NEDC) στην Ολλανδία.

Ο Πρόεδρος και Αντιπρόσωπος Διευθυντής της εταιρείας, Yuichi Kitao, παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης του νέου κέντρου μαζί με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Μονάδας Τρακτέρ της Kubota (TBU), Shinichi Yamada και άλλους εκπροσώπους της ανώτατης διευθυντικής ομάδας του γκρουπ της Kubota.

Η στρατηγική θέση Χάρη στην προνομιακή του θέση στο λιμάνι του Alblasserdam, ακριβώς δίπλα στον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων, το νέο κέντρο διανομής θα διευκολύνει τις δραστηριότητες εισαγωγής και εξαγωγής προϊόντων από την Ευρώπη, την Ιαπωνία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ινδία, διευκολύνοντας έτσι τη διανομή των προϊόντων Kubota. Σύμφωνα με την εταιρεία, η επένδυση αυτή θα δώσει τη δυνατότητα εστίασης στην παροχή υπηρεσιών που αυξάνουν την ικανοποίηση των πελατών και κάνοντας πράξη το σύνθημά της «Kubota στο πλευρό σου». Επιπλέον, με αυτό το νέο κέντρο, το οποίο θα απασχολεί αρχικά 60 άτομα, η εταιρεία αναμένει να εξορθολογίσει τις εσωτερικές της διαδικασίες και να μειώσει το λειτουργικό κόστος.



Με πάνω από 32.000 m2 επιφάνειας και ικανότητα συναρμολόγησης 3.000 μονάδων ετησίως, η έναρξη του NEDC απαιτούσε μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα της Kubota λόγω της πολυπλοκότητας του ίδιου του έργου, καθώς και των διαφόρων εξωτερικών επιρροών, που προκαλούνται από την πανδημία και τις συνεχείς προκλήσεις στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού.

Ο Πρόεδρος της Kubota Corporation, Yuichi Kita,o τόνισε τη σημασία που θα έχει το νέο κέντρο διανομής της εταιρείας για τον όμιλο: «Είμαι πεπεισμένος ότι το NEDC θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη και τη βελτίωση των ευρωπαϊκών μας επιχειρήσεων. Ελπίζω ότι αυτή η νέα εγκατάσταση μπορεί να συνεισφέρει επιτυχώς στο να γίνει ο Όμιλος Kubota η κορυφαία μάρκα στον κόσμο, στον κλάδο της, επιτυγχάνοντας ικανοποίηση των πελατών μέσω της άριστης εξυπηρέτησης και της επιχειρηματικής διαχείρισης».

Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιχειρηματικής Μονάδας Τρακτέρ της Kubota, Shinichi Yamada είπε: «Καταρχάς, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μου σε όλους τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες μας για τη σκληρή δουλειά τους στη δημιουργία του νέου Ευρωπαϊκού Κέντρου Διανομής.

Η λειτουργία αυτής της εγκατάστασης δεν είναι αυτοσκοπός. Αυτό που θέλουμε με το νέο NEDC είναι να επεκτείνουμε τις δυνατότητες συναρμολόγησης και προμήθειας για να αυξήσουμε την παραγωγικότητα και να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η τέλεια τοποθεσία θα μας διευκολύνει επίσης να διαχειριζόμαστε τις διεθνείς επιχειρηματικές μας σχέσεις».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία