Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Green reports

Φωτοβολταϊκά σε ΤΟΕΒ χωρίς κόφτες ζητά η Αργολίδα

Ανάπτυξη των φωτοβολταϊκών σταθμών χωρίς περιορισμό ζητούν με επιστολή τους προς κάθε αρμόδιο 15 ΤΟΕΒ από το νομό Αργολίδας.

 Δίκαιο το «μπόνους» των φ/β λέει ο  ΣΕΒΦΩ

1
0

Στην υπόλοιπη χώρα, σημειώνουν οι ΤΟΕΒ, τα φωτοβολταϊκά άρδευσης για κάλυψη ιδίων αναγκών, μπορούν να έχουν ισχύ μέχρι 500 kWp, στην Πελοπόννησο η ισχύς περιορίζεται στα 20 kWp.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των ΤΟΕΒ έχει ως εξής:

Ενώ στην υπόλοιπη χώρα τα φωτοβολταϊκά άρδευσης για κάλυψη ιδίων αναγκών, μπορούν να έχουν ισχύ μέχρι 500 kWp, στην Πελοπόννησο η ισχύς περιορίζεται στα 20 kWp.

Αυτό θέτει τους ΤΟΕΒ της Αργολίδας εκτός προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να υποστηριχθούν τα συλλογικά αρδευτικά έργα, τα οποία και μπορούν να προσφέρουν οικονομία σε ενέργεια και νερό. 

Οι ΤΟΕΒ της Αργολίδας απευθύνουν αίτημα προς κάθε αρμόδιο, προκειμένου να επιτραπεί η χωρίς περιορισμό ανάπτυξη Φωτοβολταϊκών Σταθμών και για τους ΤΟΕΒ της Αργολίδας, ώστε και οι αγρότες του Νομού μας, να μπορούν να εξασφαλίσουν μείωση του αρδευτικού κόστους και οικονομίες κλίμακας μέσω συλλογικών φωτοβολταϊκών συστημάτων. 

                                                     

Ναύπλιο, 12 Φεβρουαρίου 2018 

Τ.Ο.Ε.Β. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 

ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ,  ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ -ΑΡΓΟΥΣ,   ΑΣΙΝΗΣ - ΔΡΕΠΑΝΟΥ,  ΛΑΛΟΥΚΑ,  ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ - ΡΟΕΙΝΟΥ,  ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ,  ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ,  ΝΕΑΣ ΤΙΡΥΝΘΑΣ,  ΠΟΥΛΑΚΙΔΑΣ - ΜΑΝΕΣΗ,  ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ,  ΠΥΡΓΕΛΑΣ,  ΙΡΙΩΝ,  ΗΡΑΣ - ΚΟΥΡΤΑΚΙΟΥ,  ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία