BACK TO
TOP
Profi

Τα 10 δις δολάρια άγγιξαν τα καθαρά κέρδη του ομίλου AGCO

Ο όμιλος των Fendt, Massey Ferguson, Valtra και Challenger είδε τις πωλήσεις του να αυξάνονται κατά 12,6% το 2018 φτάνοντας τα 9,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

AGCO_NET_SALES_1NEW

Βασίλης Σοφός

18
0

Μεγαλύτερη αύξηση από το 2017 κατέγραψε ο όμιλος AGCO (Fendt, Massey Ferguson, Valtra και Challenger). Η ζήτηση σε ψεκαστικά μηχανήματα συνέβαλε μάλιστα καθοριστικά όπως συνέβαλαν τα μηχανήματα χορτονομής και ο εξοπλισμός αποθήκευσης.

Αντίθετα, η ζήτηση βιομηχανικού εξοπλισμού μειώθηκε ελαφρώς σε ολόκληρη τη δυτική Ευρώπη 2018, όπως δηλώνει συνεργάτης του ομίλου AGCO. Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Profi, αυτό δεν εμπόδισε τον όμιλο να αυξήσει περαιτέρω τις πωλήσεις της στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, καταγράφοντας αύξηση 17% που μεταφράζεται σε 5,4 δις δολάρια ( το 2017 4,6 δις δολάρια).

Φυσικά, οι «δυνατές» αγορές ήταν η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που κάνει ο όμιλος για το 2019, οι πωλήσεις θα αυξηθούν και άλλο, οδηγούμενες κυρίως από τις ευνοϊκές τιμές του σιταριού και τις πιο φυσιολογικές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία