BACK TO
TOP
Profi

Με New Holland T6.175 έφυγε ένας τυχερός αγρότης από τη Lamma

Ένα ολοκαίνουργιο τρακτέρ New Holland της Σειράς Τ6 θα έχει την ευκαιρία να πάρει για ένα χρόνο και να δουλέψει στην εκμετάλλευσή του, ο νικητής του φετινού διαγωνισμού της έκθεσης Lamma, Άλιστερ Μαρ, ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο του.

T6_175_Dynamic_Command_Tier4B_17_700

Γιώργος Κοντονής

55
0

Ο μεγάλος νικητής διαθέτει μία εκμετάλλευση 1.600 στρεμμάτων με αροτραίες καλλιέργειες και όπως λέει ο οποίος «πάντα μπαίνω σε αυτούς τους τύπους διαγωνισμών, καθώς δεν έχεις τίποτα να χάσεις».

Το μοντέλο T6.175 που κέρδισε όπως λέει θα χρησιμοποιηθεί για εργασίες λιπασματοδιανομής και ψεκασμού καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα, με τα δύο αυτά παρελκόμενα να είναι μάρκας Amazone. Παράλληλα, σχεδιάζει να τοποθετήσει στο τρακτέρ το νέο κιβώτιο Dynamic Command, μία καλή προσθήκη για τις εργασίες της άνοιξης. Το συγκεκριμένο κιβώτιο ταχυτήτων είναι ιδανικό για εργασίες μεταφοράς και καλλιέργειας, διαθέτοντας τρεις σειρές και οκτώ επιλογές powershift ανά σειρά. Το τρακτέρ είναι επίσης εφοδιασμένο με φώτα εργασίας LED, eSCVs και έγχρωμη οθόνη Intelliview.

Τέλος, στα πλαίσια της βράβευσής του, ο Βρετανός αγρότης είχε την ευκαιρία να περάσει μία μέρα στο εργοστάσιο κατασκευής των New Holland στο Basildon, εκεί όπου συναρμολογούνται 120 τρακτέρ την ημέρα.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία