BACK TO
TOP
Profi

Οι αυτόματες τυλιχτικές της Tanco στην έκθεση FTMTA

Τα τελευταίας γενιάς τυλιχτικά μηχανήματα ενσωματώνουν αυτόματες λειτουργίες που απαιτούν πολύ μικές επεμβάσεις από τον χειριστή.

TANCO_WRAPER

Βασίλης Σοφός

45
0

Τη τελευταία γενιά εξοπλισμού χορτοδεσίας παρουσιάζει στο κοινό η εταιρεία Tanco που συμμετέχει στην έκθεση FTMTA στην Ιρλανδία.

Στο περίπτερο της εταιρείας, οι επισκέπτες θα δουν τη τελευταία γενιά του ρυμουλκούμενου τυλιχτικού της σειράς 1400, το μοντέλο 1400V. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το τυλιχτικό είναι σχεδιασμένο και δομημένο επάνω στο μοντέλο 1400EH, το οποίο χαρακτηρίζεται για τη μεγάλη του ανθεκτικότητα, την οποία κληρονομεί πλέον και το 1400V.



To 1400EH έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που να επιτρέπει την ταυτόχρονη εκφόρτωση της μπάλας και την επόμενη φόρτωση, χαρακτηριστικό που διατηρείται στο νέο μοντέλο 1400V, με μόνη διαφορά ότι στο τελευταίο η φόρτωση γίνεται αυτόματα.

Tο άλλο μοντέλο που λανσάρει η Tanco ονομάζεται A100-EH και πρόκειται για το περιστρεφόμενο τυλιχτικό της, το οποίο διαθέτει ελαστικά διαστάσεων 31X15.5-15, που του επιτρέπουν, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, να κινηθεί απροβλημάτιστα και σε υγρά εδάφη. Το χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η λειτουργία Autoload, που δίνει τη τη δυνατότητα εκφόρτωσης εν κινήσει. Επίσης το Autoload επιτρέπει στο μηχάνημα να σηκώσει τη δεύτερη μπάλα ενώ η πρώτη βρίσκεται ακόμη στο στάδιο του τυλίγματος.



Όταν η πρώτη μπάλα τυλίγεται και φορτώνεται, είτε με αυτόματη λειτουργία είτε με χειροκίνητη, ο βραχίονας φόρτωσης τελειώνει τον «κύκλο» του, φορτώνοντας τη δεύτερη μπάλα επάνω στο περιστρεφόμενο μέρος του μηχανήματος. Στη συνέχεια ο βραχίονας χαμηλώνει πάλι για να φορτώσει ξανά την επόμενη μπάλα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία