Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Profi

combine-harvester-cx-7-90-elevation-new-holland_2_

Εκτός από το πρωτοποριακό σύστημα αυτόματης προσαρμογής της ταχύτητας των αλόγων Opti-SpeedTM, τα νέα συστήματα SmartTraxTM, Opti-FanTM, Opti-CleanTM και Opti-SpreadTM, ενισχύουν περαιτέρω την παραγωγικότητα της θεριζοαλωνιστικής.

Maxxum_145_and_RB565_1946_10-17__1_

Ήταν φυσικό να θέλουμε να δούμε πώς τα πηγαίνει το Maxxum 150 σε σύγκριση με το 145, το οποίο είναι ισοδύναμο με το New Holland T6.175 DynamicCommand που δοκιμάστηκε στο τεύχος Μαΐου 2018 - εξ ου και η σύγκριση μεταξύ των τεσσάρων και των έξι κυλίνδρων.

t_combine_01_r2c001195_mod2_lsc_large_920ee0a041510703a71f6cca57d0f56e3a288ccb

Η γκάμα της Σειράς T αποτελείται από 4 μοντέλα (T550, T560, T660 και T670) που αποδίδουν από 271 έως και 392 ίππους ενώ οι κινητήρες τους είναι συμμορφωμένοι με τα τελευταία πρότυπα ρύπων Stage V.

Daniela-AGCO-1_DM_2

Την πρώτη στάνταρ θεριζοαλωνιστική που τη χειρίζεται ο οδηγός χωρίς τιµόνι, φέρνει η Fendt στην Ευρώπη τον ερχόµενο Ιούλιο. Πρόκειται για την επιλογή συστήµατος διεύθυνσης αποκλειστικά µε τζόιστικ IdealDrive που παρέχει στον οδηγό της θεριζοαλωνιστικής Ideal καθαρή ορατότητα ολόκληρης της κεφαλής κοπής, και ιδιαίτερα στο κέντρο της κεφαλής, όπου η σοδειά εισάγεται στο συλλεκτικό.

maxresdefault__45_

Από το πρώτο Zetor που έφερε στην Ελλάδα το 1955, η εταιρεία «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» ΑΕ έχει μεγαλώσει και συνδέσει το όνομά της με τους σύγχρονους σταθμούς της ελληνικής γεωργίας.

fb_eix_KroneBiGX_XtraPower_040_id127723

Μπαίνετε στην καµπίνα της Big X 680 και βλέπετε ότι η δουλειά δεν βγαίνει αρκετά γρήγορα. Πληκτρολογώντας το E-Solutions της Krone στο κινητό σας, αγοράζετε έξτρα ίππους οι οποίοι ενεργοποιούνται αµέσως. Στο profi δοκιµάσαµε το σύστηµα κατά τη συγκοµιδή του καλαµποκιού.

news-3-high_3

Τη νέα φιλοσοφία λειτουργίας του FendtONE που επιτρέπει στο χρήστη να συνδέεται  ηλεκτρονικά από το γραφείο του µε τα µηχανήµατά του για πρώτη φορά,  εισάγει η Fendt στα µοντέλα της Σειράς 700 Vario, τα κατεξοχήν best seller της εταιρείας

Galen-3

Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από την δοκιµή του New Holland T6.175 µε τη µετάδοση DynamicCommand διπλού συµπλέκτη. Τώρα είναι η σειρά για να μπει στο δυναμόμετρο του profi το Case IH Maxxum 150 ActiveDrive 8.

531840_v1

Κατάλληλα οργανωµένους και σε πλήρη ετοιµότητα βρίσκει τους εισαγωγείς και κατασκευαστές αγροτικών µηχανηµάτων στην Ελλάδα η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει περιέλθει η χώρα µας λόγω του κορωνοϊού, όπως ενηµερώνουν οι µεγάλες επιχειρήσεις του χώρου.

trakter_723

Όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου αγροτικών μηχανημάτων είναι σε ετοιμότητα, έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας για το προσωπικό και τους πελάτες τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να στηρίξουν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, στις ανοιξιάτικες εργασίες που πρέπει να γίνουν, διαβεβαιώνει ο ΣΕΑΜ με ανακοίνωσή του.

42__kuhn_8128_300dpi_1__1_

Ο όμιλος Kuhn και η θυγατρική εταιρεία Bucher Industries ανακοινώνουν τον κλείσιμο των μονάδων παραγωγής που εδρεύουν στη Γαλλία, ακολουθώντας τις υποδείξεις των αρχών αναφορικά με την έξαρση του κορωνοϊού.

cnh-industrial-village_2

Την αναστολή λειτουργίας των παραγωγικών της γραμμών στην Ευρώπη ανακοίνωσε η CNH Industrial, σε συνέχεια των προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα, αναφέροντας πως τα περισσότερα εργοστάσια με στοιχεία εξοπλισμού θα συνεχίσουν να λειτουργούν σε χαμηλές ταχύτητες ώστε να εξυπηρετήσουν ανοιχτές μονάδες εκτός Ευρώπης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία