BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μικρές πινελιές με εστίαση στην άνεση για τη σειρά αλωνιστικών Axial-Flow 4000

H Case τοποθετεί την οθόνη AFS Pro 7000 στο υποβραχιόνιο, ανασχεδιάζει τη κονσόλα ελέγχου και προσθέτει ένα νέο τζόιστικ με εντολή για την ηλεκτροϋδραυλική λειτουργία του αναδευτήρα εκφόρτωσης.

combine-harvesters-axial-flow-7088-case-ih_2_

Βασίλης Σοφός

167
0

Η σειρά Case IH Axial-Flow 4000 Exclusive, που περιλαμβάνει τα μοντέλα 4088 και 4099, δέχεται ορισμένες σημαντικές λειτουργικές αναβαθμίσεις για το 2023, με πρώτα τα ανανεωμένα χειριστήρια που βασίζονται σε μια νέα κονσόλα, τη ταχύτερη λειτουργία ορισμένων βασικών λειτουργιών και το ενσωματωμένο τερματικό ελέγχου και παρακολούθησης μέσω οθόνης αφής.

Το ενσωματωμένο τερματικό AFS 700 Pro αποτελεί μέρος της νέας κονσόλας πλευρικού ελέγχου. Η λειτουργία των τελευταίας γενιάς αλωνιστικών Axial-Flow της σειράς 4000 Exclusive έχει απλοποιηθεί περαιτέρω, χάρη σε μια νέα πλευρική κονσόλα, εργονομικά σχεδιασμένη, για να επιτρέπει την ευκολότερη αναγνώριση όλων των βασικών λειτουργιών και ρυθμίσεων.

Η κονσόλα ενσωματώνει επίσης πλέον το τερματικό λειτουργίας με οθόνη αφής AFS Pro 700, μέσω του οποίου μπορούν να γίνουν όλες οι ρυθμίσεις του μηχανήματος και να παρακολουθούνται τα δεδομένα λειτουργίας. Το AFS Pro 700 παρέχει ρύθμιση «με το δάχτυλο» και δυνατότητα εκτέλεσης όλων των βασικών λειτουργιών, όπως τα καρούλι, τα μαχαίρια και ο ρότορας. Παρέχει επίσης τις πληροφορίες που εμφανίζονταν προηγουμένως στις οθόνες της κολόνας Α, τοποθετώντας δεδομένα όπως η στάθμη καυσίμου και η θερμοκρασία του κινητήρα στο οπτικό πεδίο του οδηγού κατά την παρατήρηση της κεφαλής, με αποτέλεσμα καθαρή θέαση της ράβδου κοπής και μειωμένη καταπόνηση του χειριστή, με όλες τις πληροφορίες να ομαδοποιούνται για αξιολόγηση με μια ματιά.



Η ενσωμάτωση αυτή κάνει τη λειτουργία ακόμα πιο εύκολη για τον χειριστή, χωρίς ο τελευταίος να χρειάζεται να τεντωθεί στο κάθισμα. Το υποβραχιόνιο ενσωματώνει επίσης ένα νέο τζόιστικ, σχεδιασμένο, όπως και η κονσόλα, για διαισθητικό χειρισμό.

Ενσωματωμένος στο τζόιστικ είναι ένας νέος ηλεκτροϋδραυλικός διακόπτης εμπλοκής κοχλία εκφόρτωσης, αναβαθμισμένος από τη χειροκίνητη εμπλοκή για ευκολότερη, πιο ομαλή, απλούστερη εκφόρτωση της δεξαμενής των κόκκων. Οι αποκρίσεις ηλεκτρονικής ενεργοποίησης έχουν βελτιωθεί με την τοποθέτηση μιας νέας καθολικής μονάδας επικοινωνιών, για ταχύτερες αντιδράσεις και ακριβέστερο έλεγχο των βασικών ηλεκτρονικά ελεγχόμενων λειτουργιών.

«Οι αλωνιστικές Axial-Flow της σειράς 4000 Exclusive έχουν ισχυρούς οπαδούς μεταξύ των χρηστών που αναζητούν την απλότητα στη λειτουργία παράλληλα με την απλότητα του σχεδιασμού και της συντήρησης», λέει ο Massimiliano Sala, διευθυντής προϊόντων (EMEA). «Με αυτές τις τελευταίες ενημερώσεις, αυτά τα χαρακτηριστικά παραμένουν, αλλά οι πελάτες θα επωφεληθούν από ακόμα ευκολότερη λειτουργία και μειωμένη κόπωση του χειριστή», σχολίασε ο ίδιος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία