BACK TO
TOP
Profi

Κάθε εξάρτημα και μια πατέντα για την CX8.80 της New Holland

Η υψηλή τεχνολογία που χαρακτηρίζει τις θεριζοαλωνιστικές CX της New Holland, από το Autofloat στα μαχαίρια, μέχρι το Straw Flow στο κοπανιστήρι, υπόσχεται άνετο αλωνισμό σε κάθε καλλιέργεια.

CX8_80_Tier4B_15_111NEW

Βασίλης Σοφός

46
0

Η θεριζοαλωνιστική CX 8.80 είναι μια πρόταση για επαγγελματίες αλωνιστές με κινητήρα FPT Cursor 9 με ισχύ 295Kw/401 ίππων. Διαθέτει 6 άλογα μεταβλητής ταχύτητας Opti–Speed, σύστημα το οποίο ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα των αλόγων αναλόγως την καλλιέργεια.

Ο τροφοδότης είναι με τέσσερις καδένες, διαθέτει σύστημα ανάποδων στροφών (power reverse) και πλευρική πλεύση. Η τρόμπα του αλωνιστικού έχει πλάτος 1,56 μέτρων, διάμετρο 0,75 μέτρων και έχει δέκα ρίγες. Το εύρος ταχύτητας ξεκινά από 305 και φτάνει έως 905 στροφές ανά λεπτό.

Το μεγαλύτερο μέρος του διαχωρισμού γίνεται στη μεγάλη κόφα, που έχει επιφάνεια 1,18 τ.μ με γωνία αλωνισμού 111 μοιρών και έχει 16 ρίγες. Στις θεριζοαλωνιστικές μηχανές CX η διάμετρος του περιστροφικού διαχωριστή είναι 72 εκατοστά. Μπορεί να περιστρέφεται με μικρές ή με μεγάλες ταχύτητες.

Όταν η έξτρα απόδοση τριβής δεν είναι απαραίτητη τότε το σύστημα Multi-Tresh μειώνει την ταχύτητα στο κοπανιστήρι και τον διαχωριστή. Αυτό προσδίδει καλύτερη ποιότητα στο τελικό προϊόν.

Περισσότερα στο Profi Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία