Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Ολιγαρκές και πολυτάλαντο το πολυμηχάνημα της Weaving

Η Weaving Machinery θέλει να αποδείξει ότι το GD δεν αρκείται στο ρόλο σπαρτικής αλλά κάνει το ίδιο καλά άλλες τόσες εργασίες, χωρίς να έχει εδαφολογικές απαιτήσεις για δουλειά.

weaving_site_2

Βασίλης Σοφός

432
0

Ως κατασκευαστής πολυμηχανημάτων, ποια είναι η προφανής λύση για την αύξηση της απόδοσης των μηχανημάτων; Υψηλότερη ταχύτητα και μεγαλύτερο μέγεθος χοάνης; Όλα γίνονται... ωστόσο η πιο απλή λύση φαίνεται να είναι η επέκταση του πλάτους εργασίας.Νωρίτερα μέσα στο χρόνο η Weaving Machinery αποφάσισε να πάρει αυτόν το δρόμο για το πολυμηχάνημα της GD, με την κυκλοφορία του 8,0 μέτρων GD8000T, στην έκθεση Cereals. Παρεπιμπτόντως το 2016, η εταιρεία αναδιαμόρφωσε όλη τη σειρά GD, στην εξής: την 3 μέτρων GD3000M μονάδα (δείτε πίνακα).

Παράλληλα, σταμάτησε η κυκλοφορία των 4,0 και 4,8 μέτρων GD4000M και GD4800M, με τα μηχανήματα αυτά να θεωρούνται πολύ βαριά από την αγορά. Οπότε τι είδους «εγχείρηση» θα έπρεπε να κάνει η Weaving στο best seller της, το ακόμα διαθέσιμο GD6000T, για να καταφέρει να προσθέσει αυτά τα έξτρα 2,0 μέτρα στη ναυαρχίδα της GD8000T; Το να προσθέσει μόλις 1,0 μέτρο, από τη μία και την άλλη πλευρά, θα ήταν η πιο απλή απάντηση.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο Profi Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία