BACK TO
TOP
Profi

Κινούμενα αρμεκτικά Luxus 24 από την Sylco Hellas

Μετακίνηση με σταθερή ποιότητα αρμέγματος, με ανοξείδωτο εγκλωβισμό 24 θέσεων γρήγορης διαφυγής και κατασκευή για κίνηση τόσο σε άσφαλτο όσο και εκτός δρόμου.

_GK89444new

Βασίλης Σοφός

569
1

Οι περιπτώσεις μονάδων που μετακινούνται δεν είναι σπάνιες. Στις περιπτώσεις αυτές η άμελξη των ζώων είναι πρόβλημα γιατί δεν είναι οικονομικά συμφέρουσα η εγκατάσταση πολλαπλών αρμεκτικών συγκροτημάτων.



Μόνη λύση μέχρι τώρα ήταν το άρμεγμα με τα χέρια η οποία έχει τα γνωστά προβλήματα υγιεινής. Τα μεταφερόμενα αρμεκτήρια Sylco Mobile της Sylco Hellas έρχονται να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες αυτών ακριβώς των μονάδων.

Οι πλατφόρμες μεταφοράς μπορούν να είναι ανοιχτού ή κλειστού τύπου. Στη κλειστού τύπου (με πάνελ) το πλαϊνό τοίχωμα της μιας πλευράς ανασηκώνεται και προσφέρει προστασία από τον ήλιο και την βροχή.



Αντίστοιχα σε άλλες πλευρές κατεβαίνουν ράμπες για να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν τα ζώα. Στις πλατφόρμες αυτές μπορούν να τοποθετηθούν εγκλωβισμοί γρήγορης διαφυγής, παλινδρομικοί ή σταθεροί διαδοχικής παγίδευσης.

Η έκδοση Luxus 24 έρχεται με ανοξείδωτο εγκλωβισμό 24 θέσεων γρήγορης διαφυγής. Η ποιότητα του αρμέγματος είναι ίδια με αυτή ενός μεγάλου αρμεκτηρίου. Όλα τα απαραίτητα μέρη του αρμεκτηρίου (αντλία κενού, συλλέκτης, πλυντήριο) είναι ενσωματωμένα στη πλατφόρμα.

Οι σωληνώσεις μεταφοράς γάλακτος, πλυσίματος και αέρα είναι ανοξείδωτες όπως και ο συλλέκτης γάλακτος. Η μεγάλη 1 ίππου αντλία γάλακτος δυναμικότητας 12.000 λίτρων εξασφαλίζει την άμεση εκκένωση του συλλέκτη και την άριστη πλύση του συγκροτήματος.

Tο Luxus 24 είναι κατασκευασμένο για κίνηση τόσο σε άσφαλτο, όσο και εκτός δρόμου και μπορεί να ακολουθήσει το κοπάδι στις μετακινήσεις του ακόμη και σε εδάφη με δύσκολη πρόσβαση.

Έχει τρεις άξονες και ειδικές αναρτήσεις που της επιτρέπουν να κινείται με ευκολία και ασφάλεια και στα πιο δύσκολα σημεία, ενώ διαθέτει σύστημα πέδησης και χειρόφρενου.

Όταν το Sylco Mobile φτάσει στον προκαθορισμένο χώρο, ακινητοποιείται με τη βοήθεια ενσωματωμένου μηχανισμού, σηκώνεται και ρυθμίζεται, ώστε να έχει τη σωστή κλίση λειτουργίας. Εν συνεχεία συνδέεται με την παροχή ρεύματος αν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο, σε άλλη περίπτωση συνδέεται σε γεννήτρια ή σύστημα φωτοβολταϊκών.



Σημειώνεται πως το Sylco Mobile Luxus 24 είναι εξολοκλήρου σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελλάδα από την Sylco Hellas K. Συλαίος και έχει ήδη κατακτήσει τις αγορές του εξωτερικού.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

29-01-2021 21:53Christos Lampadaris

Θα ήθελα μια τιμη,διαστασης,και αν γίνεται με leasing Ευχαριστο

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία