Με διπλό ρότορα, ειδικά ραντάρ και μηδενικές απώλειες πεδίου έρχεται το Case IH AF11

Κοινοποίηση:

Η Case IH λανσάρει, αρχικά για την αγορά της Βόρειας Αμερικής τη θεριζοαλωνιστική μηχανή AF11, μια μονάδα επανασχεδιασμένη από την αρχή για να μεγιστοποιήσει το χρόνο στο χωράφι με περισσότερη παραγωγικότητα και όλα τα καινοτόμα συστήμα να συνδράμουν προς όφελος του παραγωγού.

Η AF11 είναι η νέα και πανίσχυρη θεριζοαλωνιστική της Case, που συγκεντρώνει εξελίξεις στον χρόνο λειτουργίας μέσω της ταχύτητας και της τεχνολογίας για να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητα στο χωράφι σε ένα μηχάνημα 775 ίππων. Συνδυάζοντας το πρώτο διπλό ρότορα της Case IH, το AFXL2, με ένα ενεργό και δυναμικό σύστημα καθαρισμού, το AF11 προσφέρει υψηλή ικανότητα συνολικά. «Αναγνωρίζουμε ότι οι καλλιεργητές έχουν να καλύψουν όλο και περισσότερο έδαφος, ενώ αντιμετωπίζουν απρόβλεπτα παράθυρα συγκομιδής και ελλείψεις εργατικού δυναμικού.

Με την AF11, η Case IH αντιμετωπίζει αυτές τις μεταβλητές κατά μέτωπο», λέει ο Leo Bose, επικεφαλής του τομέα συγκομιδής. «Βλέπουμε αυτό το μηχάνημα ως έναν τρόπο για να αυξήσουμε την ικανότητα, να φέρουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και να προσφέρουμε οφέλη για τους πελάτες μας, παρέχοντας παράλληλα την αξιοπιστία που οι πελάτες περιμένουν από την Case IH», σχολιάζει ο ίδιος. Η AF11 βασίζεται στη δύναμη και την κληρονομιά της Axial-Flow.

Η ταχύτητα και η απόδοση επιτυγχάνονται με σταθερή ροή της καλλιέργειας, μειωμένη απώλεια σιτηρών και ελεγχόμενη από ραντάρ διαχείριση υπολειμμάτων. Η AF11 διαθέτει δεξαμενή σιτηρών 20.000 λίτρων και ταχύτητα εκφόρτωσης 210 λίτρα/δευτερόλεπτο). Επιπλέον, προσφέρει βελτιωμένη απόδοση καυσίμου και μεγάλη δεξαμενή, για να διατηρείται ο χρόνος λειτουργίας στο μέγιστο. «Η διαδικασία ανάπτυξης των προϊόντων μας, η οποία επικεντρώνεται στους αγρότες, προσδιόρισε την ανάγκη για αντίστοιχη χωρητικότητα, ταχύτητα και απόδοση», προσθέτει ο Bose.

Η τεχνολογία διπλού ρότορα AFXL2 οδηγεί σε αυτή τη δυνατότητα για περισσότερη συγκομιδή σε λιγότερο χρόνο». Ο Drew Baker, ένας Καναδός αγρότης, επιδιώκει να αυξήσει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα καθώς τα παράθυρα συγκομιδής στενεύουν και το κόστος των εισροών αυξάνεται.

Ο Baker βλέπει το AF11 ως έναν τρόπο να φέρει επανάσταση στο αγρόκτημά του εν μέσω αυτών των προκλήσεων συγκομιδής. «Θα έλεγα ότι το AF11 μας κάνει να δούμε διαφορετικά τις μελλοντικές μας επιλογές. Αν μπορούμε να μειώσουμε τις απώλειες των σιτηρών μας, να κάνουμε περισσότερα μέσα σε μια μέρα, να καίμε λιγότερα καύσιμα και να χάνουμε λιγότερα από το πίσω μέρος της θεριζοαλωνιστικής μηχανής, αυτό είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα», δήλωσε ο Baker, ο οποίος καλλιεργεί λίγο έξω από το τη Μανιτόμπα. Η AF11 είναι το πρώτο μοντέλο της σειράς AF και θα προσφέρει μια σειρά από κορυφαία χαρακτηριστικά που εστιάζουν στην τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της λύσης αυτοματισμού της Case IH για τις θεριζοαλωνιστικές μηχανές, Harvest Command.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Η διαφορά που κάνει 20 χρόνια εξέλιξης στον αλωνισμό με τις μηχανές της New Holland

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι τα µοντέλα CX της New Holland κυκλοφόρησαν στην αγορά πριν από 20 χρόνια, επειδή τα χρόνια που µεσολάβησαν η γκάµα των θεριζοαλωνιστικών δεν άλλαξε πολύ εξωτερικά. Κάτω από τα πάνελ όµως είναι µια πολύ διαφορετική ιστορία. Παρακάτω βλέπουµε τα 20 χρόνια εξέλιξης, από την CX860 του 2002 στην CX8.90 του 2022.

Παγκόσµια πρεµιέρα για τις νέες θεριζοαλωνιστικές μηχανές John Deere S7

Θέτοντας νέα πρότυπα στην αυτοµατοποίηση και την παραγωγικότητα της συγκοµιδής, η John Deere παρουσίασε στο Commodity Classic στο Χιούστον του Τέξας των ΗΠΑ τη νέα θεριζοαλωνιστική S7, ένα µηχάνηµα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αυξηµένη και εξίσου υψηλή παραγωγικότητα µέσω του προηγµένου αυτοµατισµού συγκοµιδής.

Προτεινόμενα

Στα χέρια του Αγρότη της Χρονιάς Μιλτιάδη Χαρένη το νέο Amazon UX4200

Γνωστός για την αξιοποίηση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας στην αγροτική επιχείρηση που διατηρεί στη Νέα Γωνιά, Χαλκιδικής η επιλογή του Μιλτιάδη Χαρένη να συνεργαστεί για ακόµη µία φορά µε την Γ. Ι Αντωνάκης ΑΒΕΕ για την αγορά ενός ψεκαστικού παρουσιάζει το δικό της ενδιαφέρον.

Απέσπασε iF Design Award η πανίσχυρη ναυαρχίδα Quadtrac 715 της Case IH

Η αισθητική και η λειτουργικότητα φαίνεται πως, όταν συνδυάζονται αναγνωρίζονται, αφού εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών, που εστιάζουν τόσο στα καινοτόμα χαρακτηριστικά όσο και στην εμφάνιση πλέον. Ζωντανό παράδειγμα το θηριώδες Case IH Quadtrac 715, που τιμάται με το διεθνές «iF Design Award».

Mε 5 νέα μοντέλα και πλήθος βελτιώσεων η αναβαθμισμένη σειρά Quantum V/F της Case IH

Tα νέα Case IH Quantum Stage V είναι µία σειρά ειδικών τρακτέρ υψηλών προδιαγραφών, για οπωρώνες και αµπελώνες µε ονοµαστική ισχύ έως 120 ίππους και πλήρως αναβαθµισµένο κιβώτιο ταχυτήτων που σχεδιάστηκε µε βάση τις απαιτήσεις των δενδροκαλλιεργητών