Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Profi

John_deere_coo

Το ιστορικό του νέου επιχειρησιακού διευθυντή λέει ότι έχει αναλάβει καθήκοντα διευθυντή εργοστασίου αλλά και αντιπροέδρου. Τα τελευταία 22 χρόνια εργάζεται για την John Deere.

potting_2

Σύμφωνα με την εταιρεία, το 59% από τα κέρδη των 354 εκατομμυρίων ευρώ προήλθε από τις πωλήσεις μηχανημάτων για βοσκότοπους και από εξοπλισμό κατεργασίας εδάφους.

main-pic

Το να κρατάς απασχολημένο το εξειδικευμένο προσωπικό κατά τους ήσυχους μήνες, είναι μια πρόκληση για πολλές αγροτικές εκμεταλλεύσεις. Προκειμένου να παραμείνει ζεστή η ομάδα, η οικογένεια Kane στηρίζεται στη μηχανική της τεχνογνωσία για την κατασκευή ενός διανομέα ασβέστη με το όνομα SP600.

New_holland_t6_6cylinder_1

Ένα από τα νέα εξακύλινδρα μοντέλα της σειράς είναι το T6.160 Electro Command και παρουσιάστηκε στη Sima 2019 την περασμένη εβδομάδα. Όπως ισχυρίζεται ο επικεφαλής παραγωγής τρακτέρ, Σεν Λένον, η New Holland αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική εταιρεία που έχει στη γκάμα της εξακύλινδρα μοτέρ στην κατηγορία των 100-150 ίππων.

sima-trakter

Στην έκθεση Sima δίνουν ραντεβού κάθε φορά πάνω από 1800 εταιρείες προερχόμενες από 42 χώρες, με τη διοργάνωση να καλύπτει 15 ενότητες γύρω από τον αγροτικό και μηχανολογικό εξοπλισμό.

JCB_SIMA_4

Ο Άγγλος κατασκευαστής συμμετείχε στην έκθεση Sima 2019, αποσπώντας το βραβείο «Machine of the Year 2019» για τη νέα σειρά Loadall 3 των τηλεσκοπικών φορτωτών, στην κατηγορία του εξοπλισμού χερισμού υλικών.

carraro_3

Ο ψεκασμός στις δενδροκαλλιέργειες είναι μία εργασία που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της ασφάλειας του χειριστή με την τεχνολογία καμπίνας πλέον να έχει προχωρήσει αρκετά ώστε η ατμόσφαιρα εντός της να είναι πλήρως ελεγχόμενη. Από την πλευρά της η Antonio Carraro είναι σε θέση να προσφέρει δύο επιλογές για τα δενδροκομικά - αμπελουργικά της τρακτέρ, τις καμπίνες Protector και Air

Mancel_5
26 Φεβρουαρίου

Το όνομα αυτού, Mancel

Προϊόν του κινέζικου ομίλου YTO, τα Mancel θα αποτελέσουν πλέον τη νέα μάρκα τρακτέρ με φιλοδοξία να επικρατήσουν στην αγορά ανάμεσα στους ανταγωνιστές.

MY17_Farm_Front3QTR-L-72dpi

Η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, επίσημος εισαγωγέας της ISUZU, σε συνεργασία με τον επίσημο αντιπρόσωπο της ISUZU για τον νομό Λάρισας, την εταιρία «ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΕ», θα συμμετάσχουν στη 12η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία «Agrothessaly» που ανοίγει τις πύλες της στις 28 Φεβρουαρίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 3 Μαρτίου.

img_l200
25 Φεβρουαρίου

Τα Mitsubishi στη Γενεύη

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) θα δώσει το παρών στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 5 με 17 Μαρτίου, με ένα εκθεσιακό περίπτερο εμπνευσμένο από το παγκόσμιο μότο της εταιρίας “Drive your Ambition” («Οδήγησε τη Φιλοδοξία σου»).

case_3

Η εταιρεία αποκάλυψε πριν λίγες ώρες στη Sima τη νέα σειρά μικρών τρακτέρ Versum CVXDrive τα οποία είναι εφοδιασμένα με τετρακύλινδρα μοτέρ και αδιαβάθμητο κιβώτιο.

faresin_electric

Το επίσημο λανσάρισμα του ηλεκτρικού φορτωτή της Faresin είναι προγραμματισμένο για την Bauma τον Απρίλιο, μια γεύση είχαν πάρει οι επισκέπτες στην έκθεση Eima το Νοέμβριο και τώρα η εταιρεία τον εκθέτει και στη μεγάλη έκθεση του Παρισιού Sima 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία