Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Profi

presse3

Μεταξύ των πολλών σύγχρονων τεχνολογιών, η BigBaler 1290 HD εόναι εξοπλισμένη με το νέο συλλεκτικό MaxiSweepTM το οποίο βοηθά τη συλλογή χόρτου με μεγαλύτερους ρυθμούς, με αποτέλεσμα αυξημένη παραγωγική ικανότητα και απόδοση.

559135a30237fb961e574dcf_1640073484_web_en

Για παραγωγούς αροτραίων καλλιεργειών και υπεργολάβους που πρέπει να συλλέξουν πολλές και διαφορετικές σοδειές, η Fendt προτείνει τη Σειρά αλωνιστικών μηχανών L, η οποία μπορεί να μετατραπεί ταχύτατα με τη νέα τμηματική κόφα για ομοιόμορφο αλωνισμό.

combine-harvester-t-660-i-john-deere

Από την κοπή μέχρι τη διαχείριση των υπολειμμάτων, από το χωράφι μέχρι τον δρόμο, από την πρώτη χρήση μέχρι το τέλος της σεζόν- η σειρά Τ υποστηρίζει με έξυπνη τεχνολογία, πολύτιμες δυνατότητες και καινοτόμες υπηρεσίες ώστε να μπορείτε να εργάζεστε πιο γρήγορα, πιο άνετα, πιο αποδοτικά.

hotspot-item6_2

Στα 20 διαθέσιμα μοντέλα, η βασική σειρά Trion αποτελείται από δύο μοντέλα 5 αλόγων σειρά 500, τρία μοντέλα 6 αλόγων σειρά 600, και τρία μοντέλα HYBRID της σειράς 700, εκ των οποίων τα δύο έχουν έναν ρότορα και το ένα με δύο ρότορες.

4__kubota

Η τεχνολογία του κινητήρα στη νέα σειρά πέντε µοντέλων M6-001U Utility, που διαδέχεται τη σειρά MGX της Kubota,, φέρει βελτιώσεις στη µετεπεξεργασία των καυσαερίων, µε αυξηµένη απόδοση των DOC και DPF.

3_68

Η χορτοδετική της New Holland BigBaler 1290 Υψηλής Πυκνότητας (HD) παράγει µπάλες έως 22% υψηλότερης πυκνότητας από τις συµβατικές χορτοδετικές µεγάλων τετράγωνων δεµάτων, αυξάνοντας σηµαντικά την απόδοση κατά τη µεταφορά και την αποθήκευση.

Screenshot_2022-05-03_at_10_54_58_PM

Πόση άνεση χωράει σε ένα τρακτέρ; Αυτό θα το πουν οι τρεις εκδόσεις εξοπλισµού στις οποίες είναι διαθέσιµο το Fendt 300: Power, Profi και Profi+. Το µοντέλο 314 Power όσο και το Profi+ δοκιµάζονται δίπλα δίπλα στο profi Μαΐου και... δια της αφαιρετικής µεθόδου συγκρίνονται βάσει εξοπλισµού

1_169

Η ώρα που θα βγουν οι θεριζοαλωνιστικές στο δρόµο είναι κοντά. Στο profi Μαΐου παρουσιάζουµε τις προτάσεις των εισαγωγέων στην ελληνική αγορά, για ένα αλώνι χωρίς απώλειες και µε το καλύτερο δυνατό κέρδος για τον παραγωγό σιτηρών.

large-square-balers--high-density-balers-big-pack-870-hdp-xc-krone_9_

Το σύστημα Multibale και το EasyFlow χωρίς έκκεντρο με μηχανικό ρότορα μετάδοσης κίνησης (Active Pick-up) είναι κάποια χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στις χορτοδετικές Big Pack 870 HDP και έχουν κερδίσει διεθνή αναγνώριση.

ΚΕΝΤΡΙΚΙ

Τα αμπελοτόπια με ιστορία από τον 18ο αιώνα στο Οράνζ της Γαλλίας, διάλεξε η Massey Ferguson ως σημείο συνάντησης για να αποκαλύψει στο διεθνή τύπο αλλά και τους dealers της Ευρώπης, τα ολοκαίνουργια δενδροκομικά-αμπελουργικά τρακτέρ MF 3 Specialist και MF1700 E.

M6002-manoeuvrability3-768x574

Το εντυπωσιακό μοτέρ, σε συνδυασμό με το συνολικό βάρος χωρίς φορτίο μόλις 6.000 κιλών, δίνει επίσης στην M6002 την καλύτερη αναλογία ισχύος προς βάρος στην κατηγορία του, όπως υποστηρίζει η Kubota.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία