Ακριβής και αποδοτική η τεχνική λίπανσης των διανομέων Bogballe

Κοινοποίηση:

Αυτό που έχει καταφέρει η Bogballe εδώ και χρόνια βασίζεται στην απόλυτη εξειδίκευσή της και στην αξιοποίηση των επιστημών των μαθηματικών της φυσικής και της γεωμετρίας. Η τεχνική λίπανσης της Bogballe προκύπτει από έρευνα και ανάπτυξη πολλών ετών και διαφέρει από άλλων κατασκευαστών σε όλα τα βασικά σημεία με μοναδικό στόχο και σκοπό την ομοιόμορφη διανομή και κατανομή του λιπάσματος με πολύ απλό τρόπο και χωρίς απαιτητικές ρυθμίσεις από τον χειριστή.

Βασικά σημεία διαφοροποίησης

Με το μοναδικό λιπασματοδιανομέα του οποίου σε όλα τα μοντέλα της οι δίσκοι κινούνται με φορά προς το κέντρο, ενώ όλων των υπόλοιπων λιπασματοδιανομέων κινούνται δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, η Bogballe δημιουργεί σημείο ρίψης ακριβώς στο κέντρο του διανομέα της με αποτέλεσμα ολοκλήρωση της λίπανσης στα κεφαλάρια χωρίς να χρειάζεται επιπλέον χώρος αναστροφής εκτός του προς λίπανση αγρού.

Παράλληλα, ο λιπασματοδιανομέας προσφέρει σε όλα τα μοντέλα λίπανση ακριβώς στα σύνορα χωρίς κόκκο έξω από τον προς λίπανση αγρό.

Να τονιστεί ότι ο λιπασματοδιανομέας δεν έχει ρυθμιζόμενα σημεία για το κάθε διαφορετικό λίπασμα ή πλάτος εργασίας, είτε μηχανικά είτε ηλεκτρικά είτε ακόμα και ηλεκτρονικά.

Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι ο μοναδικός λιπασματοδιανομέας που προσφέρει σε όλα τα μοντέλα του σταθερή ροή εξόδου (σταθερά κιλά ανά στρέμμα) προς τους δίσκους ανεξαρτήτως του βάρος της ποσότητας του λιπάσματος που υπάρχει στην χοάνη.

Διαθέτει ισομερώς κατανεμημένη ποσότητα λιπάσματος στον δεξιά και στον αριστερό δίσκο οπότε και σταθερά κιλά ανά στρέμμα. Λόγω των παραπάνω, πραγματοποιούνται λοιπόν δύο διπλές επικαλύψεις λίπανσης (τετραπλή) με αποτέλεσμα τη διασφάλιση ομοιόμορφης κατανομής και διανομής του λιπάσματος σε όλο το πλάτος και μήκος του προς λίπανση αγρού.

Τα μηχανήματα της BOGBALLE διαθέτει στην ελληνική αγορά η ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΑΕ Τηλ. 2324022508-

https://el-gr.facebook.com/stasinosserres/

https://el-gr.facebook.com/LemkenGreece/

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα

Ο όμιλος AGCO και η John Deere σκοράρουν στις πωλήσεις τρακτέρ Ευρώπης

Η Γαλλία ενίσχυσε τη θέση της ως η μεγαλύτερη αγορά τρακτέρ στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύοντας 35.665 (+2,3%) από τα περίπου 140.000 νέα τρακτέρ που ταξινομήθηκαν πέρυσι. Η AGCO κατέγραψε τον υψηλότερο αριθμό τρακτέρ (20.243) στις τρεις πρώτες ευρωπαϊκές αγορές, ενώ η John Deere πιάνει κορυφή στη Γαλλική αγορά.

Προτεινόμενα

Έκλεισε 50 χρόνια ζωής η σειρά ενσιρωτικών μηχανών Jaguar της Claas

Οι αυτοκινούμενες χορτοκοπτικές μηχανές JAGUAR, η ναυαρχίδα της σειράς μηχανημάτων Claas, γιορτάζουν τα 50ά γενέθλιά τους, αφού από το 1973, όταν η εταιρεία με έδρα το Harsewinkel κυκλοφόρησε στην αγορά το πρώτο μοντέλο της ιστορικής σειράς, το 60 SF, πέρασε μισός αιώνας.