BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Την εφαρμογή MyLandini λανσάρει η ιταλική φίρμα για πλήρη πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες

Η εφαρμογή για κινητές συσκευές My Landini επιτρέπει τη διαχείριση του τρακτέρ με απλές και λίγες εντολές, χωρίς ο χειριστής να παλεύει ανάμεσα σε περίπλοκες λειτουργίες και πολλαπλούς ιστότοπους.

landini-a-eima-2022-le-nuove-versioni-rex-4-e-trekker4

Βασίλης Σοφός

1541
0

Η Landini λανσάρει την εφαρμογή My Landini, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε smartphone ή tablet για να προσφέρει όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες του ομίλου ARGO Tractors για τρακτέρ. Η εταιρεία παρουσίασε την εφαρμογή My Landini στα τέλη του 2022, μια εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε smartphone ή tablet ικανό να προσφέρει στον χειριστή όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες σε μία μόνο εφαρμογή. Αυτή η λύση, λέει η εταιρεία, είναι μέρος του έργου ψηφιοποίησης στο οποίο έχει επενδύσει η ίδια σε συνεργασία με την xFarm Technologies, μιας εταιρείας τεχνολογίας που στοχεύει στην ψηφιοποίηση του αγροδιατροφικού τομέα.



«Η νέα εφαρμογή αποτελεί μέρος μιας ψηφιακής στρατηγικής στην οποία η Argo Tractors αποφάσισε να επενδύσει τα τελευταία χρόνια, με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της μια εμπειρία χωρίς αποκλεισμούς: από το τρακτέρ έως τις σχετικές υπηρεσίες, ψηφιακές και off-line», σχολιάζει ο Antonio Salvaterra, Διευθυντής Μάρκετινγκ του ομίλου ARGO Tractors. Στο έργο, η κεντρική θέση προορίζεται για τους πελάτες και τους αντιπροσώπους της Landini, οι οποίοι μπορούν να αλληλεπιδράσουν άμεσα, προβάλλοντας και ανεβάζοντας εξατομικευμένο περιεχόμενο, όπως προωθήσεις, εκδηλώσεις, ειδήσεις και ειδοποιήσεις.

Η εφαρμογή My Landini θα διατίθεται δωρεάν από το Play Store και το Apple Store, με τον χειριστή να παραμένει σε επαφή με το τρακτέρ ή τον στόλο του, αλληλεπιδρώντας οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Μεταξύ των σχετικών λειτουργιών, αξιοσημείωτη είναι η δυνατότητα αναζήτησης του πλησιέστερου αντιπροσώπου και ραντεβού, η λήψης πληροφοριών, εξατομικευμένων προσφορών και συμβουλευτικής για την προγραμματισμένη συντήρηση.

Μέσω του My Landini, στην πραγματικότητα, είναι παράλληλα δυνατή η πρόσβαση σε άλλες εφαρμογές της μάρκας, ξεκινώντας από το Landini Fleet & Remote Diagnostic Management, που έχουν σχεδιαστεί για την παρακολούθηση των κύριων δραστηριοτήτων του στόλου, με στόχο τη χρήση μηχανημάτων και εξοπλισμού με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.



Εκμεταλλευόμενη τα πρωτόκολλα επικοινωνίας και τα δορυφορικά συστήματα για τον εντοπισμό των μηχανών, η εφαρμογή συλλέγει δεδομένα και παρακολουθεί τις δραστηριότητες του στόλου σε πραγματικό χρόνο τόσο από υπολογιστές όσο και από smartphone.

Η απόδοση του τρακτέρ υπό έλεγχο

Χάρη στην ανάλυση των πληροφοριών που συλλέγονται, είναι δυνατό να επαληθευτεί η απόδοση κάθε τρακτέρ και να προσδιοριστούν τα οικονομικά περιθώρια της εταιρείας. Επίσης, εξ αποστάσεως, είναι δυνατή η διεξαγωγή διαγνωστικού ελέγχου για τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων, μειώνοντας έτσι τον χρόνο διακοπής λειτουργίας του μηχανήματος.

Το My Landini σάς επιτρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση στο Landini Farm, την εφαρμογή που είναι αφιερωμένη στην πλατφόρμα διαχείρισης αγροκτημάτων: είναι έτσι δυνατή η διαχείριση γεωπονικών μοντέλων, των συνταγών, καθώς και η ενσωμάτωση αισθητήρων στο πεδίο, ο καθορισμός πρωτοκόλλων ιχνηλασιμότητας και βιωσιμότητας.

Με τη ψηφιακή λύση του Landini Efficiency Plan, ο χειριστής είναι σε θέση να προγραμματίσει συντήρηση, διατηρώντας πάντα υπό έλεγχο τις προληπτικές παρεμβάσεις, για να διατηρήσει το τρακτέρ αποδοτικό. Σε κάθε μεσοδιάστημα συντήρησης, η εφαρμογή θα σας υπενθυμίζει ποιους ελέγχους πρέπει να κάνετε και ποια ανταλλακτικά απαιτούνται, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε απευθείας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.



Μπορεί η εφαρμογή να μη είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά «ανοίγει την πόρτα σε νέους ορίζοντες, με δυνατότητα διαχείρισης όλων των διαθέσιμων τεχνολογιών, καθώς και όσων θα υιοθετηθούν στα τρακτέρ στο εγγύς μέλλον, με στόχο την απλοποίηση του έργου του χειριστή, έχοντας πάντα υπόψη τη μείωση του κόστους και αύξηση της αποτελεσματικότητας του εργοταξίου», όπως αναφέρει ο Antonio Salvaterra από την ARGO Tractors.

Η εταιρεία σημειώνει πως η εφαρμογή My Landini είναι διαθέσιμη στα ψηφιακά καταστήματα Apple και Google από τις 9 Νοεμβρίου του 2022, αρχικά στην αγορά της Ιταλίας, αργότερα όμως θα κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές όπου είναι παρούσα η επωνυμία Landini.

omnitrattore

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία