Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Profi

photo2_5

Στο κατώφλι του 2ου αιώνα για τον οµώνυµο όµιλο, ο διορατικός επιχειρηµατίας, Γιάννης Κοντέλλης, µπαίνει στη θέση του οδηγού επιβεβαιώνοντας µε τη συνέντευξή του στο profi και τις πρώτες του κινήσεις το... καλό µέταλλο.

photo5_2

Η σειρά Tora είναι αποτέλεσµα της σκληρής δουλειάς που πραγµατοποιήθηκε από το Τµήµα Έρευνας και Ανάπτυξης του εργοστασίου Antonio Carraro, όπου στόχος ήταν να δηµιουργήσει µοντέλα µε σύγχρονα χαρακτηριστικά και καινούριες τεχνικές λύσεις σε αυτές τις ιπποδυνάµεις.

photo3_3

Την εισαγωγή και αντιπροσώπευση των τρακτέρ της Ferrari στην ελληνική αγορά αναλαµβάνει η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ. Η Ferrari γνωστή για τα δενδροκοµικά-αµπελουργικά τρακτέρ, είναι µέλος του Οµίλου BCS Group, µε τρία εργοστάσια στην Ιταλία.

photo1a

Tα αλώνια είναι ό,τι πιο όµορφο υπάρχει σήµερα στον αγροτικό κόσµο, είναι γιορτή, αυτά τα µηχανήµατα είναι η επανάσταση που χρειαζόµαστε. Μία τέτοια γιορτή όπως µας την περιέγραψε µε τα παραπάνω λόγια ο έµπειρος κοµπινιέρης και περήφανος ιδιοκτήτης της Claas Lexion 6800 Γιάννης Μπακαλόπουλος, έστησε η Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ στο Αχίλλειο της Λάρισας.

11111_3

Τα ελαστικά Continental για τα αγροτικά µηχανήµατα διαθέτει στην ελληνική αγορά ως επίσηµος διανοµέας η εταιρεία Theodoridis Ελαστικά, διαθέτοντας δοκιµασµένες λύσεις και προϊόντα διεθνών προδιαγραφών για όλες τις καλλιεργητικές εργασίες, κάθε συνθήκη και έδαφος.

9a68e242652e5f961ec956348b5199b7

Η εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού άρδευσης Cadman στρέφει το ενδιαφέρον της στην διανομή μέσω σωλήνων με το σύστημα Continuous Manure Application, το οποίο επιτρέπει την εφαρμογή κοπριάς σε γραμμικές καλλιέργειες, όπως το καλαμπόκι. Η πρώτη μονάδα των Καναδών στην Ευρώπη λειτουργεί τώρα στη Γερμανία

caseih_axial_flow_9250_001_f46_

H Case IH φέρνει στην Ελλάδα τη νέα γενιά θεριζοαλωνιστικών Axial-Flow με επιλογές μαχαιριών έως 8,5 μέτρα, Stage V κινητήρα και αναβατόριο μεγάλης απόδοσης για αποδοτικό αλωνισμό.

26_production_site_8b5_

Τα ελαστικά Continental για τα αγροτικά μηχανήματα διαθέτει στην ελληνική αγορά ως επίσημος διανομέας η εταιρεία Theodoridis Ελαστικά, διαθέτοντας δοκιμασμένες λύσεις και προϊόντα διεθνών προδιαγραφών για όλες τις καλλιεργητικές εργασίες, κάθε συνθήκη και έδαφος.

33408227_2

Στην γκάμα εργαλείων χειρισμού υλικών, η Claas δίνει πλέον στον αγοραστή επιλογές ανάμεσα στον τηλεσκοπικό Scorpion ή στον τροχοφόρο φορτωτή Torion. Στην κορυφή των τελευταίων είναι ο 956 Sinus, με πλήρη τετραδιεύθυνση και κληρονομιά Liebherr.

Screenshot_2021-05-26_at_9_44_57_AM

Η Kuhn εισάγει στην αγορά το νέο, απλό στη χρήση, χορτοκοπτικό οπίσθιας τοποθέτησης GMD355, που επιταχύνει απαλά, ταξιδεύει ομαλά και είναι έτοιμο για χρήση όταν ο χειριστής θέλει να δουλέψει γρήγορα.

1-7-1024x578

Ιδανικά για φυλλώδεις καλλιέργειες, συνδυάζοντας καινοτομία, ανθεκτικότητα, γρήγορη ξήρανση και άνεση στην οδήγηση, τα χορτο κοπτικά της ELHO προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία σε μοντέλα και μεγέθη.

FPM-LK2-1

Αξιόπιστα ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης λειτουργίας, τα νέα χορτοκοπτικά της FPM Agromehanika είναι κατάλληλα για λειτουργία υπό δύσκολες συνθήκες, όπως πεπλατυσμένο και μπερδεμένο γρασίδι, υγρό έδαφος, εδάφη με πλαγιές, κατά τη διάρκεια μέτριων βροχοπτώσεων και άλλα δύσκολα περιβάλλοντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία