BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Kuhn αναβαθμίζει τα συλλεκτικά τεσσάρων ροτόρων

Τα κεντρικής συλλογής μοντέλα έρχονται με πλάτη εργασίας από 8,40 έως και 14,70 μέτρα, εντασσόμενα ως αναβαθμισμένα στην γκάμα 10231.

KuhnGA-1000x562

Βασίλης Σοφός

191
0

Με τροποποιήσεις που επηρεάζουν τόσο την ποιότητα της συλλογής όσο και την άνεση χρήσης ή τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος έρχονται τα νέα χορτοσυλλεκτικά κεντρικής συλλογής με 4 ρότορες της Kuhn. Η ανάρτηση των μπροστινών ροτόρων πραγματοποιείται πλέον μέσω υδραυλικών κυλίνδρων που επιτρέπουν πιο ακριβή ρύθμιση.



Επιπλέον, είναι δυνατή η αυτόματη διόρθωση της πίεσης ανακούφισης ανάλογα με το πλάτος εργασίας. Ο οδηγός μπορεί έτσι εύκολα να προσαρμόσει το μηχάνημα στις εκάστοτε συνθήκες εργασίας. Με 4 ρότορες 100% υδραυλικά κινούμενους



Οι ρότορες κινούνται υδραυλικά από υδραυλικές αντλίες που κινούνται από ένα μόνο κιβώτιο ταχυτήτων για ελαχιστοποίηση της συντήρησης, έτσι η καθημερινή λίπανση των δευτερευόντων κιβωτίων ταχυτήτων εξαλείφεται, ενώ εξοικονομείται έως και μία ώρα σε σύγκριση με μια μηχανικά κινούμενη μονάδα του ίδιου μεγέθους. «Αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν η βροχή είναι απειλητική και η καλλιέργεια πρέπει να γίνει γρήγορα», αναφέρει η Kuhn. Στα άλλα πλεονεκτήματα αξίζει να αναφερθεί και η ομαλή, αθόρυβη λειτουργία και η ελάχιστη φθορά.

Έχουν γίνει όμως και άλλες βελτιώσεις όπως είναι η νέα ρύθμιση του ύψους εργασίας, το υδραυλικό μπλοκ με νέα ηλεκτρονική διαχείριση και νέοι αισθητήρες που βελτιώνουν την ακρίβεια.

Η ατομική ρύθμιση του πλάτους εργασίας είναι πλέον διαθέσιμη στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου, ενώ αρκετές εξελίξεις αφορούν και τα ηλεκτρονικά με τη μονάδα Isobus M500 και τη δυνατότητα ελέγχου της μονάδας με το joystick Isobus CCI A3.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Kuhn
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία