Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Profi

38_3

Το TRX είναι ένα ισοδιαµετρικό τρακτέρ µε σύστηµα RGS ™ Rev-Guide, ένα ολοκληρωµένο σύστηµα που επιτρέπει την περιστροφή της θέσης του οδηγού, του τιµονιού και των χειριστηρίων κατά 180°, προκειµένου να χρησιµοποιηθούν παρελκόµενα όπως περονοφόρα ανυψωτικά µηχανήµατα, λεπίδες, καταστροφείς, εκχιονιστικά µηχανήµατα. Η µεγάλη ευελιξία του το καθιστά ιδανικό τόσο για τη γεωργία όσο και για αστική χρήση και τη συντήρηση πρασίνου.

22-23

Μετά από µια µικρή καθυστέρηση, οι τηλεσκοπικοί φορτωτές Claas Scorpion βγαίνουν από τη γραµµή παραγωγής του Liebherr στην Αυστρία. Οδηγήσαµε το 741 Varipower για να διαπιστώσουµε τι άλλαξε µε τη µετάβαση από τα µηχανήµατα που τα έφτιαχνε η Kramer

1_General_Tire_Grabber_X3_SRL_Jeep_Rock

Η General Tire συνεχίζει να κατακτά την αγορά, με την παρουσίαση του πολυαναμενόμενου Grabber X3. Χαρακτηριστικό του τα νέα κόκκινα σήματα στα πλευρικά τοιχώματα, τα οποία φέρουν, για πρώτη φορά, την ονομασία “Smooth Red Letter (SRL)”.

Veras-first-assignment_FFFFF

Το ηλεκτρικό, συνδεδεμένο και αυτόνομο όχημα Vera της Volvo Trucks θα αποτελέσει μέρος μιας ολοκληρωμένης λύσης για τη μεταφορά εμπορευμάτων από ένα εφοδιαστικό κέντρο εφοδιασμού σε λιμενικό τερματικό σταθμό στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Η δράση είναι αποτέλεσμα μιας νέας συνεργασίας μεταξύ της Volvo Trucks και της DFDS, εταιρείας πορθμείων και εφοδιασμού.

profi_kentriki_foto_44-45

Η µείωση των αρόσεων, η βελτίωση των logistics και η ενίσχυση της ακρίβειας εφαρµογής είναι βασικά χαρακτηριστικά στα οποία προσανατολίζονται οι ευρωπαϊκές εκµεταλλεύσεις για να περικόψουν τα πάγια έξοδα. Μία διαδικασία που ανοίγει νέες προοπτικές στον κλάδο των τρακτέρ µεγάλης δύναµης, όπως φαίνεται από έµπειρους µάνατζερ εκµεταλλεύσεων

masseyferguson-mf5410gallery-3

Η Massey Ferguson, παγκόσμιο brand της AGCO, παρουσιάζει με υπερηφάνεια ποικίλες νέες επιλογές για τις σειρές τρακτέρ MF 4700, MF 5700, και MF 6700, που βελτιώνουν την άνεση, την παραγωγικότητα και την ευελιξία και παράλληλα ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών σε αυτό το σημαντικό τμήμα της αγοράς, με κινητήρες κάτω των 130 ίππων.

s700

Η εταιρεία σπεύδει να φρεσκάρει για το 2020 τις θεριζοαλωνιστικές της μηχανές της σειράς S700, με μια σειρά αναβαθμίσεων που εντοπίζονται στους νέους αυτοματισμούς για το χωράφι, την βελτιωμένη διαχείριση δεδομένων και την ορθότερη τοποθέτηση των υπολειμμάτων.

Fendt-6-e1559821639381-750x450

Φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα μέσω των κοινωνικών δικτύων απεικονίζουν τη νέα γενιά τρακτέρ της σειράς Fendt 900, η οποία σχεδιαστικά και λειτουργικά δανείζεται πολλά στοιχεία από τα μεγάλα μοντέλα της σειράς Vario 1000.

aurock_6000_rc_300_003

Η νέα έκδοση της σπαρτικής μηχανής των τριπλών δίσκων είναι ικανή να διαχειρίζεται καλλιέργειες υπό κάλυψη, απαιτώντας το ελάχιστο όργωμα, με την Kuhn να λέει ότι οι σπόροι τοποθετούνται με ακρίβεια στο αυλάκι, είτε το μηχάνημα βρίσκεται σε καλλιέργειες με πλαγιές είτε το χωράφι έχει αρκετές γωνίες. Το μηχάνημα θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση Cereals.

30-31

Θέλοντας να αυξήσει τις επιλογές που προσφέρει σε µοντέλα κάτω των 100 ίππων, η MF διαθέτει πλέον στην αγορά τη νέα Σειρά 3700 AL. Όπως λέει και το όνοµά της είναι βασισµένη στη Σειρά 3700, µε το «AL» να µεταφράζεται σε πιο πλατύ και πιο µακρύ σασί και πιο µεγάλη και χαµηλή καµπίνα για ορεινές εφαρµογές. Εξού και το «AL», δηλαδή Alpine (Αλπικό).

Untitled-2_3

Οµολογουµένως η κατασκευάστρια Kongskilde δεν έχει πια την προεξέχουσα θέση που είχε παλιότερα στην αγορά του γεωργικού εξοπλισµού, αλλά τώρα, κάτω από την «οµπρέλα» της New Holland έχει φιλοδοξίες. Αντιπροσωπευτικό δείγµα το GXS4005, ένα χορτοκοπτικό 4 µέτρων µε µικρές απαιτήσεις ισχύος και...µεγάλη όρεξη για χορτάρι

Fendt-Squadra-129ON-UD

Λέγεται πως µπορεί να δέσει 20% περισσότερο υλικό σε ένα δεµάτιο 120 x 90εκ. σε σχέση µε πριν, η νέα υπέρ υψηλής πυκνότητας χορτοδετική Squadra 1290N UD . Στην τελευταία συγκοµιδή είχαµε την ευκαιρία να ρίξουµε µία µατιά κάτω από τα πάνελ της χορτοδετικής αλλά να κάνουµε και µία βόλτα

Arotro-new

Οι αγρότες και οι εργολήπτες που ψάχνουν νέο άροτρο έχουν τώρα περισσότερες επιλογές. Τα τελευταία µοντέλα της Maschio Unico επιτείνουν το δίληµµα της επιλογής για εκείνους που αναζητούν ένα καινούριο αναρτόµενο περιστρεφόµενο άροτρο για να γυρίζουν το χώµα πριν τις εργασίες σποράς

Deutz--Fahr-6140

Τα τετρακύλινδρα τρακτέρ της Deutz-Fahr, 120-140 ίππων της Σειράς 6 καλούνται να παίξουν το ρόλο ενός «µπαλαντέρ» για όλες τις αγροτικές εργασίες και να αποτελέσουν µηχανήµατα γύρω από τα οποία χτίζεται ένας στόλος. Εδώ δοκιµάζουµε το 6140 µε κιβώτιο powershift

profi_4_19_2

Mια µεγαλύτερη καµπίνα µπορεί να κάνει τη διαφορά στην αγορά ενός τρακτέρ. Σε σύγκριση µε τον προκάτοχο M60, το M5001 διαθέτει κατά 180 mm φαρδύτερη καµπίνα, παρέχοντας αρκετό χώρο για τον δεύτερο επιβάτη ή για τα πράγµατα του χειριστή. Ακόµη και αυτή η µικρή διαφορά ήταν ικανή από µόνη της να ανεβάσει τις πωλήσεις της Kubota στην Ευρώπη. Ανανεωµένο είναι και το καπό, το οποίο είναι πιο κοµψό και πιο εργονοµικό, αφού χάρη στους νέους κανονισµούς ασφαλείας (TMR) ανοίγει µόνο µε ένα κατσαβίδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία