Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Δυσκολεύουν τα Σχέδια 12ετία και ιπποδυνάμεις

Δύο μεγάλες συνεντεύξεις από διεθνούς εμβέλειας προσωπικότητες της παγκόσμιας αγορά των αγροτικών μηχανημάτων, του αντιπρόεδρο της Kverneland, Arild Gjerde και του διευθυντή εξαγωγών της Fendt, Bernhard Stocker που βρέθηκαν στη χώρα μας, φιλοξενεί το...

Δυσκολεύουν τα Σχέδια 12ετία και ιπποδυνάμεις

0
0

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Kverneland με αφορμή τα 30 χρόνια συνεργασίας των Νορβηγών με την Terra AE, μιλάει για τα σχέδια ενδυνάμωσης αυτών των δεσμών και τη νέα γκάμα μηχανημάτων που θα έχουν στη διάθεσή τους οι Έλληνες αγρότες το 2018. Από την άλλη, ο κ. Stocker αναλύει τα σχέδια της Fendt για την ελληνική αγορά που έρχεται «διαβασμένη» για τις ανάγκες των εγχώριων εκμεταλλεύσεων.

Στο ίδιο τεύχος και στην κεντρική δοκιμή του μήνα το Claas Arion 450, ισχύος 125 ίππων, που απευθύνεται στους αγοραστές που εκτελούν συχνά εργασίες εμπρόσθιου φορτωτή και μπαίνει στο χωράφι για ένα εφ’ όλης της ύλης τεστ, μαζί με ένα άροτρο Amazone Certos 4001-2TX για βαθειά επεξεργασία εδάφους και την ολοκαίνουργια σειρά της Kubota M5001 Narrow που είναι ό,τι πρέπει για νέες προσπάθειες στις δενδροκαλλιέργεις.

Την παρέλαση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας του νέου τεύχους συνεχίζει ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για τα αγροτικά μηχανήματα που είδαμε στην Agrotica και, φυσικά, δεν λείπει ο τομέας της αυτοκίνησης, με τα Isuzu D-Max Blade και VW Amarok να αναμετρώνται για μία θέση στην καρδιά του Έλληνα αγρότη. Αυτά και πολλά ακόμη τόσο σε ό,τι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας στο Profi, που έρχεται μαζί με την Agrenda το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Επιλογές από τα έντυπα