Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Profi

raptor-site

Δείτε για πρώτη φόρα από κοντά το μοναδικό και ανθεκτικό νέο Ford Ranger Raptor στην Car Center Καρανικόλας από την προσεχή Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου και εν συνεχεί...

Peugeot_rifter_2_2

Οι ιστιοδρομίες ξεκινούν στις 11.55 πμ και τις δύο ημέρες και θα διεξαχθούν μπροστά από τον λιμενίσκο του ομίλου, ενώ μετά το πέρας των αγώνων θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας σκάφους (Optimist, Laser radial, laser 4.7).

03_3

Απλότητα στη χρήση, υψηλές αποδόσεις, αξιοπιστία στην εντατική λειτουργία και υψηλή εμπορική αξία με την παρόδο του χρόνου. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά για τα οποία διακρίνονται οι χορτοδετικές της ιταλικής Cicoria, που έχει παράδοση περίπου ενός αιώνα στην κατασκευή και σχεδιασμό αγροτικών μηχανημάτων.

amarok_arctic_2

Η εταιρεία Arctic Trucks δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στην επανασχδίαση οχημάτων εκτός δρόμου, διαμορφώνοντάς τας έτσι ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε συνθήκες παγετού. Η εταιρεία μεριμνά όμως για την διατήρηση της άνεσης όταν το όχημα κινείται σε κανονικό δρόμο.

claas_jaguar_980_black_1NEW

Η θεριζοαλωνιστική Jaguar 980 της Claas βρέθηκε στο επίκεντρο της έκθεσης FTMTA. Η ιπποδύναμη αυτής; Κάτι λιγότερο από 900 ίππους.

peugeot_3008_3

Τον Ιανουάριο η γαλλική φίρμα πέτυχε 11.1% μερίδιο αγοράς στα επιβατικά αυτοκίνητα, καταλαμβάνοντας την 2η θέση των πωλήσεων.

LelyNEW

Ένα ψηφιακό «ταξίδι» στις σύγχρονες ρομποτικές φάρμες, η νέα υπηρεσία Farm Planning και το νέο ορόσημο στη ρομποτική αρμεγή Astronaut A5 ήταν μερικά από τα νέα προϊόντα που έφεραν οι εταιρείες Milkplan και Lely Ελλάδας στην 11η Zootechnia 2019.

Opel-Vivaro-505757

Από το 2001, το Vivaro έχει χτίσει μία ισχυρή φήμη ως όχημα μεταφορών ή «γραφείο σε τροχούς» με την παραγωγή να αγγίζει το ένα εκατομμύριο μονάδες περίπου.

master-land

Όργωμα υψηλής ποιότητας με ομοιόμορφο πέρασμα σε δύσκολες συνθήκες ακόμη και στις άκρες, που καλύπτει τα υπολείμματα και κάνει καλό γύρισμα και κλείσιμο της αυλακιάς. Με αυτόν τον τρόπο περιγράφει μία ιδανική μέρα στο χωράφι η Kuhn.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία