Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Profi

26_production_site_8b5_

Τα ελαστικά Continental για τα αγροτικά μηχανήματα διαθέτει στην ελληνική αγορά ως επίσημος διανομέας η εταιρεία Theodoridis Ελαστικά, διαθέτοντας δοκιμασμένες λύσεις και προϊόντα διεθνών προδιαγραφών για όλες τις καλλιεργητικές εργασίες, κάθε συνθήκη και έδαφος.

33408227_2

Στην γκάμα εργαλείων χειρισμού υλικών, η Claas δίνει πλέον στον αγοραστή επιλογές ανάμεσα στον τηλεσκοπικό Scorpion ή στον τροχοφόρο φορτωτή Torion. Στην κορυφή των τελευταίων είναι ο 956 Sinus, με πλήρη τετραδιεύθυνση και κληρονομιά Liebherr.

Screenshot_2021-05-26_at_9_44_57_AM

Η Kuhn εισάγει στην αγορά το νέο, απλό στη χρήση, χορτοκοπτικό οπίσθιας τοποθέτησης GMD355, που επιταχύνει απαλά, ταξιδεύει ομαλά και είναι έτοιμο για χρήση όταν ο χειριστής θέλει να δουλέψει γρήγορα.

1-7-1024x578

Ιδανικά για φυλλώδεις καλλιέργειες, συνδυάζοντας καινοτομία, ανθεκτικότητα, γρήγορη ξήρανση και άνεση στην οδήγηση, τα χορτο κοπτικά της ELHO προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία σε μοντέλα και μεγέθη.

FPM-LK2-1

Αξιόπιστα ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης λειτουργίας, τα νέα χορτοκοπτικά της FPM Agromehanika είναι κατάλληλα για λειτουργία υπό δύσκολες συνθήκες, όπως πεπλατυσμένο και μπερδεμένο γρασίδι, υγρό έδαφος, εδάφη με πλαγιές, κατά τη διάρκεια μέτριων βροχοπτώσεων και άλλα δύσκολα περιβάλλοντα.

goldoni_vineyard

Τα τρακτέρ της Goldoni θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από την εταιρεία Agricon AEE, φέρνοντας το γνώριμο σε όλους πορτοκαλί χρώμα, μετά την εξαγορά τους από τον βελγικό Όμιλο Keestrack.

LEMKEN_Koralin__1_

Μετά τις ανακοινώσεις της για τα υψηλά κέρδη λόγω αντίστοιχα υψηλής ζήτησης κατά το οικονοµικό έτος του 2020, η Lemken βαδίζει προς τη νέα σεζόν µε παρουσίαση των νέων καλλιεργητών Koralin 9 και Kristall, των σπαρτικών Saphir και Solitair αλλά και βελτιωµένων τεχνολογιών, ειδικά εξελιγµένες σε ειδικό χώρο του εργοστασίου.

42-43_40

Κατευθύνει το χέρι του παραγωγού στο σηµείο του χωραφιού µε τις µεγαλύτερες ανάγκες σε όργωµα, θρέψη και άρδευση και άρα επιτρέπει την εξοικονόµηση εισροών ο αισθητήρας εδάφους Top Soil Mapper, µια νέα υπηρεσία της Agrotech SA, που σε συνδυασµό µε την επιστηµονική επιµέλεια των γεωπόνων της AgroHellas, εισάγει στην Ελλάδα την καλλιεργητική κουλτούρα της ακρίβειας.

r0_333_5000_3144_w1200_h678_fmax

Η New Holland πρωτοπορεί στην τεχνολογία διπλού κόμπου για πάνω από 30 χρόνια και με βάση αυτή την εμπειρία τώρα παρουσιάζει το νέο πατενταρισμένο δετικό Loop Master που τοποθετείται σε όλα τα μοντέλα των μεγάλων χορτοδετικών.

csm_bge-xx-compact_solitair_9h_fendt-01-jb-102011-04_a5193cda4e

Κατά την διεξαγωγή της συγκριτικής δοκιμής σπαρτικών τον περασμένο Μάιο, πέντε από τα οκτώ μοντέλα είχαν λειτουργία ελέγχου τμήματος. Ένα από αυτά είναι το Compact Solitair της Lemken, το οποίο δοκιμάζεται ξανά για να δείξει ξεκάθαρα τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει εντός πεδίου

376766

Η επί σειρά ετών best seller πρέσα σταθερού θαλάμου Rollant ανανεώνεται ολοκληρωτικά με το ολοκαίνουργιο μοντέλο 520 RC ανεβάζοντας τον πήχη στον τομέα της αντοχής και της ποιότητας κατασκευής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία