Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP

Profi

maxresdefault__1__2

Οι πρώτες επίσημες δοκιμές ολοκληρώθηκαν για την WR500, την λιτή στη λειτουργία της χορτοξηραντική μηχανή φινλανδικής κατασκευής, η οποία απέκτησε ήδη τη φήμη που της αξίζει.

ranger-2021-570-premium

Μία από τις πιο συµφέρουσες προτάσεις µε διαχρονική αξία στην κατηγορία των UTV είναι το Polaris Ranger 570, το οποίο φθάνει στην ελληνική αγορά µέσω της Muvus µε ισχυρό κινητήρα ικανό για ό,τι «τραβάει» η όρεξή σου.

slz_pt_kvlandoptimsx_027_id136895_site

Η σπαρτική SX αποτελεί την απάντηση της Kverneland στην αγορά των µονάδων ακριβείας υψηλής ταχύτητας. Είχαµε λοιπόν την ευκαιρία να δοκιµάσουµε για µία σεζόν την συρόµενη έκδοση των οχτώ σειρών σε σπορά µε 18 χλµ./ώρα.

HCKH6752

Η πρώιµη συγκοµιδή στο βυνοποιήσιµο κριθάρι είναι ζωτικής σηµασίας για µια σοδειά µε χαµηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, που είναι και το ζητούµενο στη ζυθοποιεία. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό η υψηλή περιεκτικότητα των κόκκων σε πρωτεϊνη, µειώνει τη διαύγεια της µπύρας (µη επιθυµητό χαρακτηριστικό από τη βιοµηχανία και τους καταναλωτές). Ως εκ τούτου εδάφη που θερµαίνονται γρήγορα την άνοιξη και αποστραγγίζονται εύκολα είναι µία καλή επιλογή για την καλλιέργεια αυτή. Ωστόσο, η γρήγορη αποστράγγιση µπορεί να είναι και σηµαντικό µειονέκτηµα, λόγω της έκπλυσης των αζωτούχων λιπασµάτων.

297622-dataRawRgb

Στην κατηγορία των τετρακύλινδρων τρακτέρ πολλαπλών χρήσεων η Claas προσφέρει το Arion 410 το οποίο αποτελεί ένα από τα best seller στην κατηγορία προσφέροντας στον χειριστή όλα όσα θα ζητούσε κανείς σε ένα μοντέλο 90 ίππων διαθέτοντας μάλιστα και ανέσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

pt_bru_Claas-Liner-3600_035_id138985

Αν νοµίζεται πως ένας χορτοσυλλέκτης πρέπει να είναι hi-tech, τότε ξανασκεφτείτε το. Η βασική έκδοση Liner 3600 είναι σχετικά απλή, αλλά µε αποδόσεις που εκπλήσσουν όπως φάνηκε από τις εντυπώσεις οδήγησης στο profi.

017_2

Πολλές οι επιλογές στην ζιζανιοκτονία, αφού τώρα στο παιχνίδι µπαίνει δυνατά και η µηχανική λύση, που για την Ευρώπη αποτελεί σχεδόν µονόδροµο, µετά τη δέσµευση για περιορισµό των χηµικών εφαρµογών µέχρι το 2030.

32-dalbo_maxiroll_630-05-2020_2

Το παρελκόμενο Maxiroll έχει εξελιχθεί πολύ από τότε που αποφασίστηκε να προσθέσει δόντια ισοπέδωσης στο μπροστινό μέρος του κυλίνδρου. Πράγματι, η Dalbo προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα, δημιουργώντας τώρα τον «έξυπνο» κύλινδρο.

Lamma_Showguide_p6_Zetor_Crystal_8040_Main__1_

Τον Οκτώβριο του 2019 φιλοξενήσαμε το Zetor Crystal 170HD, αλλά τότε δεν μπορέσαμε να παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα Powermix. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί το τεστ στο δυναμόμετρο της DLG και στον δρόμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία