BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Φρεσκάρισμα στα σημεία για τη χορτοδετική 2200 HD της Massey Ferguson

Το ανανεωμένο μοντέλο θα διατίθεται, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, με θαλάμους σε διαστάσεις 80x90, 120x70, 120x90 και 120x130 εκ.

MF22PV004DS-7S-with-LB2233-MFPA0554-Edit_2

Βασίλης Σοφός

136
0

Η Massey Ferguson φέρνει μικρές αλλά όχι αμελητέες αλλαγές στη χορτοδετική 2200 HD. Οι ανανεωμένες πρέσες, που θα είναι διαθέσιμες με θαλάμους διαστάσεων 80x90, 120x70, 120x90 και 120x130 εκ., μοιράζονται εξαρτήματα με τα μεγάλα αδέρφια τους στη σειρά 2370 Ultra HD, αποκτώντας έτσι περισσότερη σταθερότητα.



Τα ρουλεμάν -χωρίς ανάγκη συντήρησης-, επίσης κοινά με το 2370, μειώνουν το κόστος συντήρησης συνολικά, ενώ υπάρχει και ένας νέος διπλός άξονας αερόφρενου 60 χλμ./ώρα, που βρίσκεται πάνω στο μηχάνημα. Το τελευταίο αιωρείται από ένα ενιαίο σύνολο από μεγάλα φυλλοειδή ελατήρια σε κάθε πλευρά. Όλος ο σχεδιασμός επιτρέπει τη χρήση φαρδιών ελαστικών 620/50-22,5 διατηρώντας παράλληλα το συνολικό πλάτος κάτω από 3 μέτρα.

Το πικ απ αποτελείται από 5 ράβδους και 80 δόντια -περισσότερα από τον προκάτοχο-, προκειμένου να υπάρχει πιο ομαλή ροή στο θάλαμο. Για την εκτίναξη, η ράμπα κυλίνδρου χρησιμοποιεί έναν μόνο κύλινδρο και συγκρατείται στη θέση εργασίας με ιμάντες αντί για αλυσίδες.

Αναφορικά με τις τεχνολογίες άνεσης, το ψηφιακό περιβάλλον MF BaleCreate έρχεται τώρα και στο 2200HD. Αυτό είναι συμβατό με ISObus και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο τερματικό Massey Ferguson FieldStar 5 ή σε οποιοδήποτε άλλο συμβατό τερματικό. Η τεχνολογία αυτή περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον ηλεκτρονικό έλεγχο του μήκους των δεματιών Μπορεί έτσι να οριστεί και να τροποποιηθεί από το τερματικό.



Το σύστημα παρακολουθεί συνεχώς το μέγεθος των δέκα τελευταίων στρώσεων που παράγονται, διασφαλίζοντας ότι το μήκος-στόχος είναι συνεπές, με τον κατασκευαστή να ανακοινώνει ακρίβεια μικρότερη από το μισό.

Επιπλέον, όλα τα μοντέλα της νέας σειράς MF 2200 είναι συμβατά με την τεχνολογία TIM. Αυτή, μέσω της πιστοποίησης AEF, επιτρέπει στο χορτοδετικό να ελέγχει την ταχύτητα προς τα εμπρός του τρακτέρ με βάση την πυκνότητα της ροής του αχύρου.

Η τηλεμετρία βρίσκεται επίσης στον κατάλογο των λύσων MF Connect, καθιστώντας δυνατή την παρακολούθηση της απόδοσης και των θέσεων του μηχανήματος. Επιτρέπει επίσης στους αντιπροσώπους να επεμβαίνουν εξ αποστάσεως για ορισμένες βλάβες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία