Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Φρεσκάρισμα του Fiat 500L για το 2019

Με μοναδικό σχεδιασμό, πρακτικότητα υψηλού επιπέδου και όμορφο στιλ, το νέο 500L αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση, για όσους αναζητούν ένα πραγματικά πλήρες SUV.

Φρεσκάρισμα του Fiat 500L για το 2019

35
0

Το Fiat 500L αποτελεί ένα  επιτυχημένο παράδειγμα έξυπνου σχεδιασμού. Με στιλιστικά στοιχεία που το καθιστούν γνήσιο μέλος της οικογένειας του Fiat 500. Το 500L, συνδυάζει ιδανικά τον περιπετειώδη χαρακτήρα ενός SUV, με την πρακτικότητα ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου.

Η ορατότητα και η αίσθηση ασφάλειας που προσφέρει η ψηλά τοποθετημένη θέση οδήγησης, καθώς και ο στιβαρός σχεδιασμός το καθιστούν μια πολύ καλή πρόταση στην αγορά για κάποιον που αναζητά ένα SUV.

Με ανανεωμένη εμφάνιση, ακόμα πιο ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό, πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αλλά και κινητήρες προδιαγραφών Euro 6d, το νέο 500L,ανανεωμένο για το 2019, έρχεται να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τις πολυποίκιλες ανάγκες των καταναλωτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, παράλληλα με τις πολυάριθμες επιλογές χρωμάτων και στοιχείων εξατομίκευσης, το νέο 500L είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με αρκετά ξεχωριστό χαρακτήρα.

Για όσους αναζητούν τη μέγιστη πρακτικότητα, χωρίς να θυσιάζουν το στυλ, οι εκδόσεις Urban αποτελούν ιδανική λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις. Αντίστοιχα, για τους λάτρεις της περιπέτειας, οι εκδόσεις City Cross προσφέρουν αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου, αλλά και ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση.   

Με έμφαση στην προσφορά πληρέστερου εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας σε όλες τις εκδόσεις, οι τιμές του νέου 500L ξεκινούν από τις 15.300 ευρώ (Urban) & τις 15.990 ευρώ (City Cross). Παράλληλα όλες οι εκδόσεις του μοντέλου είναι διαθέσιμες με προνομιακό επιτόκιο 2,9% και καλύπτονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία