BACK TO
TOP
Profi

Αυτόνομοες ταΐστρες Lely στην έκθεση Eurotier στο Αννόβερο

Αυτόνομους μίκτες και ταΐστρες παρουσίασε η Lely στην EuroTier στο Ανόβερο, με την εταιρεία να λέει ότι από το 2012, έτος κυκλοφορίας των συστημάτων, έχει πουλήσει πάνω από 500 τέτοια μηχανήματα.

Pic-11-Lely-Vector-new

Γιώργος Κοντονής

37
0

Επομένως πιστεύει ότι ήρθε η ώρα της ανανέωσης, με τις βελτιωμένες εκδόσεις να έχουν ανοξείδωτου χάλυβα κάδο και αναδευτήρι καθώς και γαλβανιζέ πλαίσιο. Η κατασκευάστρια μερίμνησε και για την εύκολη συντήρηση του μηχανήματος, αφού τώρα η πρόσβαση στα ηλεκτρικά του είναι ευκολότερη.

Σύστημα CowNow

Με βραβείο έφυγε το Dairy Master Mission Control από την έκθεση EuroTier, αφού πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα με περιστροφικό θάλαμο επόμενης γενιάς. Στα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνεται το CowNow, λειτουργία μέσω της οποίας ελέγχονται ουσιαστικά οι αγελάδες ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος να καταλήξουν τα αντιβιοτικά στη δεξαμενή. Το OptiCruise αποτελεί άλλο ένα ενδιαφέρον σύστημα, που σύμφωνα με την εταιρεία μειώνει τους χρόνους αρμέγματος κατά 20%, αφού με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και του δορυφορικού συστήματος βρίσκει την πιο γρήγορη διαδρομή κατά την αρμεγή.

Νέο ροµπότ αρµέγµατος VMS V300

Το σημαντικότερο νέο από την DeLaval είναι το καινούριο ρομπότ αρμέγματος VMS V300, το οποίο προσφέρει, σύμφωνα με τους κατασκευαστές, μέχρι και 99% επιτυχία στον ψεκασμό θηλών, 99,8% επιτυχία πρόσδεσης και μέχρι και 50% ταχύτερη πρόσδεση.

Άλλες εφαρμογές, περιλαμβάνουν πραγματικό άρμεγμα τετάρτου, χαμηλότερα κόστη λειτουργίας, και μέχρι και 10% υψηλότερη απόδοση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία