Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Profi

05_JD_B-Wrap_Bale_Netwrap

Τα δίχτυα περιτύλιξης XtraNetTM+, CoverEdgeTM, σκοινιά XtraTwineTM και τη μεμβράνη XtraFilmTM υψηλής ποιότητας που εγγυόνται τη μέγιστη απόδοση των χορτοδετικών της John Deere προσφέρει η εταιρεία Agrotech S.A.

_________________SILOGRASS_2

Η HELLAGRO Α.Ε. τα τελευταία 22 χρόνια είναι δίπλα στον παραγωγό και τον αγροκτηνοτρόφο, παρέχοντας λύσεις χορτοδεσίας και ενσίρωσης, που είναι σε θέση να καλύψουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό αγοραστή. Από σπάγκους χορτοδεσίας για τη δεματοποίηση, μέχρι κάλυψη ενσιρώματος πολύ μεγάλων επιφανειών.

20-37b_3

Στη Φάρμα του Γιάννη Τσιτσιλίδη παραδόθηκαν δύο κτηνοτροφικά μηχανήματα της Kuhn, τα οποία συνοδεύτηκαν και από μία ολοκληρωμένη παρουσίαση των αξιόπιστων λύσεων που προσφέρει η Kuhn Center Hellas.

20-37b_2_2

Το μοντέλο 728 Vario της Fendt, την τελευταία «ψηφίδα», με την οποία ολοκληρώνεται η «μεγάλη εικόνα» μιας απολύτως επιτυχημένης σειράς γεωργικών ελκυστήρων, της Gen-7, είχαν την ευκαιρία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για τις πολλαπλές δυνατότητές του, αγρότες του Θεσσαλικού κάμπου.

1929238-740939_2

Το πρωτότυπο τρακτέρ T4 Electric Power είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μεσαίου μεγέθους τρακτέρ με αυτόνομα χαρακτηριστικά που παρουσίασε η New Holland κατά τη διάρκεια της έκθεσης έκθεση CNH Industrial Tech Day τον περασμένο Δεκέμβριο.

v40-line-4

H ΤractorGPS μέσα από έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο κατάλογο προϊόντων παρέχει πλέον λύσεις σε παραγωγούς αλλά και κτηνοτρόφους με μετρητές και drones τελευταίας τεχνολογίας.

mf-5s-red-dot-award-2022-1400x700

Με ενσωματωμένες τεχνολογίες που την κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία των 105-145 ίππων, η νέα Σειρά 5S της Massey Ferguson προσφέρει πέντε μοντέλα που είναι ιδανικά για όσους έχουν κτηνοτροφικές μονάδες και αναζητούν τόσο αυξημένη αποδοτικότητα όσο και άνεση κατά τη διάρκεια εργασιών μπροστινού φορτωτή.

5_75

Η νέα, αποκλειστική συνεργασία της Agrotech µε την κορυφαία Αυστριακή APV φέρνει νέες λύσεις στο οπλοστάσιο του αγρότη. Η τελευταία ιδρύθηκε το 1997 και έχει έδρα και εργοστάσιο στο Dallein στην Κάτω Αυστρία. Προµηθεύει τα πιο µεγάλα brands κατασκευής γεωργικών µηχανηµάτων ως ηγέτης και υπόδειγµα καινοτοµίας.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-02-01__11_00_47_πμ

Το 2019, η Kverneland κυκλοφόρησε τον αναρτώµενο καλλιεργητή Enduro, επεκτείνοντας όµως τώρα την γκάµα µε µια συρόµενη έκδοση, µε το µοντέλο των 5 µέτρων να φθάνει στο πεδίο και το profi να το αξιολογεί στις καλαµιές.

4_125

Τα νέα µοντέλα Puma 140-175 βασίζονται στα θετικά σχόλια και την αντίδραση των πελατών της προσφάτως αναβαθµισµένης σειράς Puma 185-240, µοντέλο 2021, µε µακρύ µεταξόνιο, µε βελτιώσεις που αποσκοπούν στο όφελος τόσο του ιδιοκτήτη όσο και του χειριστή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία