BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ξεχωρίζει με μετάλλιο στην EuroTier το σύστημα BeddingCleaner της Hanskamp

Συλλέγοντας όλα τα βρόμικα υπολείμματα, το συρόμενο BeddingCleaner διαμορφώνει μια ιδανική κλινοστρωμνή, αφού πρώτα αυτή περάσει από κόσκινο.

eurotier-silbermedaille-bedding-cleaner-hanskamp-47626752

Βασίλης Σοφός

213
0

Το συρόμενο BeddingCleaner συλλέγει τα περιττώματα σε στάβλους ελεύθερης βοσκής και τα απορριμμάτα. Το υλικό της κλινοστρωμνής κοσκινίζεται μέσω ενός στρώματος κόσκινου και η EuroTier χαρίζει και μετάλλιο στην Hanskamp για το νέο της προϊόν.



Οι υπαίθριοι στάβλοι χωρίς παχύ στρώμα φτάνουν γρήγορα το όριο χωρητικότητάς τους, έτσι ώστε η κλινοστρωμνή να πρέπει να αλλάζεται συχνά για να αποφευχθεί η βρωμιά. Το BeddingCleaner είναι μια καινοτόμος ιδέα για την αφαίρεση κοπριάς από στάβλους ελεύθερης βοσκής και η χρήση της σε πάγκους ελεύθερης βοσκής με οργανικά ή ανόργανα υλικά κλινοστρωμνής, όπως η άμμος. Το BeddingCleaner, προσαρτημένι στο τρακτέρ, καθαρίζει τα πατώματα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το υλικό της κλινοστρωμνής κοσκινίζεται μέσω ενός στρώματος κόσκινου, με το αδέσμευτο στρώμα να πέφτει πίσω στον στάβλο. Ένα μικρό μέρος του υλικού της κλινοστρωμνής, από την άλλη πλευρά, κολλάει στην απομακρυσμένη κοπριά, έτσι ώστε να μπορεί να μαζευτεί εύκολα για να μεταφερθεί στην αποθήκη.



Όπως είναι φυσικό, με την έγκαιρη απομάκρυνση της κοπριάς, το πάτωμα παραμένει καθαρότερο, πιο στεγνό και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σχετικές πτυχές της καλής διαβίωσης των ζώων, όπως η άσκηση, ενθαρρύνονται μέσα σε ένα ωραίο περιβάλλον στον αχυρώνα, ενώ η εκπομπή επιβλαβών αερίων και οσμών μειώνεται μέσω της τακτικής αφαίρεσης των περιττωμάτων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία