Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Profi

171113SPF8518

Για ακόμη μια χρονιά το SDF Group θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση γεωργικού εξοπλισμού Agritechica, που θα πραγματοποιηθεί στο Αννόβερο από τις 10 έως και τις 16 Νοεμβρίου, με μια ευρεία γκάμα ελκυστήρων και γεωργικών μηχανημάτων των εμπορικών σημάτων Same και Deutz - Fahr.

sel_33LelyOrbiterMa_03_id88596

Στην έκθεση EuroTier, η Lely παρουσίασε το μίνι γαλακτοκομείο Orbiter, το οποίο δεν εμφιαλώνει μόνο το γάλα αλλά διαχωρίζει σε ομάδες τις αγελάδες, καλύπτοντας τα γευστικά γούστα των πελατών. Μία μονάδα της Ολλανδίας το αξιοποιεί δεόντως.

DataConnect_mit_CNH_Industrial

Η συνεργασία επιτρέπει στους αγρότες που εργάζονται με γεωργικά μηχανήματα John Deere, CLAAS, New Holland, Case IH ή Steyr να έχουν εύκολη πρόσβαση και να βλέπουν τα βασικά στοιχεία των δεδομένων των μηχανημάτων τους από μια ενιαία διαδικτυακή πλατφόρμα χωρίς να χρειάζονται οποιοδήποτε πρόσθετο υλικό ή λογισμικό.

proxima

H ετήσια συνάντηση των εισαγωγέων της Zetor πραγµατοποιήθηκε πρόσφατα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει στην πόλη Zawidowice, στην Πολωνία. Το παρών έδωσαν εισαγωγείς από το παγκόσµιο δίκτυο εξαγωγών, όπως τις ΗΠΑ, την Ινδία, Σκανδιναβία, την Ευρώπη, την Αφρική. Ανάµεσά τους και οι εισαγωγείς από Ελλάδα και Κύπρο.

MyJohnDeere_2

Η Agrotech S.A. πρωτοπορεί και φέρνει την καινοτοµία στις καλλιέργειες µέσα από το Τµήµα Γεωργίας Ακριβείας. Στο κατάστηµά της βρίσκονται λιπασµατοδιανοµείς, σπαρτικές και ψεκαστικά ακριβείας. Επίσης διαθέτει αισθητήρες θεριζοαλωνιστικών µηχανών για τη δηµιουργία χαρτών παραγωγής, οθόνες και δέκτες DGPS.

Agrar-Marketing-Award_profi-Evening1

Το διεθνές brand profi, γιορτάζει φέτος τα 30 του χρόνια, έχοντας αισίως παρουσία σε 10 χώρες µετρώντας παράλληλα πολλές ακόµα συνεργασίες στην Ευρώπη αλλά και παγκοσµίως. Παιδί της ίδιας οικογένειας, η ελληνική έκδοση κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2005, από τον όµιλο Green Box µετά από διαπραγµατεύσεις µε τον γερµανικό εκδοτικό οίκο Landwirtschaftsverlag GmbH.

Report_SA_Carrots

Παράγει το 25% των καρότων στη Νότια Αφρική, απασχολεί 250 υπαλλήλους και είναι η πρώτη παγκοσµίως καθετοποιηµένη µονάδα φυσικών χυµών λαχανικών εξάγοντας από το Λος Άντζελες έως την Κύπρο. Η Greenway Farms είναι η επιτοµή της αγροτικής επιχειρηµατικότητας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία