Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Profi

claas_rollant_5

Από την Rollant 46, τη δετική-best seller της Claas φτάνουμε στο σήμερα όπου η εταιρεία φιλοδοξεί να ανακτήσει πάλι το χαμένο έδαφος με την Rollant 540, ένα ολοκληρωμένο μηχάνημα χορτοδεσίας που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη του σύγχρονου αγρότη.

valtra

Η Valtra δίνει αρκετή βαρύτητα στο σχεδιασμό των τρακτέρ, κατασκευάζοντας και πρωτότυπα οχήματα έτοιμα για το μέλλον. Η σειρά T4 όμως δεν έμεινε στα χαρτιά των μηχανικών, οι οποίοι παινεύονται για τον κινητήρα και την άνετη καμπίνα.

growing-dashboard_copy

Για τη διαχείριση και παρακολούθηση εκμεταλλεύσεων, πειραματικών αγρών, συμβολαιακής γεωργίας, συνεργασιών και φυτοπροστασίας η εταιρεία Agrostis έχει αναπτύξει πέντε ψηφιακές εφαρμογές.

imetos-new

Πραγματοποιώντας την ενσωμάτωση των βασικών τεχνολογιών GPS και έχοντας θέσει τα θεμέλια για την εφαρμογή της γεωργίας ακριβείας στους ελληνικούς αγρούς, η Tractorgps υποστηρίζει πως βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή με το επόμενο βήμα είναι η περαιτέρω μείωση του ανθρώπινου λάθους.

R4C009525_RRD_f

Η σπατάλη των πόρων στο χωράφι αποδυναμώνει τους αγρότες και έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση των εδαφών, των υπόγειων υδροφορέων αλλά και τη μείωση της παραγωγής και της ποιότητας των προϊόντων. Τα εργαλεία της Agrotech δίνουν τις λύσεις.

_GK89444new

Μετακίνηση με σταθερή ποιότητα αρμέγματος, με ανοξείδωτο εγκλωβισμό 24 θέσεων γρήγορης διαφυγής και κατασκευή για κίνηση τόσο σε άσφαλτο όσο και εκτός δρόμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία