BACK TO
TOP
Profi

Van of the Year το Opel Combo Cargo

Με 127 βαθμούς αύξησε τη διαφορά από τον δεύτερο, κερδίζοντας σημαντική διάκριση στο χώρο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV).

opel_combo_cargo_old

Βασίλης Σοφός

11
0

 H επιτροπή των 25 εξειδικευμένων δημοσιογράφων από 25 Ευρωπαϊκές χώρες αξιολόγησε το νέο Opel με ξεκάθαρη διαφορά από το δεύτερο στην τελική κατάταξη.  Η υψηλή οδηγική απόλαυση, τα καινοτόμα συστήματα υποστήριξης και η οικονομία του van της Opel, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση, ώστε η πολύτιμη διάκριση να καταλήξει στο Rüsselsheim για τρίτη φορά στην ιστορία του από το 1992.

 Η απονομή έγινε στα πλαίσια της Έκθεσης Επαγγελματικού Αυτοκινήτου (IAA) στο Αννόβερο. Ο CEO της Opel, Michael Lohscheller παρέλαβε το βραβείο για το Combo από τον Πρόεδρο του IVOTY, Jarlath Sweeney. «Είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό το βραβείο» δήλωσε ο Michael Lohscheller. «Η επιτυχία δείχνει επίσης τις προοπτικές που έχει η Opel στο Groupe PSA.

 Η επιτροπή εκθείασε επίσης τα πολυάριθμα συστήματα υποστήριξης του Opel Combo, όπως ο δείκτης υπερφόρτωσης που λειτουργεί με αισθητήρα και η άριστη σφαιρική ορατότητα - η δεύτερη κάμερα στον καθρέπτη του συνοδηγού, για παράδειγμα, μειώνει το τυφλό σημείο σε αυτή την πλευρά του οχήματος. Το Combo Cargo ανεβάζει τον πήχη με το νέο Flank Guard που λειτουργεί επίσης με αισθητήρα. Η κριτική επιτροπή κατέληξε στην άποψη ότι τα μικρά van του Groupe PSA πείθουν με πολλούς τρόπους. Διαθέτουν πραγματικές καινοτομίες, είναι μοντέρνα, άνετα και γεμάτα από σύγχρονες τεχνολογίες ασφάλειας.


»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία