BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Άροτρο Amazone Tyrok 400: Γρήγορο και προσαρμόσιμο με 7, 8 ή 9 μαχαίρια

Λόγω της γρήγορης και άνετης αλλαγής μεταξύ της λειτουργίας Onland και της λειτουργίας αυλακιού, το Tyrok 400 Onland προσφέρει μεγάλη ευελιξία.

Tyrok-onland_Fendt_d0_kw_DJI_0790_d1_230327_rgb-2000x1456

Βασίλης Σοφός

708
0

Με 7, 8 ή 9 μαχαίρια για τρακτέρ με έως και 400 ίππους προσφέρεται το νέο άροτρο Tyrok 400 της Amazone, που προσαρμόζεται άνετα στις λειτουργίες onland και στη λειτουργία αυλακιάς. Το Tyrok Onland διαθέτει ένα συμπαγή ορθογώνιο πλαίσιο από χάλυβα υψηλής αντοχής με διαστάσεις 200x150x10 χιλιοστά. Αυτό έχει ως στόχο να προσδώσει στο Tyrok Onland ιδιαίτερη σταθερότητα.



Ένα πλεονέκτημα σε σχέση με έναν τετράγωνο πλαίσιο είναι ότι ο σωλήνας του πλαισίου δεν λυγίζει ακόμη και σε σκληρό έδαφος. Λιγότερη φθορά της πλάκας και σύστημα ήπιας στροφής SmartTurn Το Tyrok Onland κερδίζει επίσης πόντους με το σύστημα στροφής SmartTurn.

Στο κεφαλάρι, η γρήγορη στροφή επιβραδύνεται υδραυλικά δύο φορές λίγο πριν από το τέλος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια απόσβεση που είναι ήπια για το υλικό όταν ο κύλινδρος αποσύρεται. Με την έκδοση Onland, το «πλαίσιο» ανασύρεται αυτόματα μέσω του κυλίνδρου Onland πριν από τη στροφή, έτσι ώστε το κέντρο βάρους της στροφής να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερο και οι δυνάμεις που ασκούνται στο τρακτέρ και το άροτρο να είναι όσο το δυνατόν μικρότερες.

Το σώμα του αρότρου SpeedBlade με το πατενταρισμένο, εξαιρετικά μεγάλο μπροστινό τμήμα της πλάκας χαρακτηρίζεται από ελάχιστη φθορά της τελευταίας. Με την αύξηση της ταχύτητας εργασίας -για παράδειγμα από 6 χλμ./ώρα σε 8 χλμ./ώρα, το κύριο σημείο φθοράς μετατοπίζεται αυτόματα όλο και περισσότερο προς το κέντρο του σώματος του αρότρου.



Το Tyrok Onland είναι εκ της βασικής έκδοσης εξοπλισμένο με χειροκίνητη ρύθμιση του πλάτους εργασίας. Προαιρετικά, το πλάτος εργασίας μπορεί να ρυθμιστεί υδραυλικά και αδιαβάθμητα ανάλογα με τις συνθήκες, όλα αυτά από την άνεση του καθίσματος του τρακτέρ. Διατίθεται επίσης χειροκίνητη ή υδραυλική ρύθμιση του μπροστινού αυλακιού για ακριβές όργωμα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία