BACK TO
TOP
Profi

Απόσταγμα μεγάλης εμπειρίας η χορτοδετική Cicoria 8747S

Απλότητα στη χρήση, υψηλές αποδόσεις, αξιοπιστία στην εντατική λειτουργία και υψηλή εμπορική αξία με την παρόδο του χρόνου. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά για τα οποία διακρίνονται οι χορτοδετικές της ιταλικής Cicoria, που έχει παράδοση περίπου ενός αιώνα στην κατασκευή και σχεδιασμό αγροτικών μηχανημάτων.

03_3

Βασίλης Σοφός

8
0

Μία από τις πιο σύγχρονες κατασκευές των Ιταλών είναι η χορτοδετική 8747S που υπόσχεται υψηλή ταχύτητα και ποιότητα δεματοποίησης για όσο το δυνατόν κασλύτερης ποιότητας ζωοτροφές.

Ο μελετημένος μεγάλος σφόνδυλος της 8747S επιτρέπει τη γρήγορη συγκομιδή χωρίς απώλειες. Διατίθεται με δετικό σχοινιού ή σύρματος ενώ έχει τη δυνατότητα να δουλεύει σε δύο ταχύτητες με 88 και 100 εμβολισμούς ανά λεπτό.

Παράλληλα, διαθέτει μεγαλύτερο έμβολο, χαρακτηριστικό το οποίο αυξάνει την αποτελεσματικότητα και επιτρέπει μια ισχυρή συμπίεση και ένα καλύτερο έλεγχο του αχύρου. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της Cicoria είναι η ισχυρή συσκευή καθαρισμού στην περιοχή του δετικού, που αφαιρεί σωρούς σκόνης ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.



Το pick-up έχει σχεδιαστεί με τη μέγιστη επιτρεπόμενη διάμετρο, έτσι ώστε να υπάρχει μια ομοιόμορφη ροή του προϊόντος μέσα στο θάλαμο συμπίεσης και ταυτόχρονα να μειώνεται το ενδεχόμενο εξωτερικά αντικείμενα να εισέλθουν στο θάλαμο.

Μια επιλογή σύμφωνα με τους Ιταλούς έχει ως κύριο πλεονέκτημα την αύξηση των επιδόσεων και ένα ανώτερης καθαριότητας προϊόν συγκομιδής.

Να σημειωθεί εδώ πως τα μηχανήματα Cicoria διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Α&Φ Ιωαννίδης ΑΕ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία