Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Profi

horsch_2

Πάθος σε κάθε προϊόν και σεβασμός κάθε υπαλλήλου είναι ο στόχος της εταιρείας κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων.

farmsight_1

Με τις ανάγκες για υψηλότερη απόδοση στο χωράφι και μεγαλύτερη οικονομία σε βάθος χρόνου να βρίσκονται στις πρώτες προτεραιότητες κάθε ιδιοκτήτη John Deere μηχανήματος, η Agrotech S.A, επίσημος διανομέας της John Deere, μας παρουσιάζει όλες τις νέες της προηγμένες υπηρεσίες.

opel_combo_cargo_old
27 Σεπτεμβρίου

Van of the Year το Opel Combo Cargo

Με 127 βαθμούς αύξησε τη διαφορά από τον δεύτερο, κερδίζοντας σημαντική διάκριση στο χώρο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV).

Pelleng

Από τον προσεχή Νοέµβριο θα είναι διαθέσιµο στους αµπελουργούς, τους καλλιεργητές ακτινιδίου και τους φυτωριούχους καλλωπιστικών φυτών, το νέο δετικό εργαλείο της γαλλικής Pellenc, που φέρνει στην ελληνική αγορά ο όµιλος της Agrotech, για να τους… λύσει τα χέρια.

stihl_germania_f

Μαζί με την ενεργή συμμετοχή της STIHL HELLAS, η οποία παρευρίσκεται κάθε χρόνο στις καθιερωμένες συνεντεύξεις τύπου που διοργανώνει η εταιρεία Andreas Stihl στο Βίμπλιγκεν της Γερμανίας, ήταν και η εφημερίδα Agrenda, σε μία ολοήμερη παρουσίαση που κάλυψε όλα όσα η "μητέρα εταιρεία" ήθελε να παρουσιάσει για το 2019.

T6_175_Dynamic_Command_Tier4B_17_700

Ένα ολοκαίνουργιο τρακτέρ New Holland της Σειράς Τ6 θα έχει την ευκαιρία να πάρει για ένα χρόνο και να δουλέψει στην εκμετάλλευσή του, ο νικητής του φετινού διαγωνισμού της έκθεσης Lamma, Άλιστερ Μαρ, ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο του.

massey_sarakakis_thesi_3

Τη σχέση της µε το αγροτικό κοινό επιχειρεί να θεµελιώσει ξανά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ διοργανώνοντας για πρώτη φορά το Open Day της Massey Ferguson, µία εµπορική φίρµα την οποία αντιπροσώπευε ο Όµιλος µέχρι τα µέσα της δεκαετίας του ‘90.

Στο Ανόβερο η αποκάλυψη των ηλεκτροκίνητων Ford Transit

Με ένα περίπτερο πλούσιο σε νέες ιδέες και καινοτόμα προϊόντα θα συμμετάσχει η Ford στη φετινή Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου που πραγματοποιείται στο Ανόβερο, 20-27 Σεπτεμβρίου.Δυναμικό παρών θα δώσει η οικογένεια Transit με το παγκόσμιο ντεμπούτο...

xigas_golive_thesi_2

«Να είµαστε όλοι σε φόρµα, και θα δείτε πως του χρόνου στην 20η επέτειο θα ετοιµάσουµε κάτι πραγµατικά εντυπωσιακό», είπε γεµάτος περηφάνεια και αδηµονία στo Agronews ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες», Γιάννης Χίγκας, που βλέπει το θεσµό αυτό να συγκεντρώνει το αµείωτο ενδιαφέρον του αγροτικού κόσµου εδώ και 19 συναπτά έτη.

MED_0084

Σε πόλο έλξης για τους επαγγελµατίες του πρωτογενούς τοµέα, αλλά και για πολλούς απλούς επισκέπτες, που περιδιαβήκαν το περίπτερο 13, της αµερικανικής συµµετοχής στη 83η ∆ΕΘ, εξελίχθηκε το stand 41, όπου ο κολοσσός της John Deere, µέσω της ελληνικής Agrotech ΑΕ, παρουσίασε στο κοινό ορισµένα από τα «κοµµάτια» της νεότερης συλλογής του, που διαθέτει στην αγορά.

Οδοιπορικό-γιορτή για τα 50 χρόνια των μοντέλων Opel GT

Ημέρες αφιερωμένες στα 70 θρυλικά οχήματα Opel GT θα είναι από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, με τους παθιασμένους ιδιοκτήτες αυτών τον μοντέλων να επιχειρούν να διασχίσουν ιστορικά μέρη με τα επίσης ιστορικά αυτοκίνητά τους. Πρόκειται για το μεγάλο...

Νέες εκδόσεις FIAT Professional Ducato

Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό και ακόμα μεγαλύτερο όφελος, οι νέες εκδόσεις του Fiat Ducato λύνουν τα χέρια του επαγγελματία. ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία