Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Profi

Το Star Imperador 3.0 είναι ένα αυτοκινούμενο τρία σε ένα

Ο ντίλερ της Claas στη Νότια Αφρική, Kempston Agri, έφερε στην αγορά μερικά από τα καινούργια αυτοκινούμενα Star Imperador 3.0 που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σπορά, λίπανση και ψεκασμό. Αυτά είναι τα πρώτα που πουλήθηκαν σε κάποια αγορά εκτός της Νότιας Αμερικής.

nov-sa

Βασίλης Σοφός

277
0

Κατασκευασμένο μετά από αίτημα των Βραζιλιάνων αγροτών, το μηχάνημα αυτό είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς όπως προαναφέρθηκε κάνει τρεις εργασίες. Αποτελεί μία αυτοκινούμενη μονάδα με κεντρικά αναρτώμενη βέργα, και έναν μεταβλητής δόσης λιπασματοδιανομέα στο πίσω μέρος. Μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με μία πνευματική σπαρτική.

Οι αγρότες της Νότιας Αφρικής δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το γεγονός πως, εκτός από το ύψος της βέργας μπορεί να ρυθμιστεί και το ύψος από το έδαφος, φτάνοντας το 1,80μ. και έτσι μπορεί να ψεκάζει καλλιέργειες καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Το έξτρα κενό από το έδαφος κάνει πιθανή τη σπορά φυτών κάλυψης σε όρθιες καλλιέργειες, με την κεντρικά αναρτώμενη βέργα να παρέχει 50/50 διαμοιρασμό βάρους.

Το τετρακίνητο υδραυλικό κιβώτιο ταχυτήτων και οι τριών-σημείων αναρτήσεις αέρα, παρέχουν εξαιρετικό κράτημα, με τον κατασκευαστή να υποστηρίζει πως μπορεί να χειριστεί κλίσεις κοντά στις 32 μοίρες.

Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με κινητήρα Cummins 220 ίππων. Το πλάτος της βέργας και το πλάτος της διανομής είναι αμφότερα 27 μέτρα, ώστε το μηχάνημα να μπορεί να ακολουθεί τα ίδια ίχνη στις εργασίες τους.

Η δεξαμενή ψεκασμού είναι 2.400 λίτρα και η χωράει 3.000 κιλά λιπάσματος. Το Imperador διαθέτει μία άνετη καμπίνα με κλιματισμό, GPS, αυτόματη διεύθυνση και τεχνολογία υπολογιστή με δυνατότητα σύνδεσης σε blue-tooth.

Έρχεται μαζί με χειριστήριο Topper 55000, το οποίο ελέγχει τη μεταβλητή ή σταθερή διανομή και τον τμηματικό έλεγχο.

Ο μεταβλητός ρυθμός διανομής πραγματοποιείται από την αλλαγή των ταχυτήτων στη ζώνη μεταφοράς. Το σύστημα Topper μπορεί να μεταφράσει χάρτες συνταγών για εφαρμογή μεταβλητής δόσης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία