BACK TO
TOP
Τεχνολογία

John Deere: Άμεση επένδυση στη Kreisel για εξηλεκτρισμό των προϊόντων της

Εκτός από τις εγκαταστάσεις παραγωγής της Kreisel στην Αυστρία, η John Deere πραγματοποιεί τώρα μια άμεση επένδυση σε δύο επιπλέον τοποθεσίες για να αυξήσει την παραγωγική ικανότητα της Kreisel Electric, της εταιρείας παροχής μπαταριών, στην οποία η John Deere απέκτησε πρόσφατα πλειοψηφικό μερίδιο.

Tractors-Option-LoRes_2

Βασίλης Σοφός

236
0

Σε παλαιότερο άρθο είχε γίνει αναφορά στην Kreisel, στην οποία η John Deere επενδύει αφενός για να καλύψει τις ανάγκες της σε διαθεσιμότητα μπαταριών για ηλεκτρικά και υβριδικά προϊόντα και αφετέρου να κοιτάξει για ένα κοινό μέλλον με μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής τεχνολογικών λύσεων στις μπαταρίες.

Η John Deere έρχεται να εντατικοποιήσει τη συνεργασία της και να ενισχύσει τις επενδύσεις της. 
 Η σημαντική αυτή δέσμευση θα φέρει αύξηση πάνω από 2 GWh στην παραγωγική ικανότητα μπαταριών της Kreisel, ξεκινώντας με το άνοιγμα μιας νέας εγκατάστασης στο εργοστάσιο John Deere Saran —την κύρια τοποθεσία παραγωγής για κινητήρες John Deere στην Ευρωπαϊκή Ένωση.



Παράλληλα με αυτό το πρότζεκτ, η John Deere θα επενδύσει και στη συναρμολόγηση μπαταριών στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεσμευόμενη να παρέχει λύσεις στους πελάτες της που φέρνουν «επανάσταση» στη δουλειά τους, ενώ παράλληλα ξεκλειδώνουν αξία που είναι βιώσιμη. «Η επένδυση αυτή θα επικεντρωθεί στην εκβιομηχάνιση και την αυτοματοποίηση ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας, καθώς και στις δυνατότητες έρευνας και ανάπτυξης στο κέντρο της Kreisel HQ, στο Rainbach», δήλωσε η Jennifer Preston, διευθύντρια στο τμήμα John Deere Electric Power.

Αξιοποιώντας την καθιερωμένη τεχνογνωσία στις εγκαταστάσεις Saran, η Kreisel θα έχει πρόσβαση σε λύσεις παγκόσμιας κλάσης διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, μηχανικής κατασκευής, διασφάλισης ποιότητας, συντονισμού logistics και αυτοματισμού. Τα κεφάλαια από την επένδυση θα διατεθούν κυρίως στις κινητές εμπορικές και βιομηχανικές λύσεις καθώς και στο τμήμα υποδομής φόρτισης της Kreisel. Ο Markus Kreisel, Διευθύνων Σύμβουλος της Kreisel Electric δήλωσε: «Χαιρετίζουμε αυτή τη στρατηγική επένδυση για να μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στη συνεχώς αυξανόμενη διεθνή ζήτηση για τεχνολογίες μπαταριών Kreisel».

Αυτή η επένδυση ακολουθεί την οριστικοποίηση της απόκτησης του πλειοψηφικού μεριδίου της John Deere και τονίζει τη δέσμευση της John Deere να επεκτείνει και να ενισχύσει τη θέση της Kreisel ως διεθνούς προμηθευτή τεχνολογίας μπαταριών. Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι η στρατηγική ευθυγράμμιση με την Kreisel θα χρησιμεύσει επίσης ως ο ακρογωνιαίος λίθος για τον εξηλεκτρισμό των προϊόντων της John Deere.



«Προχωράμε προς ένα μέλλον με συτήματα κίνησης μηδενικών εκπομπών και κυνηγάμε τον στόχο μας για βιωσιμότητα, ώστε να επιδείξουμε βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις ενέργειας χαμηλών εκπομπών και χωρίς άνθρακα έως το 2026», δήλωσε η Jennifer Preston. Η τρέχουσα παγκόσμια αγορά ενέργειας απαιτεί βιώσιμες και αποδοτικές λύσεις μπαταριών. Η Kreisel, με την αφοσιωμένη υποστήριξη και την εκτεταμένη τεχνογνωσία της John Deere, ανταποκρίνεται στο «κάλεσμα» παρέχοντας τεχνολογία μπαταριών που προσφέρει διάρκεια ζωής, ασφάλεια και απόδοση στους πελάτες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία