Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Profi

DataConnect_mit_CNH_Industrial

Η συνεργασία επιτρέπει στους αγρότες που εργάζονται με γεωργικά μηχανήματα John Deere, CLAAS, New Holland, Case IH ή Steyr να έχουν εύκολη πρόσβαση και να βλέπουν τα βασικά στοιχεία των δεδομένων των μηχανημάτων τους από μια ενιαία διαδικτυακή πλατφόρμα χωρίς να χρειάζονται οποιοδήποτε πρόσθετο υλικό ή λογισμικό.

proxima

H ετήσια συνάντηση των εισαγωγέων της Zetor πραγµατοποιήθηκε πρόσφατα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει στην πόλη Zawidowice, στην Πολωνία. Το παρών έδωσαν εισαγωγείς από το παγκόσµιο δίκτυο εξαγωγών, όπως τις ΗΠΑ, την Ινδία, Σκανδιναβία, την Ευρώπη, την Αφρική. Ανάµεσά τους και οι εισαγωγείς από Ελλάδα και Κύπρο.

MyJohnDeere_2

Η Agrotech S.A. πρωτοπορεί και φέρνει την καινοτοµία στις καλλιέργειες µέσα από το Τµήµα Γεωργίας Ακριβείας. Στο κατάστηµά της βρίσκονται λιπασµατοδιανοµείς, σπαρτικές και ψεκαστικά ακριβείας. Επίσης διαθέτει αισθητήρες θεριζοαλωνιστικών µηχανών για τη δηµιουργία χαρτών παραγωγής, οθόνες και δέκτες DGPS.

Agrar-Marketing-Award_profi-Evening1

Το διεθνές brand profi, γιορτάζει φέτος τα 30 του χρόνια, έχοντας αισίως παρουσία σε 10 χώρες µετρώντας παράλληλα πολλές ακόµα συνεργασίες στην Ευρώπη αλλά και παγκοσµίως. Παιδί της ίδιας οικογένειας, η ελληνική έκδοση κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2005, από τον όµιλο Green Box µετά από διαπραγµατεύσεις µε τον γερµανικό εκδοτικό οίκο Landwirtschaftsverlag GmbH.

Report_SA_Carrots

Παράγει το 25% των καρότων στη Νότια Αφρική, απασχολεί 250 υπαλλήλους και είναι η πρώτη παγκοσµίως καθετοποιηµένη µονάδα φυσικών χυµών λαχανικών εξάγοντας από το Λος Άντζελες έως την Κύπρο. Η Greenway Farms είναι η επιτοµή της αγροτικής επιχειρηµατικότητας

hanover-agritechnica-2019_large

Πρόκειται αναμφισβήτητα για το σημαντικότερο γεγονός στο καλεντάρι των εκθέσεων αγροτικών μηχανημάτων παγκοσμίως. Η Agritechnica ετοιμάζεται να υποδεχθεί το κοινό της 10-16 Νοεµβρίου και αν είναι κάτι τώρα που ξεχωρίζει αυτή τη φορά στην έκθεση είναι ο εξοπλισµός για το «υβριδικό» µοντέλο στις αροτραίες καλλιέργειες. Πρόκειται ουσιαστικά για τεχνικές που βρίσκονται ανάµεσα στις συµβατικές και τις βιολογικές µεθόδους παραγωγής, καθώς αγρότες και εταιρείες µηχανηµάτων προετοιµάζονται για ένα µέλλον µε περιορισµούς ή ακόµα και απαγορεύσεις στη χρήση φυτοπροστατευτικών και λιπασµάτων στην Ευρώπη. Οι Amazone, Lemken, Zurn, Kuhn και Κverneland ήδη το τελευταίο 12µηνο έχουν εµπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό τους µε σχετικά παρελκόµενα που θα παρουσιαστούν στο Αννόβερο.

MF7726S-AllBlack-Next-HR_EDITED_163248

Η Massey Ferguson, παγκόσμιο brand της AGCO, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας έκδοσης γεωργικών ελκυστήρων υψηλών προδιαγραφών «NEXT Edition» στην έκθεση Agritechnica 2019 στο Αννόβερο της Γερμανίας, στις 10 Νοεμβρίου.Η Massey Ferguson, παγκόσμιο brand της AGCO, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας έκδοσης γεωργικών ελκυστήρων υψηλών προδιαγραφών «NEXT Edition» στην έκθεση Agritechnica 2019 στο Αννόβερο της Γερμανίας, στις 10 Νοεμβρίου.

72759393_2460587254266790_295406145516863488_n

Η έλλειψη ειδικευµένου εργατικού δυναµικού ήταν ο βασικός λόγος που έκανε τους κτηνοτρόφους να επενδύσουν σε ροµποτικά συστήµατα αρµέγµατος και αυτό θα µπορούσε να ήταν και ο λόγος για τον οποίο το αυτοµατοποιηµένο τάισµα γίνεται ολοένα και πιο δηµοφιλές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία