BACK TO
TOP
Profi

Τα ηλεκτροκίνητα στηρίζει με τα έργα της η Opel

Περισσότερους από 160 σταθμούς φόρτισης οι οποίοι θα εξυπηρετούν τις ανάγκες φόρτισης του στόλου ηλεκτρικών αυτοκινήτων του μηχανολογικού κέντρου του Rüsselsheim αναπτύσσει η Opel.

ampera_e

Βασίλης Σοφός

8
1

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Kassel, την Flavia It και την Plug’n Charge, δύο εταιρίες που ειδικεύονται στις υποδομές φόρτισης, η Opel θα διεξάγει έρευνες σχετικά με την εξεύρεση ιδανικών λύσεων στον τομέα των δικτύων ηλεκτροδότησης για το μέλλον.

Το τριετές πρόγραμμα με την ονομασία E-Mobility-LAB Hesse πρόκειται να υποστηριχθεί από το Υπουργείο Οικονομίας, Ενέργειας, Μεταφορών και Ανάπτυξης του κρατιδίου του Hesse με κονδύλια του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Ανταποδοτικά, η Opel θα εγκαταστήσει ένα έξυπνο σύστημα φόρτισης και υποδομών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο Μηχανολογικό της Κέντρο. Η εγκατάσταση των πρώτων σταθμών φόρτισης στο εργοστάσιο της Opel στο Rüsselsheim και στο Κέντρο Δοκιμών του Rodgau-Dudenhofen θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

28-11-2018 12:29Μιχάλης Αγροτίδης

Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα η δημιουργία και χρήση ηλεκτροδοτούμενων αυτοκινήτων, βέβαια στο Ελλαδιστάν ακόμα δεν έχει υπάρξει αντίστοιχη προώθηση των μοντέλων τόσο από τις εταιρίες / αντιπροσωπίες, όσο και από το ίδιο το κράτος. Επόμενο βήμα, αγροτικά ηλεκτροδοτούμενα.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία