BACK TO
TOP
Profi

Συμφωνία ISEKI και TAFE για την κατασκευή των ιαπωνικών τρακτέρ

H Tractors and Farm Equipment (TAFE), η τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια τρακτέρ στον κόσμο, υπέγραψε συμφωνία με την Iseki & Co στην Ιαπωνία για την κυκλοφορία και κατασκευή των μικρών της τρακτέρ στην Ινδία.

iseki_tafe

Γιώργος Κοντονής

167
0

Σύμφωνα με το ντιλ, η Iseki θα προσφέρει τεχνογνωσία στην TAFE για την κατασκευή μικρών τρακτέρ για την ινδική αγορά. Η συμφωνία καλύπτει επίσης την προμήθεια εξαρτημάτων μέσω της TAFE, η οποία θα διαθέτει στην αγορά τα συμπαγή premium τρακτέρ της Iseki ισχύος 35 έως 54 ίππων. Τα πρώτα μοντέλα αναμένονται από τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο Madurai της TAFE μέχρι το 2020.

«Η συμφωνία αυτή συνδυάζει την πλούσια εμπειρία της Iseki στον τομέα μικρών τρακτέρ παγκοσμίως και την ισχυρή θέση της TAFE στην ινδική αγορά, προσφέροντας στους πελάτες της Ινδίας μια διεθνή γκάμα προϊόντων», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της TAFE Mallika Srinivasan.

Η Iseki ιδρύθηκε το 1926 και τα προϊόντα της απολαμβάνουν ισχυρή παρουσία στην αγορά της Ιαπωνίας, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Αυστραλίας και των ΗΠΑ. Η Iseki, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής γεωργικών μηχανημάτων στην Ιαπωνία για τρακτέρ, μηχανήματα φύτευσης και συγκομιδής, κατασκευάζει επίσης τρακτέρ για την AGCO.

«Θα εισέλθουμε στην μεγαλύτερη αγορά τρακτέρ στον κόσμο, την Ινδία», δήλωσε ο πρόεδρος της Iseki Akio Kikuchi, ο οποίος πρόσθεσε ότι οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν ως σημαντικοί εταίροι όχι μόνο για την Ινδία αλλά και για την παγκόσμια μακροπρόθεσμη στρατηγική της Iseki.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία