BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Σχεδιασμός, φιλικότητα και Good Design Award για το ψεκαστικό Case Patriot 50

Ο θεσμός Good Design Award βραβεύει τα καλοσχεδιασμένα και λειτουργικά προϊόντα ανά κατηγορία, με το αυτοκινούμενο ολοκαίνουργιο ψεκαστικό Case Patriot της σειράς 50 να τιμάται τόσο για το τρόπο σχεδιασμού του όσο και για το φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο λειτουργίας του.

r627_0_4080_2303_w4096_h2732_fmax_2

Βασίλης Σοφός

339
0

Το Case Patriot 50 Series κέρδισε το βραβείο Good Design για το 2022 στην κατηγορία Industrial, μια κατηγορία από την οποία οι οργανισμοί Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design και Metropolitan Arts Press Ltd αναγνωρίζουν τα «πιο καινοτόμα βιομηχανικά προϊόντα και σχέδια που παράγονται σε όλο τον κόσμο. Τα βραβεία τιμούν τα επιτεύγματα στη σχεδιαστική αριστεία κάθε χρόνο από το 1950, με κάθε υποβολή να αξιολογείται από κριτική επιτροπή βάσει κριτηρίων όπως καινοτόμος σχεδιασμός, νέες τεχνολογίες, λειτουργία ιδέας, χρησιμότητα, βιωσιμότητα και άλλα.



Σε αυτό το πλαίσιο, η Case IH τιμάται με τη διάκριση αυτή, αφού σχεδίασε τους ψεκαστικά Patriot 50 Series για εφαρμογή ακριβείας και για υγιή, αποτελεσματική ανάπτυξη των καλλιεργειών χωρίς υπερβολική εφαρμογή. Τα ψεκαστικά, τα οποία είναι διαθέσιμα σε ορισμένες χώρες, έχουν μια χαρακτηριστική σχεδίαση κινητήρα-καμπίνας, ενώ φέρουν μια ισχυρή, ανθεκτική μπούμα που τράβηξε τα βλέμματα των κριτών. Οι τελευταίοι εντυπωσιάστηκαν επίσης από την προηγμένη τεχνολογία και λύσεις συνδεσιμότητας που προσφέρουν τα ψεκαστικά.

Στην καμπίνα, οι χειριστές επωφελούνται από τα εργονομικά χειριστήρια, τις προσαρμόσιμες οθόνες και το μοναδικό σύστημα ανάρτησης πλαισίου σύνδεσης τεσσάρων ράβδων για αυξημένη άνεση στο πεδίο. Τα ψεκαστικά είναι επίσης εξοπλισμένα με φωτισμό LED στο καπό, την καμπίνα και τη δεξαμενή, μαζί με ένα φως φάρου στο κεντρικό τμήμα για ασφάλεια κατά τη νυχτερινή λειτουργία και μεταφορά.



Η Σειρά Patriot 50 διαθέτει έναν βολικό σταθμό πλύσης, τοποθετημένο στη μέση του κεντρικού τμήματος, για να παρέχει στους χειριστές έναν εύκολο τρόπο καθαρισμού των άκρων ψεκασμού με ένα ακροφύσιο αέρα και μια έξοδο νερού, ενώ, τέλος, η ενσωματωμένη επιλογή ελέγχου AutoBoom XRT Automatic Boom Height μπορεί να ανιχνεύσει και να ανταποκριθεί σε αλλαγές στο έδαφος για πιο ακριβή κάλυψη.

Δύο αιώνες καινοτομίας

«Τιμούμαστε και νοιώθουμε περήφανοι που αναγνωριζόμαστε, για άλλη μια φορά, με ένα Βραβείο Good Deisgn, το παλαιότερο και πιο διάσημο βραβείo παγκοσμίως», λέει ο Scott Harris, παγκόσμιος πρόεδρος της Case IH.

«Αυτό το βραβείο αποδεικνύει τη δέσμευση ιστορίας δύο αιώνων της Case IH στην εξυπηρέτηση των αναγκών των αγροτών, παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα και λύσεις που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του σήμερα και τις αυξανόμενες απαιτήσεις του αύριο», σημείωσε ο ίδιος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία