BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Kverneland 2501 S i-Plough: Με ISObus και σύστημα ασφαλούς μεταφοράς το νέας γενιάς άροτρο

Ένα από τα νέα μηχανήματα που παρουσίασε η Kverneland στην έκθεση EIMA 2022 ήταν το αναρτώμενο Kverneland 2501 S i-Plough, που με την επικοινωνία μέσω ISObus και την ασφάλεια κατά τη μεταφορά προσφέρει ακόμη πιο πολλά πλεονεκτήματα, άξια για να καταταχτεί το συγκεκριμένο μηχάνημα ανάμεσα στα κορυφαία της αγοράς.

aratro-kverneland-2501-s-i-plough-isobus-a-eima-2022__2_

Βασίλης Σοφός

2249
0

Το νέας γενιάς αναστρέψιμο άροτρο 2501 S i-Plough παρουσίασε η Kverneland στην έκθεση EIMA 2022, θέλοντας να δείξει την πίστη της στα πλεονεκτήματα που έχει το έδαφος, όταν επεξεργάζεται από ποιοτικά άροτρα. Με το νέο 2501 S i-Plough, η Kverneland σκοπεύει να επιβεβαιώσει πόσο πολύ συνεχίζει να επενδύει και να πιστεύει στην αξία του οργώματος, ως ουσιαστικό βήμα για την απόκτηση υψηλών αποδόσεων και εσόδων. Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για την προετοιμασία του σπόρου και τον περιορισμό της εμφάνισης των ζιζανίων, μια καλή εναλλακτική στη χρήση χημικών, τονίζει η ίδια. Το όργωμα απελευθερώνει όλο το δυναμικό της γης δημιουργώντας τις βέλτιστες συνθήκες για συνεχή βλάστηση: την ιδανική ισορροπία μεταξύ της περιεκτικότητας σε αέρα, χούμους και νερό.



Το Kverneland 2501 S i-Plough αντικαθιστά την έκδοση Kv 2500 S i-Plough. Ουσιαστικά είναι ένα άροτρο ISObus, που επιτρέπει οποιαδήποτε ρύθμιση από την καμπίνα του τρακτέρ. Η τεχνολογία ISObus σε όλα τα συμβατικά τερματικά ISObus των τρακτέρ επιτρέπει τη διαχείριση τεσσάρων βασικών λειτουργιών που ελέγχονται από το Kverneland 2501 i-Plough. Η ρύθμιση της άροσης, η χαρτογράφηση και η σύνδεση και η μεταφορά είναι μερικές από τις βασικές λειτουργίες που εκτελούνται μέσω ISObus.



Εξίσου σημαντικό είναι και το σύστημα FURROWcontrol RTK/DGP, που εγγυάται ευθείες αυλακώσεις που ακολουθούν μια καθορισμένη γραμμή A-B. Η σχεδίαση του Kverneland 2501 S i-Plough είναι προσανατολισμένη στη στιβαρότητα και την ευκολία ρύθμισης για υψηλή απόδοση στο όργωμα. Μεταξύ των βασικών λειτουργιών είναι η ασφαλέστερη μεταφορά (επιλογή μεταφοράς τρέιλερ TTS) και τα αεροδυναμικά προφίλ που βελτιστοποιούν τη ροή του εδάφους.



Στη συνέχεια, υπάρχει το έξυπνο σύστημα αυτόματης επαναφοράς που προσαρμόζεται εύκολα στις συνθήκες του εδάφους, καθώς και πολλές κεντρικές ρυθμίσεις των σκίμερ. Το Kverneland 2501 S i-Plough διαθέτει επίσης έναν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας «κύλινδρο μνήμης», ο οποίος περιορίζει τα τριγωνικά τμήματα πεδίου και το κεντρικό και το πίσω βάθος, αλλά και τους τροχούς μεταφοράς.



Για να αυξηθούν τα γεωπονικά πλεονεκτήματα, το Kverneland 2501 S i-Plough μπορεί, τέλος, να εξοπλιστεί με το Packomat ή με άλλο σύστημα συμπίεσης για την ανασύσταση εδάφους μετά το όργωμα.

omnitrattore

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία