Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Profi

luxxum-bild-1_2

Με έως και 117 ίππους διαθέσιμους σε ένα συμπαγές τετρακύλινδρο σύνολο, τα Luxxum είναι γρήγορα στον δρόμο, σταθερά στις πλαγιές, ευκίνητα στην αυλή και ευέλικτα στο κεφαλάρι.

P1010040

∆εν θα µπορούσε να πέσει σε καλύτερα χέρια η πρώτη χορτοδετική RB 3130F της Massey Ferguson που έφτασε στο Αγρίνιο και στον τοπικό αντιπρόσωπο, Θανάση Τουφεκούλα, την περασµένη άνοιξη. Παρελήφθη από µια συµπαγή οµάδα την οποία απαρτίζουν ο Αυγουστής Μαυρόπουλος και οι δύο γιοι του, Χρήστος και Λεωνίδας.

5o

Με την εισαγωγή του καινούργιου κινητήρα Stage IIIB που απαιτείται από τον κανονισµό για την τήρηση των ορίων εκποµπών, η Carraro ανανεώνει τη γκάµα Agricube εισάγοντας όχι µόνο νέους κινητήρες FPT µε το σύστηµα µετεπεξεργασίας των καυσαερίων που είναι τοποθετηµένο έξω από το καπό (DOC+DPF), αλλά και µε διεύρυνση της προσφοράς του προϊόντος µε επιπλέον µοντέλα που καθιστούν αυτά τα τρακτέρ ικανά να ανταποκριθούν στις ανάγκες κάθε µεµονωµένου πελάτη.

4o

Με τρία νέα µοντέλα από 100 έως 120 ίππους, η Σειρά Luxxum της Case IH, ανήκει στη µεσαία κατηγορία, για όσους δεν χρειάζονται τη µεγαλύτερη ιπποδύναµη, αλλά απαιτούν τα καλύτερα δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά σε όλες τις άλλες λεπτοµέρειες.

3o

Τα τρακτέρ ισχύος 100-120 ίππων πρέπει να είναι επιδέξια, ειδικά εάν χρησιµοποιούνται µε εργασίες φορτωτή. Γι' αυτό το λόγο η Valtra κυκλοφόρησε µία νέα σειρά, πιο ταιριαστή σε αυτό το εύρος ισχύος και τις απαιτήσεις των πελατών. Για να δούµε τι προσφέρει η νέα Σειρά, στο profi Νοεμβρίου δοκιµάσαµε το G135 Versu.

2o

Οι καλλιεργητές σποράς και λίπανσης δεν είναι κάτι νέο στην αγορά, αλλά το πλεονέκτηµα ορισµένων να σπείρουν δύο προϊόντα ταυτόχρονα γίνεται «µόδα», ωθώντας τώρα και την Kverneland στην ανάπτυξη αυτού του συνδυασµού.

slz_fb_dewulfstructural_041_id133308-4

Η MS400 είναι η τελευταία γενιά της µηχανής φύτευσης πατάτας από την Dewulf, η οποία τραβάει το ενδιαφέρον των µεγάλης κλίµακας αγροτών, ήδη από το 1972, όταν πρωτοεµφανίστηκε το µοντέλο Structural, το οποίο λειτουργεί και τώρα µε ιµάντες, µια εναλλακτική λύση που προσφέρει ευελιξία

wil_st_JohnDeere6120M_52_id147716-2

Έχοντας το ίδιο µεταξόνιο µε το παλαιότερο και πολύ δηµοφιλές 6430, το νέο 6120M κατασκευάστηκε µε γνώµονα τις ανάγκες των κτηνοτρόφων που θέλουν ένα ευέλικτο και δυνατό τρακτέρ για εργασίες όπως η διανοµή, ο ψεκασµός και οι εργασίες µε φορτωτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία