Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Με νέες τεχνολογίες φορτώνει η New Holland τα δενδροκομικά Τ4

Mε τρία νέα μοντέλα επεκτείνει τη γκάμα των δενδροκομικών της τρακτέρ Τ4 η New Holland, επενδύοντας μέσω της Σειράς Τ4 στις αγορές της Μεσογείου, τα οποία εξοπλίζει με νέες τεχνολογίες όπως SuperSteer, SmartTrax και εργοστασιακή καμπίνα TK, ή BlueCAB4.

NH_SITE

Βασίλης Σοφός

2225
0

Τα μοντέλο T4 F ROPS, TK4 και το T4 χαμηλού προφίλ διαθέτουν δυνατό μοτέρ και αυξημένη υδραυλική απόδοση με νέα χαρακτηριστικά που προσφέρουν, σύμφωνα με την κατασκευάστρια, ακρίβεια κατά την εργασία.Το μοντέλο T4 F ROPS στην χαμηλού προφίλ έκδοση ταιριάζει γάντι στις εξειδικευμένες ανάγκες των παραγωγών με οπωρώνες και αμπελώνες, οι καλλιέργειες των οποίων βρίσκονται σε απότομες πλα-γιές.

Στο συγκεκριμένο μοντέλο ο μπροστινός άξονας βρίσκεται αρκετά κοντά στο έδαφος και η τέντα έχει ύψος μόλις 1,35 μέτρα. Χαμηλά τοποθετημένο είναι και το πίσω μέρος του τρακτέρ, που φιλοξενεί ελαστικά 20 και 24 ιντσών.

Ο χειριστής κάθεται σε απόσταση 73,5 εκατοστών από το έδαφος, κάτι που συμβάλλει φυσικά στο να νοιώθει άνετα και να έχει καλή ορατότητα, ειδικά όταν αυτός κινείται σε καλλιέργειες αμπελιών και ακτινιδίων.

Προαιρετικά δια-θέσιμος για το T4 F ROPS είναι και ένας μπροστινός σύνδεσμος, καθώς και το pto, με ανυψωτική ικανότητα 2 τόνων.

Για εργασίες σε κτηνοτροφικές μονάδες, η New Holland ανανέωσε το ερπυστριοφόρο μοντέλο TK4, δίνοντάς του παραπάνω δύναμη, χωρις να προβληματίζει στα εδάφη που πατά.

Με ισχύ 107 ίππων το TK4 αποτελεί το μεγαλύτερο στη συγκεκριμένη γκάμα τρακτέρ, διαθέτοντας νέα αντλία 80 λίτρων και τριών σταδίων για καλύτερη απόδοση και ευκολία κατά την προσαρμογή των διαφόρων εργαλείων.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο Profi Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία